תוספת לקיצבה מביטוח לאומי
שלום לכלום
לאחרונה ריאיתי שהרבה שואלים לגבי תוספת לגמלה מביטח לאומי .
אני הייתי עם בני בוועדה בביטוח לאומי בחודש שעבר , אתמול קיבלתי מכתב שהוא זכאי לקבל תוספת של 17% ,
והחזר של הפרשים שנה רטרואקטיבית.
יש לציין כי הגשתי בקשה גם לפני שנה כשהיה בן 3 והבקשה נדחתה באותה תקופה הייתה אצלנו רופאה מטעם הביטוח לאומי
(לפי מה שנראה לי היא התרשמה שהוא מאוד מבין ומתפקד טוב לגילו)
*יש לציין כי בני היום בן 4 מתחיל בימים אלה לדבר מעט
(לא לצורכי תקשורת ,הוא יותר שר .סופר עד 10, אומר מילים מתוך שירים ,יש לציין כי לרוב אומר את הדברים בהקשר למצב )
הוא נמצא בתהליך גמילה מהטיטול (כבר כמעט 3 חודשים ) כרגע גמול באופן חלקי.
דבר אחד שקצת לא ברור לי וקצת מטריד כייון שאני לא יודעת למה התכוונה הבודקת היא רושמת בפרוטוקול "חשד שלי לפיגור התפתחתי"
אין לי דרך לבדוק זאת מולה
למה לדעתכם היא התכוונה ?האם קיימת הגדרה כזאת ?
לפיגור =עיכוב , או פיגור = במובן של פיגור שיכלי .( מאוד קשה לי שמצויינת המילה פיגור כיוון שהבן שלי מאוד חכם ומגלה סקרנות וההבנה שלו מאוד טובה, כמובן שיש את כל הקשיים משלווים בלקות של PDD )
אשמח לתגובות
שלום לכלום
לאחרונה ריאיתי שהרבה שואלים לגבי תוספת לגמלה מביטח לאומי .
אני הייתי עם בני בוועדה בביטוח לאומי בחודש שעבר , אתמול קיבלתי מכתב שהוא זכאי לקבל תוספת של 17% ,
והחזר של הפרשים שנה רטרואקטיבית.
יש לציין כי הגשתי בקשה גם לפני שנה כשהיה בן 3 והבקשה נדחתה באותה תקופה הייתה אצלנו רופאה מטעם הביטוח לאומי
(לפי מה שנראה לי היא התרשמה שהוא מאוד מבין ומתפקד טוב לגילו)
*יש לציין כי בני היום בן 4 מתחיל בימים אלה לדבר מעט
(לא לצורכי תקשורת ,הוא יותר שר .סופר עד 10, אומר מילים מתוך שירים ,יש לציין כי לרוב אומר את הדברים בהקשר למצב )
הוא נמצא בתהליך גמילה מהטיטול (כבר כמעט 3 חודשים ) כרגע גמול באופן חלקי.
דבר אחד שקצת לא ברור לי וקצת מטריד כייון שאני לא יודעת למה התכוונה הבודקת היא רושמת בפרוטוקול "חשד שלי לפיגור התפתחתי"
אין לי דרך לבדוק זאת מולה
למה לדעתכם היא התכוונה ?האם קיימת הגדרה כזאת ?
לפיגור =עיכוב , או פיגור = במובן של פיגור שיכלי .( מאוד קשה לי שמצויינת המילה פיגור כיוון שהבן שלי מאוד חכם ומגלה סקרנות וההבנה שלו מאוד טובה, כמובן שיש את כל הקשיים משלווים בלקות של PDD )
אשמח לתגובות