תופעה מדאיגה מאוד

תופעה מדאיגה מאוד

חברים יקרים אני כותבת את המסר הזה בעודי בהלם פרסמתי כאן בפורום הודעה לגבי הרקדה שאליה אני הולכת.. לתדהמתי בבוקר לא ראיתי את ההודעה, חשבתי שהיתה איזו בעיה במחשב אז ישבתי וכתבתי שוב.. בדקתי שההודעה נקלטה ושהכל בסדר, הלכתי לעיסוקיי וכשחזרתי ראיתי שההודעה שוב איננה ויש לי הודעה אישית.. ובה כותבת לי רויטל גולן שאין לי אפשרות לפרסם הרקדה בפורום אחרת הפורום יהפוך להיות לוח מודעות !!!! קראתי את תגובתה מס' פעמים, חזרתי לפורום והתחלתי לדפדף בו ומה שמצאתי חוץ מכמה חברים שהעלו בעיות על מחירים או לימוד ריקודים מצאתי פרסום על חוג לבנות חדש שאותו, לא להתפלא מפרסמת רויטל בעצמה, כנראה שכשמדובר בחוג שאותו היא רוצה לקדם אז אין פה לוח מודעות אלא פרסום לגיטימי!!!! מצאתי פרסום על חוג שהיה אתמול בערב (זה לא פרסום !!) מצאתי פרסום לחוג מתחילים חדש באזור השפלה וגם שם זה לא פרסום זו כנראה הודעה פרסומית אבל לא פרסום ועוד ועוד הרקדות. לעינייננו, במה אנו עוסקים :בבורסה, בבטיחון, בבית הלבן????? על מה נכתוב הפורומים: על ריקודים, על רוקדים, על בעיות שיש בהרקדות, על בעיות אישיות שיש לאנשים עם אנשים בהרקדות, בקיצור כל מה שקשור להרקדה מרגע הכניסה ועד לרגע היציאה ממנה בכל המובנים... וגם על החוג שאליו אנו הולכים.. ולפעמים אפילו רוצים לקדם אותו או לפרסם אותו. . הפורום נועד לזה.. וכבר אמרנו שחברי הפורום מספיק אינטילגנטים כדי לקרוא הודעה ולהחליט אם להתייחס אליה או לא? לפעמים הודעה נכתבת רק בכותרת בלי להכנס לתוכנה. כראה שאת תפקיד מנהלת הפורום רויטל אינה מבינה או שהיא מבינה אותו חלקית.. אחרת אין לי אפשרות להבין את התנהלותה.

קיבלת הודעה ברגע שמחקתי

קיבלת הודעה ברגע שמחקתי את המסר בלילה, אך ניסית לפרסם זאת שוב...... היות ופתחת על זה שרשור חדש, אגיב גם פה כמו שנימקתי לך במסר האישי. הפירסומים שאנו מאפשרים הם לחוגים חדשים/מרתונים/טיולים, פירסום ראשוני ותזכורת לקראת מועד האירוע. אין אנו יכולים להשאיר פירסום להרקדה רגילה, תארי לך שתפתח הודעה כזו על כל הרקדה בארץ, בכל יום ???? נהפוך ללוח מודעות ולא לבמת דיון. אנא קראי את הודעת המנהל, כמו כן את יכולה לחפש בהודעות קודמות, כתבנו על חוקי הפירסום באינטרנט לא פעם ולא פעמיים. מקווה שנושא זה יובן ויסגר כבר ולא יעלה כל שני וחמישי. תודה

אכן תופעה מדאיגה מאד...

למעשה שתי תופעות: 1. חלק ממשתתפי הפורום בטוחים שהם יודעים יותר טוב מהמנהלים מה צריך להיות בפורום, לשם מה הוא נועד ואיך צריך לנהל אותו. 2. כאשר משהו לא נראה להם (לא לכולם! יש כאלה הנוהגים כיאות והם הרוב!) במקום לשאול במסר אישי ולקבל הסבר הגיוני (בטוח שיקבלו) הם מספרים בפורום כמה המנהלים לא בסדר (בלשון המעטה). אז רונית שלו בבקשה, יש לך תלונות? הנהלת הפורומים של תפוז לשרותך! אין לי ספק שרויטל הסבירה לך בנימוס ולעניין! אני חותם על כך! הנסיון החוזר ונישנה להדביק לנו המנהלים תווית של "ניהול אינטרסנטי" והנהגת אמות מידה שונות ביןהכותבים, כבר עוברת כל גבול!

ראי קישורים בנושאים קרובים

ותקבלי מושג מה באשר למדיניות הפרסום בפורום

כמה עצוב...

