תופעה ברורה ומכאיבה

• פותח הנושא pds4
  • פורסם בתאריך

pds4

New member
תופעה ברורה ומכאיבה

הי, אני ביסקסואל ורציתי לשתף פה חוויה קטנה שלי מחיי המגזר

הנושא הוא למצוא שלישיה של שני גברים ואישה כששני הגברים גם שוכבים אחד עם השני.

חשוב לי להבהיר שלמרות שחוויה שכזאת היא כאילו שלמות בשביל ביסקסואלים, הבעיה שלי היא לא רק שדבר כזה כמעט שלא בנמצא (ואם כן אז ממש במחתרת) אלא שלעומת השממה של השוק הזה הרשת מלאה בחיפושים אחר נשים ביסקסואליות למימוש פנטזיות של זוגות.

ברור שזה קשור ליחס לנשים בכלל וברשת בפרט, אבל חשוב לי להגיד שגם לנו לגברים הביסקסואלים, זו חוויה לא פשוטה של הדרה.

ושוב לא שלהיות בשלישיה זה דבר שכזה חסר לי. אלא שכול פעם שאני רואה הודעה שמחפשת צלע שלישית... ואז כשאני פותח אני שוב ושוב רואה שזה לנשים בלבד, אני מרגיש כאילו איפשהו פיה מתה... מה אין נשים שיש להן פנטזיה לראות את בן הזוג שלהן עם עוד גבר או גברים שרוצים להתנסות!!! או שהדברים האלה נועדו להיות רק הפוך מדרך הטבע?

ועכשיו ברצינות מסוימת, הפער הזה בין חיפוש נשים בי וההתעלמות מגברים, פשוט יושב עלי כי הוא מבהיר לי בצורה מאוד ברורה גם את החפצון של הנשים וגם מצבנו העגום בתור גברים ביסקסואלים :(

מצחיק אתה..

הבעיה שלך נובעת ממהות הפנטזיה הגברית הסטרייטית- להיות מוקף בכמה שיותר כוסים ושדיים (ואם אפשר להתעלם מהעובדה שקיימים עוד זיינים בעולם עם פוטנציאל איום על הגבריות- עוד יותר טוב!).
אין פה עיניין של הפליה או התעלמות. זה פשוט עולם הפנטזיות שלהם.
&nbsp
אבל, כבר פגשתי לא מעט גברים וזוגות עם פנטזיות אחרות.
יכול למצוא רבים מהם באתר "סווינגרס".
לנו יצא לפגוש מספר זוגות שהגבר הצהיר שהוא בעיניין של מגע בין הגברים- לצערי הרב זה לא מתאים לבן זוגי.

פופאפ

New member
טעות שכיחה ליחס סימטריות בין חד מיניות גברית לנשית

2 נשים עם גבר עדיין משדרות נשיות ונחשקות
2 גברים מול אשה פגיעה בגבריות פיזית מעבר למנטליות
נשים שנהנות לצפות בזוג גברים, ביזאר במקרה הטוב
בניגוד לחוות 2גברים שאין מגע ביניהם.
באנלוגיה נשים גם נהנות לראות האבקות בין גברים על חסדיהן
לא מאמין שיש גבר שהיה בכלל מאפשר מצב כזה..

A לוןA

New member
זה לדעתי בעיקר בגלל

שמיניות נשית בד"כ הרבה יותר פתוחה להתנסויות חד מיניות, בעוד מיניות גברית לעיתים קרובות מאוד נרתעת ממגע חד מיני- בדרגות שונות של הומופוביה.
לא נראה לי שזה קשור לחיפצון, אלא יותר לחינוך והסללה מיניים.

(ראיתי פעם סירטון וידאו שמדבר על כך שגבריות "סטראוטיפית" נבנית הרבה מאוד על "להיות ההיפך מאישה"- אל תהיה עדין, מה אתה נקבה? תראו איך הוא זורק את הכדור, כמו ילדה! מה אתה בוכה, מה אתה הומו? וכו' וכו'- ובתור חלק מזה, לשכב עם גברים זה עניין של נשים, אז מה פתאום שגברים יעשו את זה?)

Surrealistical

New member
לי יש. רק שממש לא הולכת לממש את זה

אבל רק שתדע שיש חיה כזאת. בכללי, אני אוהבת לראות גברים מתמזמזים.

בוקר טוב

מסכים איתך
קשה למצוא שלישיה כזאת
ממשיך את מיצי
כנס לסווינגרס ותפתח כרטיס תמצא שם

למעלה