תוספת מגוונת

תוספת מגוונת

היי רציתי להעזר בכן.. אנחנו זוג לסביות שמחפשות לצרף מישהי לשלישיה. הבעיה שאין לנו מושג איך איפה או באיזה אתר לחפש.. ואם מישהי ניסתה את זה ויכולה להמליץ או לכתוב את החוויות שלה אם את ממליצה או לא ממליצה לנו להכנס לעיניין :) נשמח לקבל את עזרתכן!! תודה וערב מהמם לכולן

אני מודה!

אני נבוכה מהרעיון!
אתן רציניות
בכל מקרה אין לי רעיון מצטערת

r 1 0

New member
איני מבינה

למה את נבוכה? האם לא שמעת על דברים כאלו? לא שחלילה אני באה לתקוף אבל מי שנבוך זה בד"כ האדם שפונים אליו ישירות.... ערב נעים

היי:)

כן שמעתי על חוויות כאלה אבללללללללללל איני רואה את עצמי לוקחת חלק בזה. זה מביך ומבלבל אותי לחשוב על עצמי בסיטואציה כזו.... אני שמרנית מעט אני מודה מקווה שהבהרתי את עצמי:)

alefg

New member
אולי

נהייתי שמרנית עם הגיל, אבל אני חושבת שבמקומכן לא הייתי מחפשת מישהי נוספת. יש איזשהו איזון בין בנות זוג שמופר כשמכירים מישהי חדשה ובטח במיטה. כך או כך נוצרת אינטימיות חדשה עם מישהי חדשה והאינטימיות עלולה להיות לא סימטרית...

קיפפוד

New member
מדברים על סקס!!!

שלישיה זה מגניב! יש בזה המון אדרנלין. אבל אם נכנסים לזה צריכים להיות בטוחים בזה שההקשר שלכם ממש חזק ושהשלישית לא תהיה בסיביה אחרי זה. אחרת, מישהי תמצא את עצמה בחוץ. וזאת לא חייבת להיות המצטרפת החדשה))

כלעוד

New member
חוויותיי בעניין מעניין זה:

כשאשתי לשעבר רק רמזה על זה שללתי מכל וכל. בדיעבד אולי זה היה יכול לרענן את הקשר שלנו שגווע משעמום מיני. אני מכירה זוג בנות שחי ככה וזה בסדר להן ככל הידוע לי. בכל אופן תזהרו מאד מכל הבחינות, ובאמת תוודאו שהצלע השלישית לא תשאר בסביבה ולא מעוניינת בקשר מחייב. אלא רק הרפתקאה חד פעמית.

למעלה