תועבה!!!!

תועבה!!!!

"יא מסכנות. הלהקה המפגרת הזאת היא לא יותר מחבורת כוסיות פקאצות שהדבר האחרון שהן יודעות לעשות זה לשיר. בשביל להיות מוזיקאים צריך קצת יותר מציצים גדולים. אני מוכנה לשים כסף על זה שהם לא כתבו מילה אחת בשירים שלהן, ואין להן ידע תיאורטי במוזיקה ובטח שלא כישרון. בגלל להקות כאלה מצב המוזיקה בארץ נמצא בקרשים, כל כוסית עם כסף או קשרים יכולה להוציא דיסק. בערוצים כמו 24 משדרים קליפים של הזמרים ששילמו הכי הרבה כסף וערוץ 24 זה הערוץ היחיד ששם עליהם, זה בטח אומר משהו... בארה''ב למשל אין מוזיקאי אמיתי שלא יודע ידע תיאורטי, הלהקה שלכן יודעת בכלל מה זה סולמות מז'וריים?? הן יודעות באיזה מקצב השירים שהן שרות?? הו יודעות לנתח את השירים שלהן??הן מאלתרות?? לא נראה לי...חבל שבמקום לדאוג שמצב המוזיקה בארץ ישתפר, אנשים כמוכם רק עושים אותו יותר גרוע..." הדבר הזה נלקח מהפורום של הבנות בהייד פארק שהוא הפורום שלי למי שיודע.. איזה מישהי נכנסה לשם וכתבה את כל זה=\ אם אתם רוצים אתם מוזמנים להכנס לשם ולהכניס לה
או סתם כדאי לראות... בכולופן, הקישור:http://2260.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1369100

בונאה היא דורשת כאפההה!!!!!!

אבל צריך לשים *ין על תגובות כאלה... היא לאדעת בכלל מי הן..ומה הן..היא סתם פותחת תפה המסריח שלה!! הקינאה אוכללתתתתתתת אותההה!!!!!!זה כוכך שקוף שהיא מקנאה!!!!

נכון אורטלי

לא צריך להתייחס כי מה שהן רוצות זה צומי והרי כולנו יודעים שזה לא נכון אז זהו זה רק קנאות

אני חושבת

שזכותה להביע את דעתה... טובה או לא.. זה כבר בעיה שלה.. לא אוהבים את התגובה אל תתייחסו אליה זו דעתה ואנחנו לא נשנה לה אותה בזה שנתעצבן

אל תיתייחסו..ככה זה אין מה לעשות

תזכרו ככל שבנאדם (במקרה הזה זאת להקה) ככל שיותר מצליחים ככה הקנאה גדלה וגדלה..אז פשוט לא להיתייחס

למעלה