תופעה מוזרה

ללי 10

New member
תופעה מוזרה ../images/Emo87.gif

רציתי להתייעץ איתכם בקשר לתופעה מוזרה שחוזרת על עצמה כבר כמה שנים, אפילו בעלי מסכים איתי שיש בזה משהו, כך שזה לא מדמיוני ולא פרנויה שלי: שמתי לב שכשאני מסתכלת במשחקי אליפות של מכבי תל אביב, אנחנו מפסידים, ושכשאני מתרחקת מהטלויזיה, אנחנו (הם) מנצחים. זה כבר כמה שנים ככה. אתמול למשל, שכחתי שיש משחק. בעלי חזר בערך ב- 18:40 הביתה ואז הדליק את הטלויזיה. באתי וראיתי שאנחנו מובילים ב- 11 נקודות נדמה לי. התנצלתי קלות בפני מכבי ששכחתי אותם והתיישבתי לראות את המשחק. ואז הפער התחיל להצטמצם עד שהגענו למצב של 62:59 לטובתנו!. מייד נזכרתי בקללה שרובצת עלי והלכתי לחדר אחר, לקרוא ספר (הריון ולידה של ד"ר עמוס בר אם זה מעניין מישהו). רק כשהמשחק ממש נגמר וידעתי שאין לי כבר סיכוי להשפיע באתי לסלון לראות מה קורה וראיתי שהפער שוב גדל לטובתנו. נורא מוזר, כי ככה זה כל שנה- אני מתרחקת- אנחנו מנצחים, אני מתקרבת- אנחנו מפסידים. מה שמוזר זה שסיפרתי את זה היום לחברה מהעבודה והיא טוענת על עצמה את אותו הדבר. איך אנחנו יכולות לבדוק את זה מדעית?
אבל כך שזה לא יקח שנים!

ללי 10

New member
אז אולי נתאגד

כל המשפיעות לרעה) ונתקשר לפיני גרשון ונאיים עליו שנצפה כולנו במשחק האליפות הבא? אולי ככה נקבל קצת אחוזים?

Islington

New member
מסקנה - לנשים אסור לראות כדורסל

טוב, אולי לא. אבל כדאי.

De-Panther

New member
אסור להן גם לבנות אוהלים../images/Emo6.gif שי היית

צריך לראות היום את אחות של בן מנסה לבנות אוהל

צימעס

New member
הלו! תזהר ממני!

יומחד תיקנתי אוהל עם חברה, בזמן שבעלה נסע להביא את בעלי. אנחנו היינו עם חמשת ילדינו. כשהוא היה אתנו, זה לא הצליח

De-Panther

New member
את כשרון מיוחד... בגלל זה את כאן../images/Emo9.gif

אבל לראות את ההיא מנסה לבנות אוהל עם עוד איזושהי חברה זה פשוט דבר מצחיק

De-Panther

New member
../images/Emo9.gif לא לא... אמרתי שהיא כשרון מיוחד

והרי המין הגברי אינו כשרוני במיוחד ולכן רק הוספתי למעלותיה
(עכשיו מישהו יכתוב משהו על זה שכתבתי "לא לא..." ויציין שלא לא זה בעצם כן... אבל במקרה הזה זה לא ככה
)

אלי ו.

New member
המדע מתגייס לעזרתך

היפותזה: כניסה שלך בזמן משחק כדורסל פוגעת בקבוצה שבעלך אוהד. הצעת ניסוי: בזמן משחק כנסי לחדר כל 10 דקות למשך 10 דקות. תעדי את התוצאה בכניסה וביציאה שלך מהחדר. אם תוכלי לראות מהתוצאה שבזמן ששהית מול הטלביזיה נפגעו ביצועי הקבוצה, ניתן יהיה להסיק בצורה מדעית שאת עושה נאחס לקבוצה.

dana2909

New member
אבל זה ברור

בגלל זה אני מקפידה שלא לראות משחקים - עובדה ניצחנו! יש משהו שמוכיח יותר טוב מזה. עוד דוגמה - היחידה שראיתי אתמול בכוכב נולד - היא הבחורה שעפה - הוכחה חותכת!

If6Was9

New member
תראי בחנוכה משחק של מכבי מול

קבוצה יוונית. המכבים תמיד מנצחים את היוונים בחג הזה.

If6Was9

New member
עוד תופעה מוזרה

כשאני שותה בירה המשחק והצופים בו הופכים להיות מעניינים.

למעלה