תופעה מוזרה

H i l u s h

New member
תופעה מוזרה

שלום לכולם, אני מתאמנת בחדר כושר כבר ככה חודש וחצי חודשיים ושמתי לב למשהו מוזר אצלי, כל פעם שאני עוברת לפעילות הארובית, אופניים, הליכה מהירה וכאלה, בזמן שאני מתאמנת יש לי צורך מוזר ללקק את השפתיים כל איזה 10 שניות...זה ממש מטריד! האם הפעילות האירובית מייבשת את השפתיים או משהו כזה? או שזאת תגובה נפוצה בשעת מאמץ? ככה סתם ביום יום אני בכלל לא עושה את זה...רק כשאני מתאמנת... מישהו שותף לבעיה? -הילה-

behappy

New member
את מאבדת נוזלים......

זה רפלקס של הגוף כשהוא מתייבש. בנוסף יכול להיות שיש בחדר כושר מזגן שמייבש את האויר וזה מוסיף לבעיה..... תקחי איתך בקבוק קטן של מים ותשתי תוך כדי הפעילות!
שיר

למה קטן?

אני לא זוכרת את הכלל שאומר כמה מים על כל שעת אימון, אבל רצוי לשתות לפחות ליטר מים במהלך האימון.

behappy

New member
משהו כמו חצי כוס כל רבע שעה ותמיד

אפשר למלא מחדש...

יודעת מה.. זה נורא ביזארי

אבל בימים שהתאמנתי (ברצינות) ממש סבלתי כששכחתי להביא את בקבוק הליטר או ליטר וחצי והייתי צריכה להסתפק בחצי ליטר רגיל.. כל פעם לרוץ למלא מחדש... אולי זה סתם שגעון אישי שלי, אבל אני בפירוש ממליצה על בקבוק שמכיל כמה שיותר. זה חוסך את הריצות והעמידה בתור למילוי בין המכשירים...

שאקל

New member
מכיר תופעה אחרת ושמה מגבת

בעיקר עכשיו שהימים נעשים חמים יותר חדר ממוזג לא מספיק טוב. חייב מגבת לידי כדי לנגב זיעה שלאחר האירובי.

למעלה