תופים אני חדשה בפורום ועומרי שלח אותי יש לי מערכת תופים פצצה כבר 3 שנים ואני עפולאית וזהו סבבה
R RDC New member 18/5/02 #1 תופים אני חדשה בפורום ועומרי שלח אותי יש לי מערכת תופים פצצה כבר 3 שנים ואני עפולאית וזהו סבבה
M Mother Man New member 18/5/02 #3 נעים מאד. רוצה לקנות רייד??? Zildjian K Heavy Ride 20 בת זונה!! סאונד פיצוץ!! (אה איזה ירון פאר אני!(ערוץ הקניות לכל המוגבלים))
נעים מאד. רוצה לקנות רייד??? Zildjian K Heavy Ride 20 בת זונה!! סאונד פיצוץ!! (אה איזה ירון פאר אני!(ערוץ הקניות לכל המוגבלים))
K Kodak997 New member 18/5/02 #4 בואנה עומרי תודה על הזרמת מתופפים שוטפת לפורום שלום RDC, אפשר להציע לך הייהט סקימיטר? מצב מעולה!!! סתם סתם, לא רק מוכרים בפורום...גם מדברים מפעם לפעם... נ.ב. איזו מערכת יש לך? יש תמונות?
בואנה עומרי תודה על הזרמת מתופפים שוטפת לפורום שלום RDC, אפשר להציע לך הייהט סקימיטר? מצב מעולה!!! סתם סתם, לא רק מוכרים בפורום...גם מדברים מפעם לפעם... נ.ב. איזו מערכת יש לך? יש תמונות?
S Starway New member 18/5/02 #5 שלום לך.. אפשר לקבל פרטים על המערכת (ואני מצטט...)הבת זונה שלך? נ.ב שימו לב לחתימה שלי!!!!!
S Secular New member 18/5/02 #6 אין בעד מה,יא חנפן../images/Emo6.gif בכל מקרה,יש עוד שני מתופפים שהמלצתי להם על הפורום...בקיצור,יש למה לחכות!!! ונ.ב: למה אתה תמיד מוגדר כלא נמצא במסנג´ר??
אין בעד מה,יא חנפן../images/Emo6.gif בכל מקרה,יש עוד שני מתופפים שהמלצתי להם על הפורום...בקיצור,יש למה לחכות!!! ונ.ב: למה אתה תמיד מוגדר כלא נמצא במסנג´ר??
D danezeq Member 18/5/02 #7 ברוכה הבאה לפורומינו הלא כ"כ קט... בזכות עמרי, מייסד פורום גורדי שחקים להזכירכם, הפורום שלנו כבר לא קט RDC העפולאית - יש לך שם? איזו מערכת יש לך? תמונות שלה יש לך? את מוזמנת לגלריה לראות את המערכות שלנו
ברוכה הבאה לפורומינו הלא כ"כ קט... בזכות עמרי, מייסד פורום גורדי שחקים להזכירכם, הפורום שלנו כבר לא קט RDC העפולאית - יש לך שם? איזו מערכת יש לך? תמונות שלה יש לך? את מוזמנת לגלריה לראות את המערכות שלנו
N Nick Menze New member 18/5/02 #9 באמת עומרי תלמד משהו!!! תפסיק להיות כזה "עצלן" תלמד תופים או באס שזה גם כלי בן זונה!!! ותזהר לא להיתקל במורה בשם שרון פירסט (הומו שמן היה קורא לכל תלמידיו עם י´ בסוף השם זוהר=זוהרי
באמת עומרי תלמד משהו!!! תפסיק להיות כזה "עצלן" תלמד תופים או באס שזה גם כלי בן זונה!!! ותזהר לא להיתקל במורה בשם שרון פירסט (הומו שמן היה קורא לכל תלמידיו עם י´ בסוף השם זוהר=זוהרי