תופים..

shickoLB

New member
תופים..

היי.. אני די מתחיל בקיובייס וחשבתי אולי מישהו יכול להמליץ לי איך לעבוד עם התופים (סאמפלרים, מכונותופים, סאמפלים) איך עדיף? נכון לעכשיו אני שומע את התופים במידי (מזעזע נכון?) , איך כדאי לי? ..לקחת סימפולים באודיו ולהכפיל או שיש איזו מכונת תופים שעובדת עם סאמפלים?(אני אשמח אם תמליצו..) דרך אגב, עם הוי אס טי והפלאגינים אני מסתדר הבעיה היא פשוט שאף פעם לא ראיתי או לא הסבירו לי איך לעבוד עם התופים כשזה לא מוקלט כערוצים ברצועות שלמות.. מקווה שהסברתי את עצמי בסדר....

HeavenlyB

New member
למה מזעזע לעבוד במידי?

רוב המוסיקה האלקטרונית וה RNB עובדים עם מידי. והמכונת תופים שבאה עם קיובייס גם משתמשת בסמפולים. אז למה לא להשתמש בה?

kundara

New member
הוא התכוון הצלילים של GM כנראה

שכן, הם מזעזעים... יש באתר שלי מדריך לתכנות תופים בערוצי אוודיו, זה יעזור לך. כמו כן- שיטה נפוצה זה לעבוד עם מכונות תופים. תנסה את Battery 2

shickoLB

New member
אחלה מדריך

תודה אמיר, קראתי את המדריך שלך.... מושקע וברמה. אכן התכוונתי לצלילים של GM. אני כנראה אתחיל לעבוד בדרך שכתבת באתר ונראה איך ילך...

marsel23

New member
נצל"ש

לי יש שאלה אחרת: בעזרת מה אני מקליט נניח את הסנר? כלומר ברור לי איך מסדרים את הסמפלים בתוכנה אבל איך בדיוק מקליטים את כלי ההקשה השונים עם מכונת-התופים? אני עובד עם ה-LM-4 MarkII.

lo siento

New member
איזה יופי,מישהו משתמש במכונה שלי:)

אז ככה,לגבי ה-LM 4 MARK II כל מה שצריך זה רק להכניס את הדגימות לסדר את הערוצים: 1. לפי מה שמתאים לך(שיטה לא כ"כ נבונה) 2. לפי תדרים עכשיו,לגבי התדרים: הייטים בנפרד(כי הם תדרים גבוהים) קיקים בנפרד כי הם תדרים נמוכים(או גבוהים-תלוי במה שאתה רוצה להגיע) סנרים וכו' וכו' אחלה של מכונה,באמת ממליץ;) .Lo Siento

marsel23

New member
נהדר, אבל שוב

איך אני בדיוק מקליט אותם לתוך התוכנה? כשהקלטתי אודיו (גיטרה, שירה) הקלטתי ישירות לתוך ערוץ, השאלה מה אני עושה כאן? כיצד אני בדיוק מקליט את הסנר נניח לתוך ערוץ חדש שפתחתי?

kundara

New member
כמו שאתה מוציא קטע שלם

רק כשאתה עושה כאן סולו על הערוץ הרצוי, ואז את הקובץ אתה גורר לתוך הקיובייס לתוך ערוץ אוודיו. (file-Export-mixdown)

marsel23

New member
אין טוב ממראה עיניים

צר לי על הטרטור אבל נראה לי שאזדקק לסדר פעולות ע"מ להבין את הדבר הזה עובד. לאחר שאני בוחר כלי מסוים, איפה אני מקליט אותו וכיצד אני גורר אותו לקיובייס?

lo siento

New member
טוב,אז ככה...:

לגבי איך להכניס סמפל לערוץ אודיו: לך לפרוג'קט>פול ומשם לעשות אימפורט ולחפש את הסמפל שהקלטת איפה ששמרת אותו עכשיו,לגבי המכונת תופים,פשוט מאוד כמו הPool גם כן במכונת תופים יש לך שם בצד ימין שני לחצנים האחד זה layer והשני זה edit תלחץ על הedit ושם תגיע ל"מאחורה" של המכונה שם אתה גם יכול לשחק עם מעטפת הצליל וכו' אחרים עכשיו,יש לך את כל הקוביות במכונה שבטח אתה תראה שיהיה רשום עליהם pad1 pad2 pad3 וכו' לעמוד על אחד מהם,לחצן ימני וייפתח לך תפריט בתפריט תעשה אימפורט,תחפש את הסמפל תכניס אותו,תגדיר לו ת'ערוצים ואת הגרופ שלהם וזהו,סטו,עכשיו יש לך גם סמפל במכונת תופים כל מה שנשאר לך זה...להתנסות:) .Lo Siento

marsel23

New member
אחלה, אבל

זה מתייחס לאחרי שאני מקליט את הסמפל. איך אני ממש מקליט אותו? אני לא רואה שום אופציית הקלטה במכונה. אם יש לך אפשרות להראות בצילום מסך אני מאוד אשמח.

למעלה