תופעה מוזרה

xroeeh

New member
תופעה מוזרה

אני משתמש ב OOo 2.3.0 על גבי לינוקס (אובונטו 7.10) ולפני כיממה יצרתי לי מסמך המכיל אך ורק תמונות שמסודרות אחת ליד השניה, היום אני מנסה לפתוח את המסמך שוב וכל מיקומי התמונות התחלפו בכיווניות, כלומר אם הסמך היה מימין לשמאל אז עכשיו הוא משמאל לימין, בנוסף גם כותרות לתמונות הפכו כיווניות. חשבתי שהבעיה נגרמה כתוצאה ממשחק בקובץ ולכן חזרתי לגיבוי של אותו קובץ מלפני יומיים ואותה תופעה הופיע לי גם שם, כך שאני חושב שבעיה היא ב OOo עצמו אך אני לא מוצא שום הגדרה כללית לנושא. בנוסף, אני רואה את ה thumbnail של הקובץ אותו יצר OOo כאשר שמרתי אותו במקור והוא נראה תקין לחלוטין. מה אפשר לעשות בנידון? אני יכול להעלות את הקובץ לכאן וכן קובץ PDF שאליו ייצאתי אותו לפני השיבוש אם זה יעזור. תודה, רועי

כדאי לבדוק את כיוון הפסקה

לפעמים יש בעייה עם כיוון הפסקה , אייקון עם 2 קווים וחץ אדום. יש אייקון אחד בם "מימין לשמאל" והשני (חץ אדום בכיוון הפוך) "משמאל לימין". סמן את כל הטקסט בעזרת CTRL+A ותלחץ על האייקון . בהצלחה ותעדכן אותנו

xroeeh

New member
במסמך אין כלל טקסט

הוא כולו מורכב מתמונות שסודרו ידנית ושלוש כותרות לתמונות שגם הן התפכו. שימוש ב ctrl+A לא בוחר את כל התמונות וגם האייקונים אצלי הם לא הברירת של OOo אלא זאת של אובונטו (נקראת Human ושינוי למשהו אחר מעלים את האייקונים ללחצנים עם טקסט) ככה שלא התקדמתי כלל. אני מצרף שלושה קבצים שהראשון מכיל צילום מסך של OOo כאשר מופיע הטקסט של אותו מסמך כאשר הוא הפוך ובנוסף סידור האייקונים. הקובץ השני הוא המסמך עצמו והשלישי הוא קובץ pdf שהוא המסמך כפי שיוצא ל pdf לפני שנוצרה הבעיה. שוב תודה, רועי

xroeeh

New member
עכשיו שמתי לב שהמסמך גדול מ 500KB המותרים...

בכל מקרה, ניתן לראות את הבעיה כבר בצילום המסך. אם בכל זאת ידרש הקובץ נפתור את הבעיה הזו. רועי

xroeeh

New member
למסמך כבר אין מטרה...

המסמך הזה נועד לאגד לתוכו תמונות שונות ממקומות שונים ולהרכיב דף שמאגד אותן יחד. כלומר להשתמש ב Writer כתוכנת עימוד, פשוט זו התוכנה שנבחרה. נכון להיום כבר עיבדתי את המסמך, השתמשו בו ואין שימוש נוסף בו. הסיבה לכך שאני עדיין מעוניין לדעת מה היתה הבעיה ומה ניתן לעשות כדי למנוע ממנה לחזור במסמך אחר (שיכול להיות חשוב יותר), מכאן שאין חשיבות לתוכנה, זה נעשה ב Writer כי ככה התחילו ואז נוצרה הבעיה, אני סידרתי את המסמך ידנית והמשכנו לעבוד איתו והשארתי לעצמי עותק של המסך שנוצרה בו הבעיה מראש. רועי

למעלה