תופעה מדאיגה

jahnon

New member
תופעה מדאיגה

לאחר מס´ ימים שבחנתי את ההודעות שפספסתי לאחר בקשת הסליחה הדרמטית שלי שמתי לב לתופעה מדאיגה, שהיא, ריבוי הודעות של אנשים שמשתמשים בשם בדוי. לאן הגענו אם אנשים משתמשים בשם בדוי לשם הבדוי שלהם? האם אין יותר כבוד בין משתמשי הפורום? האם המושג כבוד בין מרגלים (והמבין יבין) נס ליחו (וליחתו)? אני קורא כאן לסדר את האנשים פה. להעמד בשלשות רביעיות או איך שבא לכם.

jahnon

New member
ולאחר שפרקתי את הדברים מעל ליבי

בדיחה. אחד מגיע לסופר פונה למנהל ואומר לו: "שלום, אני מחפש עבודה" שואל אותו המנהל "יש לך ניסיון?" עונה לו הבחור "לא, אבל אני מוכן ללמוד" המנהל, שהתשובה מצאה חן בעיניו מפנה אותו למנהל המכירות והבחור פונה למנהל המכירות ואומר לו "שלום, המנהל הפנה אותי אלייך לעבודה" שואל אותו מנהל המכירות "יש לך ניסיון במכירות?" עונה לו הבחור "לא, אבל אני מוכן ללמוד" אומר לו המנהל "טוב, בוא איתי ותלמד" רואה המנהל בחורה שמחפשת משהו פונה אליה ושואל "שלום, אני יכול לעזור במשהו?" עונה לו הבחורה "כן אני מחפשת סנו לחלונות" מביא לה המנהל סנו לחלונות וסנו לוילונות. שואלת אותו הבחורה "למה הסנו לוילונות?" עונה לה המנהל "אם את מנקה את החלונות תנקי כבר גם את הוילונות" אומרת לו הבחורה רעיון טוב מודה לו והולכת. פונה המנהל לבחור ואומר לו "ראית מה עשיתי?" עונה לו הבחור "כן" אוןמר לו המנהל "טוב עכשיו נראה אותך, רואה את הבחורה שם? לך אתה אליה" פונה הבחור לבחורה "שלום, אפשר לעזור לך?" אומרת לו הבחורה "כן, אני מחפשת טמפונים" הבחור מביא לה טמפונים וסנו לחלונות. שואלת הבחורה "למה הסנו לחלונות?" עונה לה הבחור "את לא מזדיינת אז לפחות תנקי את החלונות"

maayan15

New member
בתור אחת שמשתמשת הרבה בשם בדוי

לשם הבדוי שלה...אני יכולה להסביר את זה (או לפחות...למה זה קורה אצלי...). ובכן, אומנם יש לי שם שהוא בדוי אבל עם השם אני מכירה חברים חדשים מהאינטרנט..או לחלופין..חבריי בחיים מכירים את שמי באינטרנט וגם הם גולשים...ויש דברים שאני מרגישה בנוח לדבר עליהם כאן אבל לא הייתי רוצה שחברים שלי יידעו (או לצורך העיניין...גם המשפחה שלי)...ולכן..אני ממציאה שם בדוי....ואז...אין לי מה לדאוג כי אותו אף אחד לא מכיר.... הבנת את זה? (כי אני לא) מעיין

jahnon

New member
כמו תמיד תשובה ממצה ועניינית.

לא שציפיתי למשהו אחר מאפי....

למעלה