תופים ודירה בעיר

Chizo Nation

New member
תופים ודירה בעיר

היי אני כרגע באמצע כיתה י'ב, מתופף כבר 8 שנים. אני מתכנן עם סיום הלימודים לעבור לעיר (תל אביב\חיפה) אבל אחת הבעיות אצלי זה החלק של התופים. שמעתי ממתופפים אחרים שגרים בתל אביב לדוגמא שהם לא מתופפים בכלל בדירה שלהם ושיש להם איזשהו סידור (עם חדרות חזרות נגיד) בשביל לתופף כי אם הם מתופפים בבית יש בעיות עם השכנים. בקיצור מה שאני שואל פה זה אם יש כזה דבר לגור בעיר ולתופף כמו שצריך (כמו שצריך=כל יום לפחות חצי שעה)?

fanano3

New member
חמודי עם תיפוף כזה תמצא דירה במצפה רמון

fanano3

New member
כן ולא

לגבי המהירות שלך - אין ספק שאתה תותח
באופן המוזיקלי - בהנחה שאתייחס רק לסרטונים שהעלית (כי לא ראיתי נוספים) אז לא מצאתי משהו מוסיקלי בהם
חשוב לזכור כי התופים הם כלי נגינה, נכון שניתן (ואפילו די מפתה) להשתולל עליהם אבל תתאר לעצמך שחצוצרן יעשה בחצוצרה אותו הדבר
זה נשמע צורם
שאלה לי אליך - מדוע אינך מניח את כף רגלך השמאלית על פדל ההיאט, גם כשאינך משתמש בו ? (לא ראיתי שיש לך שם דאבל)

Chizo Nation

New member
אני מתופף גם דברים יותר "מורכבים"

למשל את CHANGE OF SEASONS של דרים ת'יאטר, אבל זה מוזיקה שאני לא אוהב ואני מנגן רק כדי להשתפר, ת'ראש זה פשוט הסגנון האהוב עלי לשמיעה ולנגינה
בנוגע לבאסים - פעם תופפתי עם דאבל פדאל לשנה בערך, אבל זה הרגיש לי כמו רמאות אז העפתי אותו ומאז אני מתאמן על מהירות ברגל, תוצאות הושגו
אני לא שם רגל על ההייהט כי אין למה, אני סוגר אותו שאני צריך או סוגר חלקית שצריך, רוב הזמן לא צריך

Vdrums

New member
מורכב או לא, זה צריך להיות מנוגן בצורה

מוזיקלית וזה לא משנה אם זה ת'ראש או בלוז.

fanano3

New member
סיבה אחת טובה יש ....

הגב ! אוי הגב !!
אתה עדיין בחור צעיר אבל כדאי לך לשבת נכון מול התופים כדי לשמור על יציבה גופנית
טיפ מעולם הנהיגה :
במכוניות בעלות גיר אוטומט, יש בצד שמאל (משמאל לברקס) מסעד לרגל השמאלית כדי לשמור על יציבה/איזון נכונה של הגוף
שמשפיעים כמובן על ריכוז, עירנות, כאבים, תיאבון וכו'
בהצלחה ידידי

במקרה רגיל הייתי ממליץ על חדר חזרות..

במקרה שלך פחות מבונקר אטומי לא בא בחשבון

liberdi

New member
לדעתי,לך על איגרוף תאילנדי

זה הדבר האמיתי............

ofirharlev

New member
וואו איזה קרנבל!

חלק מהקטעים יושבים טייט אש, חלק מפוזרים.
סחתיין על המהירות

היי

בעניין שלך יש כמה אופציות שהן רלוונטיות: או לסגור עם חדר חזרות על שעות קבועות שבהן תתאמן ולשלם כל חודש, או לשכור דירת סטודיו או משהו בסגנון במשותף עם 2-3 מתופפים אחרים. אני מכיר כמה וכמה מתופפים שעושים את זה וזה עובד על הכיפאק, רק צריך למצוא מקום באזור שאפשר להרעיש בו (לא חסרים כאלה בת"א). תתחיל לחפש אחי, ואני ממליץ לך לעשות סיבוב באזור המסגר ומעט דרומה. בהצלחה.

Chizo Nation

New member
תאמת שאזור המסגר קצת לא מסתדר לי

כי אני רק בן 18 בקרוב ואני לא יכול להרשות לעצמי לשלם כאלה סכומים על דירות... חשבתי יותר בכיוון של דרום תל אביב-גבול בת ים

infinity0

New member
אהלן

א. חתיכת קטעים העלית.. אגריסיבי משהו אה? נראה לי אתה מהאנשים שמתפרקים על התופים בכל הזדמנות :) ב. תעבור לחיפה! אני חיפאי :) אולי תלמד אותי משהו חח

למעלה