תועבה מתוקה

Timewalker

New member
תועבה מתוקה

מישהו כאן היה בבית הקפה של מקס ברנר בהרצליה? איזה מקום נוראי, "מענים" אותך עם שוקולד מכל כיוון אפשרי פשוט תועבה. צריך להכניס אותם לרשימת אויבי הסוכרת, וכמו שאני תמיד אומר, Know your enemy, אז הלכתי להכיר מקרוב... לכל הרוצים ל"התענות" מומלץ להגיע עם הרבה אינסולין...

mickey15

New member
כן אני שונאת את המסעדות האלה...

אבל אין מה לעשות... ככה זה תמיד...

לזר

New member
עם כל הכבוד אדוני הנכבד, אבל

כשם שלא טוב לעשות פרסום חיובי, כך גם לא טוב הפרסום השלילי. אל דאגה אני לא יודע אפילו על איזה בית קפה את מדבר, אבל לידיעתך, שוקולד לא מזיק לסוכרת עם כבר יש לך אותה. שוקולד נספג די לאט בגוף האדם, משום שיש לו אינדקס גליקמי נמוך. קצב הספיגה שלו הוא 1/2 מהקצב של סוכר רגיל, אשר גם לו אינדקס בינוני. נסה לבדוק עצמך אחרי זלילת שוקולד ומבטיח לך שמלחם בגט אתה יכול לפוצץ את מכשיר המדידה תוך חצי שעה, אבל משוקולד לא תצליח. זהירות בסיבובים ולא להיות קשוב לשמועות שמסתובבות מפה לאוזן, אלה לבדוק קודם אישית. שוקולד במידה טוב לכל בני האדם, כולל סוכרתיים. גלידה שמנה 10% טובה אפילו משוקולד לצורך העיניין. שבת שלום

לזר

New member
כדי להשלים את דברי, אזכיר דוגמה

שבה ספורטאי סקי (שלג) זוללים שוקולד לצורך אגירת אנרגיה לזמן ממושך יחסית. שוקולד לא יכול לתת להם כח מידי, אבל מסע סקי שלג לשעה ארוכה מגובה טוב עם חפיסת שוקולד בריא וטעים.

newKiticat

New member
האממ

איזו גלידות בחנויות הם 10%? (מטורפת על גלידות, ולא לדברים התחליפיים הדוחים ההם.....) תודה לאל שהרצון למתוקים שלי מסתכמת ב2 דברים- מסטיק מאסט כתום, וגלידות...

לזר

New member
הההאאאא, הנה זה בא

היו גלידות טובות של שטראוס. קונים קופסה וחבילה של קונוסים, ממלאים קונוס, גומרים אותו ועושים קצת ספורט. לא נשאר זכר מהגלידה בגוף. אני הולך 1/2 שעה ורמת הסוכר נשארת קבועה על 100 בערך. לא לשמוע מה אני אומר עבור חולים טייפ 2. הם באמת חולי סוכרת, כי אין להם שליטה על רמת הסוכר. כמובן שאצלם רמת הסוכר לא משתוללת, אבל אם הם נוגסים בגלידה או שוקולד רמת הסוכר שלהם מרקיעה שחקים ללא שליטה.

newKiticat

New member
אני פשוט מטורפת על גלידות!

יש שתי סוגים שאני מטורפת... יש את אלה בקופסאות הסגולות הענקיות, שיש חצי וניל פיצפוצים, וחצי שוקו פיצפוצים... וכמובן את כל הלה קרמריה....... אלה נחשבות ל10 אחוז?

לזר

New member
אבדוק ואזיב לך, אבל אפשר פשוט

לקרוא את המרכיבים על הקופסאות.למשל, קרמריה פיסטוק-אגוז היא 10.8%. רשום על מכסה מסביב, מסביב. תהני ממנה בכל הטעמים.

לזר

New member
אזיב=אשיב

מצרף לך תמונה לאות הזדהות עם הרצון העז ללקק גלידה

newKiticat

New member
אז בעיקרון-

הגלידות האלה הם 10 אחוז.. ולגבי עוד גלידה יש לי תהיה... מה עם האמריקאיות? הממש טעימות?

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

לזר אל תיקח כל דבר ברצינות משטייםוולקר התכוון (למיטב הבנתי כמובן
) שזו אחלה מסעדה שהאוכל כול-כך טוב, ומתוק, שזה מסוכן לבריאותינו חבול|- ותקנו אותי אם אני טועה
....)

למעלה