בוודאי שאתם צודקים... רק פעם בחודש, רק חוג חדש, רק טיול, רק מרתון... ובכן מה זה אם לא פרסום ולוח מודעות? לכל דבר יש פעם אחת לא? שיקול הדעת כאן מוטעה ומטעה וכן בפה מלא אני טוענת גם בפני ירון מישר שפורום זה הוא גם לוח מודעות וגם במה לדיוק כשיש נושא מעניין ופורה.(והדגש הוא על כשיש נושא מעניין) ברוב הפרסומים יש הודעות או תגובות על חוגים כאלו ואחרים. אז במקום להכנס בסיבוב ולפרסם "בכאילו" נכנסתי ופרסמתי חוג שהולך ועולה ותופס מקום ענק בימי חמישי, מה כל כך רע בכך? ומי בודק האם זו פעם ראשונה לחוג.. על חוג נשים של רויטל אני בעצמי קראתי לא פעם.. על פתיחתו על הברכות ועל התגובות האם זה כן בסדר? אולי כי זה שייך לרויטל?????? בוודאי שאתם עושים עבודת קודש.. אבל אתם ביקשתם לעשות אותה ! לא? לפי תגובתכם אין מקום לרוקדים או אנשים חדשים להכנס לפורום זה, כי קשה לעקוב אחר החוקים שלכם היות ואתם משנים אותם מעת לעת לפי האינטרס שלכם.. חד משמעית... ומי שנכנס לא אמור לעבור שיעור באוני' לפני שהוא מחליט לכתוב בפורום זה!! עכשיו אני מבינה מדוע משמיצים פורום זה בפורומים אחרים, אמנם בעדינות אך הדברים ניבטים מבין השורות.. לשמחתי רק עכשיו חוויתי זאת על בשרי. בכל אופן אני מודה לכם על הטיפול המסור.

דרך אגב...

אם נשאל את אלו הנכנסים לפורומים הם בהחלט רוצים לדעת על חוגים המתקיימים גם אם הם קבועים... בנוסף בהחלט לפרסם על חוגים חדשים וכו'. אני יודעת שבפורומים אחרים מכניסים את כל ההודעות הזהות תחת כותרת אחת ואז אין שום בעיה של לוח הודעות התופס מקום.ההפך הפורום נותן מגוון שירותים לחבריו, כמו: עדכון לגבי חוגים, מדריכים, ריקודים וכו' וגם מפרסם אירועים מיוחדים. אני יודעת שעדה איסט, בפורום אחר מנסה כל הזמן לכנס הודעות זהות תחת כותרת אחת לדוגמא: ברכות לשנה טובה...חוגים בשבת....מרתונים בימי שישי....חוגים אחרי חג .... וכו' האם זה לא פרסום? זה בוודאי פרסום כי זו מטרתו הראשונית של הפורום לספק מידע לקהל קוראיו וגם וגם וגם לדון על נושאים ברומו של עולם.

אביגל ג

New member
סלח לי ירון, אבל אני חייבת להוסיף

לדבריך. ראשית, חנית שלו, עם חוקים אין להתווכח. אני בטוחה שיש לך חוקים (בכללי, לא קשור לריקודים) שאת לא מוכנה שיעברו עליהם, כך גם כאן. את החוקים קבעו מנהלי הפורום: ירון ורויטל. החוקים קובעים כי אין לפרסם חוגים "ללא סיבה" אם נקרא לזה כך. חוגים חדשים, שינוי, אירוע וכו', מתקבלים בברכה פעמיים. פעם בתקופה רחוקה יחסית מהאירוע, נגיד כאשר האירוע "יוצא לאור" ומתחיל להתפרסם בצירוף פליירים. ופעם בתקופה קרובה לאירוע לשם תזכורת. כל מנהל פורום קובע למה משמש הפורום. גם אם את לא מסכימה, צריך להתמודד עם זה. ואם לא נעים כאן ולא כמו שרוצים, לא חובה להשאר. (ולא, אני לא רומזת כלום) אגב, יש לי מספר דברים שאני רוצה להתייחס אליהם בשתי הודעותיך: 1. החוג לנשים שפורסם ע"י רויטל הוא על הרקדה שחברתה פותחת. לא רויטל עצמה. מה גם שזו הודעה ראשונה על הרקדה זו, אלא אם פספסתי הודעה קודמת..אבל זה לא כזה קריטי. העניין הוא שלא רויטל מרקידה שם וזה לא חוג שלה. אז נא להצמד לעובדות. וגם אם זה חדש, אז אין שום סיבה שלא תפרסם. 2. חדשים זה תמיד כייף. ותמיד הם מוזמנים בברכה להשאר ולהשתתף. הקטע, ואני מבינה כמה זה קשה להתמודד עם חדשים, במצב כזה, מנסיון עבר וגם בהווה (בפורום שלי) - חדשים לא בוחשים בפורום להודעות בעבר. לא מסתכלים על הודעות בראש הפורום למידע שיכול לעזור להם. (ובאותה הזדמנות אמליץ לרויטל וירון להוסיף הודעה בראש הפורום על העניין הזה של פרסום הרקדות ובביקור ראשון בפורום לקרוא בעיון את תקנון הפורום - אפשר לקוות שזה יעזור) 3. עם כל הכבוד, יש השמצות שכלל אינן נכונות לגבי הפורום. נכון שיש הודעות מרגיזות כאן, אבל יש גם השמצות שאינן הוגנות (לא אפרט כאן, זה לא הנושא) 4. אני מודה שמעניין אותי מידי פעם לקרוא על הרקדות שונות. גם אם אני לא הולכת לרקוד אצל אחרים, עדיין להתעדכן זה מאוד נחמד. אבל, אם פרסום אינו מותר בתפוז, ואכן אסור לפרסם בפורומים דברים כאלה, אז אסור. זה לא שרויטל וירון אסרו על כך. תקנון תפוז (ולא הפורום) אוסר על כך. אז למה לפורום שלנו מותר ולאחרים אסור? אישית, אני חושבת ששאלה של "האם מתקיימת היום הרקדה ב..." (וזה בגלל שחג או מוצאי חג) אז השאלה במקום. אבל אם השאלה היא "היכן מתקיימים..." השאלה לא במקום, בשביל זה יש את אתר רוקדים. מקווה שהבנת

