תוספי תזונה

DannyBoy19

New member
תוספי תזונה

יש פה משהו שמתמש בתוספי תזונה שלא לצורכי נוחות? אם כן, חבל כל על כל גרוש. אם מישהו מתכוון לקנות אי פעם תוסף, שיקנה רק את ה ECA Stack (להזמין דרך האינטרנט). זה התוסף היחיד שהוכח בניסוי מבוקר במשך ניסוי אחרי ניסוי שהוא יעיל יותר מפלצבו. כן.. שמעתם נכון, היחיד. שלא יזבלו לכם את השכל על קריאטין וחלבון מי גבינה.

אלי ו.

New member
ECA

דני, למרות שה ECA עוזר להרזיה, הוא גרם לכמה מקרי מוות. נכון שמדובר במקרים נדירים יחסית, אבל זה קרה לחבר´ה צעירים ובריאים. כיום הוא אסור בישראל, ב 16 מדינות בארה"ב, באוסטרליה, ובחלק ממדינות מערב אירופה. היות ואפשר להגיע לאותן תוצאות גם בלי התוסף (שבסה"כ גורם להוצאת יותר קלוריות בצורה של חום) אז אני מעדיף לא להסתכן. קריאטין דוקא הוכח כיעיל באימוני כח.

alexkagn

New member
ל-דניבוי19

מה זו השטות הזו שאתה כותב ??? ECA זה סטאק אפדרין (EPHEDRA) וקפאין. מטרתו להרזות !!! אתה יודע מה זה פלסבו(PLACEBO) בכלל ??? זה משהו שנותנים לאנשים במחקר שיחשבו שזה תוסף שיעזור להם, אבל זה בעצם מים או משהו שלא אמור לעשות דבר בכוונה, כדי ששתי קבוצות הנבחנים - אלה שעל ECA ועל הפלסבו יחשבו פסיכולוגית שהם על תוסף עוזר ובכך להמנע יותר משגיאות בניסוי. חלבון מי גבינה לא נועד במיוחד להרזייה ובטח שלא קריאטין. ECA נועד להרזייה מהירה והוא די יעיל ומהיר. עכשיו תגיד לי באיזה אתר קראת את זה שהוא "הכי טוב מכל התוספים" ?

DannyBoy19

New member
שלום לך פרחח

קודם כל, זה קפאין אפדרין ואספירין... כמו כן, אני יודע מה זה פלצבו.. בגלל זה כתבתי את זה. זה תוסף! כן זה תוסף ...כל דבר שאתה לוקח בנוסף זה תוסף. אל תתרח לענות. אני לא אוהב לנהל ויכוח עם בוקים שרוצים סתם להראות כאילו הם מבינים אבל הם לא תרומים.. הם רק צצים מידי פעם ומפיצים שלליליות שיהיה לך יום טוב.

DannyBoy19

New member
פלצבו

אתה יודע למה כתבתי שזה יעיל יותר מפלצבו? כי רוב המחקרים על תוספים אחרים לא הראו יעילות יתר מפלצבו.. וכן, אתה פלוץ לא קטן בעל יכולת הבנה נחותה :)

למעלה