תופעה חדשה

oorriiee

New member
תופעה חדשה

חברות יקרות, האם משהי חוותה גירודים היסטריים בקרקפת כבר 3 שבועות (לא כינים)
עד כדי כך שהקרקפת והעורף כבר פצועים...כל היום מתגרדת !
הרופא עור חשב שאולי בכל זאת היו כינים (אבל אני בדקתי כל יום ואין סיכוי)
מחר אלך אליו שוב, בינתיים אני משתגעת

ל3

New member
הי חמודה

אני משערת לעצמי שזה נורא קשה, לעיתים יש לי התקפי גירודים בגוף ואני משתגעת אז יכולה להבין אותך. האם הרופא עור שלך הציע לך לעשות טסטים אלרגניים לראות אם את אלרגית למשהו? יכול להיות שהחלפת מצעים חדשים או השתמשת בתכשיר לראש חדש כמו שמפו או קרם לשיער חדש? יכול להיות גם מצב של יובש באיזור הקרקפת? יש לך גם נשירת שיער מסיבית באיזור הגירוד?
אם את לא מקבלת תשובות מרופא העור הייתי חושבת על להתייעץ עם רופא עור נוסף את לא צריכה לסבול ככה וזה נמשך הרבה זמן! לפי דעתי אם שמת תכשיר נגד כינים ולא את ולא הרופא ראה כינים אז זה לא זה וצריך לחפש גורם אחר ולעיתים אפילו לעשות ביופסיה של הקרקפת כדי לאבחן. אל תמשכי את הסבל. גשי שוב לרופא או לכי להתייעצות נוספת
מחכה לעידכונים ושולחת לך

oorriiee

New member
תודה

נשירת שיער מסיבית קיימת כבר 4-5 חודשים וזה דכאון בפני עצמו
לגבי הגירודים...ניסיתי כבר הכל, הדבר הבא יהיה ללכת לרופא אחר לחוות דעת נוספת
ובינתיים הגירוד ממשיך להטריף אותי - מרגישה כמו קוף...

ל3

New member
רעיון טוב

ללכת לרופא אחר להתייעצות בהחלט רעיון טוב. אני מקווה שיעלו על הפיתרון ושזה יעבור כבר. תמשיכי לעדכן ובנתיים קבלי

דנה אז

New member
אולי תבקשי להבדק על ידי רופא אלרגיות

אני הייתי בהקשר אחר, ותיארתי לו גירודים היסטריים בגוף, הוא טען שיתכן וזה אלרגיה והציע תרופה נגד אלרגיות.

דנה אז

New member
בתקופה שלקחתי הגירודים פסקו

אבל כיוון שלקחתי נגד תופעה אחרת של התנפחות, ואני רוצה לנסות לזהות למה אני אלרגית ומתנפחת אני כרגע בלי כדורים והגירודים חזרו.
חוץ מזה לפחות הרופא אלרגיות הוא גם אמונולוג (מומחה למערכת חיסונית), אולי יוכל לתת לך חוות דעת רחבה יותר מרופא עור, כי הם גם מכירים את הלופוס.

למעלה