תוספי תזונה

ruthron

New member
תוספי תזונה

הי ניב, אני בת 21 משתמשת בתוספי תזונה של הרבלייף בכדי לחזק את הגוף ולתת לו "דלק" טוב השאלה שלי היא אם אתה מכיר את המוצרים האלה ואם כן מה אתה חושב עליהם?

רות

אבקות אינן תחליף למזון. והרבלייף הינו מתיימר להיות כזה. קיימים מרכיבים רבים במזון שתורמים לבריאותינו אשר אין אנו יודעים עליהם או יודעים עליהם מעט מאוד, לכן ביסוס התזונה על אבקה ותוספי מזון אינה יכולה להקנות לגופך את הדרוש לו. ובהחלט אינו מזון פלאי. עוד דבר שנידרש מדיאטה הוא המשכיות, דבר בלתי אפשרי כאשר ניזונים מאבקה. אם תרצי חוות דעת ממשתמשים תוכלי לקבל אותם בפורום דיאטות והשמנה. ההמלצה שלי אלייך היא לחתוך את ההפסדים ולהפסיק להתעסק עם הרבלייף.

מאיה-K

New member
איזה תוספי מזון הם ה"דלק" שלך?

לרות שלום, איזה תוספי מזון הם ה"דלק" שלך. יכול להיות שמה שאת חושבת שזה "דלק" דווקא חוסם את האנרגיות הטבעיות שיש בך. הידעת שעודף ויטמינים מזיק לגוף בדיוק כמו חוסר ויטמינים? ואיך קבעו לך את תוספי המזון המתאימים רק לך? לפני שאת ממשיכה להשתמש בהרבלייף אולי עדיף לבדוק איזה תזונה חסרה לגופך ולמה? ומה אפשר לעשות כדי לאזן את גופך. מאיה

ruthron

New member
תגובה למאיה

היי מאיה, יש כמה דברים שקרו לי מאז שהתחלתי להשתמש בהרבלייף יש לי המון אנרגיה במהלך היום, בעבר היו לי המון נפילות אנרגיה ירדתי 4.5 קילו לפני שנה וחודש ולא עליתי גרם אחד עד היום, אני נראית מצויין הציפורניים שלי התארכו מאוד, בעבר הם תמיד נשברו ולא הצלחתי להאריך. הפסיקה לי הנשירה בשיער. זה נראה לי שהגוף מגיב מצויין ל´דלק´ הזה שקוראים לו הרבלייף אם באמת ובתמים מעניין אותך, אינפורמציה נוספת לגבי המוצרים לגבי עודף או חוסר בויטמינים וכו´, אני תמיד שמחה לענות לאנשים ששואלים בצורה עיניינית ובגישה חיובית.

למעלה