תופעה מוזרה

man in heaven

New member
תופעה מוזרה../images/Emo70.gif

שמתם לב שלכל האנשים הרזים השחיפים האלה יש שעוני-יד ענקיים, ולכל האנשים ה..אממ..מלאים יותר (בעיקר נשים, משום מה..) יש שעונים פיצפוניים כאלה בגודל אפונה ?? שערוריה!

missundaztood

New member
זו קונספירציה נגדי

ונגד כל הפילים הורודים המנוקדים בכחול הם רוצים למונע ממני להשתלט על העולם אבל הם לא יצליחו

ל א ק י

New member
לי יש שעון...

בעצם יש לי 2.............. אבל הם איפשהוא ברחבי הבית... אולי כבר מישהוא דפק בהם פטיש... ואני לא לובשת אותם..... אבל הם היו די קטנים.. כאילו לא ממש קטנים... אבל בערך..... אבל אני לא ממש שמנה........(נראה לי.....) ובעעעע למה נראה לי שמישהוא מארגן לי מסיבת הפתעה? אני לא רוצה לחגוג ת´ימולדת שלי! ואמא שלי אמרה שסבתא שלי חייבת לבוא.. אז עכשיו סבתא שלי התקשרה.. ושאלה מה אני עושה.. אמרתי שאני רואה טלוויזיה.... היא שאלה עם אני מתארגנת למחר (WTH? מה להתארגן? יש לי יומולדת... וואו.. למה להתארגן?) טוב אז אמרתי לה שאני מסדרת ת´חדר.. (כן בטח... אין לי משהוא אחר לעשות? בעצם אין לי אבל אני לא עד כדי כל משעוממת שאני יתחיל לסדר ת´חדר!) אז סבתא שלי אמרה שיופי... חשוב לסדר ת´חדר.... אבל למה? רק היא באה.. היא אף פעם לא רוצה שאני יסדר ת´חדר! אז מה רוצים ממני? למה לסדר ת´חדר???

shahf

New member
אני לא ממש דק(וגם לא ממש גדול)

ויש לי שעון "קצת" קטן עוד מעט תיהיה תמונה יש לו מצפן(אחד דיגיטלי ועוד סילבה קטן כי הדיגיטלי מזייף לפעמים),מד טמפרטורה, סטופר, טיימר, שלושה שעונים מעוררים ושעון עולמי של כמה עשרות ערים בעולם(כולל ירושלים) אאה ויש לו תאורה שנדלקת כשאני מסובב את היד די נחמד מאוד שימושי כשנוסעים על האופניים

shahf

New member
התמונה

שמתי נייר דבק כדי שהרצועה לא תתקפל המצפן נראה ככה כי הוא מחזיר אור(כמו מחוגים של שעון אנלוגי) בעיקרון הצבע שלו זה לבן(המסגרת שחורה) הכיוונים שלו שחורים(ויש גם כתובת שחורה שכתוב בה SILVA)והסימן של הצפון זה חץ אדום

keren007

New member
אני מסתכלת בשעון שבפלאפון ../images/Emo4.gif

אני שונאת שעונים

shahf

New member
בוגדת!!!!!!!!!!

אני יכול לגרום לך לאהוב שעונים

JonnyBoy

New member
שלושה שעונים מעוררים???

שלושה
בנאדם, צר לי להיות זה ששופך עליך את המים הקרים אבל שעון מעורר זה דבר רע ומסוכן
זהו המכשיר שגורם לך להפסיק לישון
המכשיר הזה קורע אותך מהחלומות שלך
המכשיר הזה אומר לך שצריך ללכת לגן
מוות לשעונים המעוררים
לא לא לא ניתן את ילדינו לעורר סורה חושך הלאה שחור א-ני ממשיך לישון

shahf

New member
ההודעה הזאת תשמח אותך

ה-ש-ע-ו-ן---ש-ל-י---ל-א---מ-ע-י-ר---א-ו-ת-י הפעלתי רק כל יום בסוף הלימודים עכשיו כולם מכובים אף אחד לא מצלצל

keren007

New member
חחח איך לעזאזל תגרום לי לאהוב

שעונים? זה בלתי אפשרי כי שעונים גם שונאים אותי ואגב, גם אני קמה עם 3 שעונים מעוררים! טוב, לא בדיוק קמה...

shahf

New member
אמממממממממ

לדעתך שעונים עבים מדי?!?! מה דעתך על שעון בעובי של פילם(גם דיגיטלי וגם אנלוגי) באיזה צבע שאת רוצה וכמעט כל סוגי הרצועות

LuNaTiC

New member
וואי, עכשיו כשאני חושבת על זה...

טוב, אני מהאנשים ה..אממ..מלאים יותר (ואני אישה, משום מה) (איים נוט אה גירל, נוט ייט אה וומן
) ואני עונדת שחור שחור ויחסית קטן של casio... יש לי חברה, שהיא טייני כזאת, בערך... (היא דומה לקייטי הולמס, יפה זאתי...) יש לה שעון די גדול...

הסיבה ברורה ../images/Emo70.gif

השעונים אתם שעונים פשוט על יד מלאה הם ניראית קטנים בגלל היחס של הגודל ועל יד רזה זה ניראה גדול שוב בגלל יחס הגודל

למעלה