תוף אני מתחפף גם

• פותח הנושא Mist2
  • פורסם בתאריך

Mist2

New member
תוף אני מתחפף גם

הצופה אל תדאג אני לא סוגר דלתות.... :)))))) בכל מקרה יש לי מפתח גנבים......... המון הצלחה לכולכם, גם לאלה שלא סובלים אותי....תפסיקו להאמין לעצמכם..... מי שרוצה, אני נופש בקומונה שלי....

תגיד למה אתה לא סוגר דלתות?

נולדת באוטובוס? חוץ מזה הדלת של הקומונה שלך סגורה

Mist2

New member
זו דלת קסמים אבי, היא נפתחת מידי פעם ונסגרת

מידי פעם.... ובקשר לדלתות, רק אנשים מוגבלים סוגרים דלתות.... כאלה שהגאווה שלהם לא נותנת להם לחזור ולפתוח דלתות ישנות....

אינקה

New member
עדיין לא הצלחתי להבין

למה אנשים כותבים שהם עוזבים. שמישהו יסביר לי איך זה עובד.

Mist2

New member
אינקה אתה תבין רק כשתעזוב בעצמך :)

יעלה גמרתי לארוז, הדרך לקומונה ארוכה.... שמעתי את דבר הדברנים, הדיבור על ראשית ואחרית, אך אינני מדבר על ראשית ואחרית. מעולם לא היתה ראשית יותר מעכשיו, ולא נעורים או זקנה מעכשיו, ולעולם לא תהיה שלמות יותר מעכשיו, ולא גן עדן או גיהנום יותר מעכשיו...

הצופה.

New member
תחזיקו אותי אני עוזבבבב../images/Emo10.gif

לפני כחודש כתבתי שלא ניתן לנצח אדם מובס בזה כוחו לא הבנתם את זה אולי היום הבנתם בכל מקרה אמשיך בדרכי הפורום המתאים לי הוא חקירה לתוך העצמי ולא מדיטציה למרות שאני חושב שזה מדיטציה ולכן אשחרר אתכם מידי פעם אקפוץ לביקור לא אפריע את מנוחת השכנים עלו והצליחו

לוחצים על "הוספת תגובה מהירה"

כותבים אני עוזב או ניסוח דומה ולוחצים שלח אפשר לפרט אך לא הכרחי אחר כך אתה אמור לא לכתוב כאן יותר לעולם אבל בפועל מעטים עומדים בכך אם בכלל

נהראש

New member
כשהספינה טובעת

העכברים בורחים ראשונים ועוד בתרועה רמה (אולי כדי לזכות בעוד פירור של צ'ומי). כל אלו שכירסמו את שלד הספינה בשינייהם ובלשונם החדה עוברים לכרסם במקום אחר. מי ייתן ויבינו את אחריותם למצב, כך אולי יכלו לעסוק בתיקון... ולאלו הנשארים, כדי שפורום מדיטציה יחזור לעסוק במדיטציה ובהתבוננות, ופחות בווכחנות והתפלספות שיכלית, על הכותבים בו לעסוק במדיטציה- כלומר לתרגל ולתרגל. מדיטציה בראש ובראשונה היא תרגול, וללא תרגול היא ריקה מתוכן. באופן אישי, על-אף שאיני כותב הרבה, אני משתדל לכתוב לאחר שאני מתרגל, ובכך לעמוד מאחורי דברי. מי ייתן וכל המתרגלים ימשיכו להתקדם בדרך.

לאו דווקא

כל אלה שכירסמו את שלד הספינה נשארו כדי לכרסם את עצמם. מי שעוד טיפה של שכל נותרה בקודקודו בורח מכאן, ולא כדי לכרסם אלא כדי לנוח ולפוש בחלקת-אלוהים חדשה ולא נודעת עדיין

RainBird

New member
להתראות. מי ייתן והאלים יעמדו בינך ובין פגע, במקומות הריקים שבהם אתה נידון ללכת! ../images/Emo20.gif

למעלה