יש דברים בהם את צודקת

וכשאת מבקשת לדעת, בלשון מנומסת, גם יהיה מי שיענה לך בנימוס (בד"כ זו רויטל). נכון שהפורום הופך, יותר ויותר, ל"לוח מודעות". נכון שקשה לנו לזכור ולהבחין מי חורג מהכללים ומי לא. אנו משתדלים ככל יכולתנו ועושים זאת ללא משוא פנים ולא העדפה של איש (אפילו אם למישהו נראה שיש כאן משוא פנים, אני אומר באחריות מלאה ש אין דבר כזה כאן וזו אינה אלה הדרך בה הוא/היא בוחרים לראות את הדברים. האמת אינה כזו). כאשר היתרנו את הפרסום בפורום בהחלט חשבנו שזה יוביל למה שיש עכשיו בצורה מוגזמת ובהחלט לא לכך כיוונו. אני גם יכול להוסמר לך ולכולם, באחריות מלאה, שאילו לא היו פרסומים בתשלום באתר "רוקדים" לא היינו מאפשרים פרסומים כאלה כאן. האישור החלקי ניתן רק כדי לא לתת פתחון פה על ניהול אינטרסנטי. נכון שקשה לעקוב אחרי החוקי (עדיף כללים) ונכון שלפעמים נראה למישהו שהוא מקופח (כמו במקרה שלך הפעם), אנו רק מבקשים שתתנו בנו אמון שאנו עושים כמיטב יכולתנו ואם אנו מעירים (או מאירים) למישהו, זה רק מתוך כוונה שהפורום יתנהל בדרך בה אנו רוצים שיתנהל לטובת כולנו. לכן אנו מבקשים לקבל בחזרה יחס הוגן ולא מתלהם. הפורום הזה מקושר לאתר בו יש לך 99% מהמידע המבוקש בקשר לחוגים. כאשר יש מידע נוסף, בד"כ רויטל דואגת לרכז אותו ולהעלות אותו ב"לוח אירועים" שבראש הפורום. בנוסף יש לך מידע מקיף על המרקידים וגם מנוע חיפוש לריקודים. בנוסף לכך התוכנה של תפוז נותנת כלים רבים ומגוונים כעזר לפורום הכללי ובמטרה שבפורום יערכו רק דיונים ולא לוח מודעות כמו שיש אצלנו. נכון שקצת צריך ללמוד איך להשתמש בכל מה שיש כאן (גם אני לא מומחה גדול), אבל באחריות אני יודע שרויטל תמיד שמחה לענות ועושה זאת מצויין. נכון שבפורמים אחרים מנסים לרכז הודעות אלה. למזלנו לנו יש כלים טובים יותר לניהול הפורום.

תודה על התגובה, אבל...

תודה על התגובה המנומסת והמנומקת. לגבי שימוש בכלים אתה בעצמך כותב שצריך לדעת להשתמש בהם ולדעת בכלל למצוא את מבוקשך בבליל המידע שיש כאן. אינני מטילה דופי ברויטל או בך, זו גם לא בושה לומר טעינו ואנו מתקנים את הטעות. אם תסתכל עכשיו בפורום שלך, אתה תראה רק פרסומים על חוגים שונים, בין אם הם מתחילים או אחרים...כנראה שזו בקשתו של הציבור. ולא מטילים חוקים, גזרות או כללים שהציבור לא יכול לעמוד בהם. ברוב המקרים יש פרסומים ובין לבין יש כתבות מעמיקות או חידונים או איזה נושא שמעורר את הפורום- בגדול אנשים רוצים מידע זמין בלי הרבה כאבי ראש. זו דעתי האישית וצר לי מאוד שאתם לא רואים את הדברים כך.

חנית שלו ../images/Emo184.gif יש לך כל הרבה

תלונות כל משפט שלך הוא תלונה, אם הפורום הזה כל כך לא מוצא חן בענייך את לא חייבת להיות חברה בו, כמובן עם את רוצה להיות בו את ברוכה הבאה אבל רק עם את רוצה זה לא חובה , זאת זכות

למעלה