תופעה חדשה

שושא

New member
תופעה חדשה

מי יודעת לפתע פתאום מפריש לי חזה ימין הפרשות לבנות מלוות בגירויים ....מה זה מישהי מכירה אני בהמתנה בין טיפול לטיפול הציילו אני מגרדת וזה לא נעים מה עושיייייייייייים

דנה אא

New member
לא מבינה

תשאלי רופא. כרגע אני בהתחלת מחזור חדש ובטיפול IVF . במחזור הקודם לא קיבלתי זריקות , ובכל זאת התחיל לכאוב לי החזה. במחזורים הקודמים עם הזריקות, הוא הפסיק לכאוב לפני תחילת המחזור , ואילו עכשיו קיבלתי והוא ממשיך להיות תפוח וכאוב. אז מזדהה איתך בבעיות ציצי.

רוית ב

New member
שושא../images/Emo24.gif

יש לי חברה שהיה לה משהו דומה - קודם כל כמובן לפנות מיד לרופא כי זו תופעה קצת משונה - אבל לא קריטית.... אני חושבת - ואני לא רופא - שזה קשור לרמה של פרולקטין בדם בדיקת דם של הורמונים בדר"כ פותרת את התעלומה וכן בדיקה של רמת הפרולקטין - זה אגב הורמון שאחראי בדרך זו או אחרת ליצירת חלב בשדיים או להוצאת החלב מהשדיים או משהו כזה... הרופא שלך יידע. מקווה שתרגישי יותר טוב בגוף ובנפש...

יציואפי

New member
../images/Emo25.gifשושא יקירתי

קודם כל תרגעי.. לא צריך להלחץ, כמו שרוית כתבה לך זה יכול להיות קשור לרמת פרולקטין ובזה אפשר לטפל בלי בעיה. לי היה אותו דבר אחרי 6 מחזורי איקוקלומין פשוט התחילו לי הפרשות ובסופו של דבר אצלי זו היתה פשוט אלרגיה ומשחה פשוטה פתרה את הבעיה.. אל תלחצי תשאלי את הרופא שלך ובדיקת דם יכולה לפתור את הבעיה.

למעלה