תוספי תזונה
שלום רב, ראשית אני שמחה לשמוע על הנכונות שלך לשמירה על הבריאות בעזרת תוספי תזונה, אולם, כמו שהינך כבר יודעת, לתזונה איכותית ומגוונת, העשירה בפירות וירקות טריים, שינוי בהרגלי התזונה ושמירה על פעילות גופנית, חשיבות רבה לשמירה על פעילות בריאה של מערכות הגוף השונות. מחקרים עדכניים מצביעים בבירור על כך שמרבית האנשים אינם מקבלים מהתזונה אפילו את המינון המינימלי של ויטמינים ומינרלים. רכיבי תזונה אלה נחוצים לשמירה על הבריאות וחסר בהם עלול לגרום לתחושת עייפות ולהחליש את מערכת החיסון. מולטי-ויטמין נועד לפתור את בעיית החסר ברכיבי תזונה ואת התופעות הבאות בעקבותיו. נטילת מולטי ויטמין איכותי בכל יום היא הצעד הראשון בשמירה על בריאותנו ובהגנה מפני חסרים ברכיבי תזונה. ניתן להבחין זמן מה לאחר נטילת מולטי ויטמין בשינויים פיזיולוגים, כגון יקיצה קלה ושינה טובה יותר, חסינות ועמידות גבוהה יותר של הגוף בפני וירוסים וחיידקים, חיוניות רבה יותר, שיפור בתהליכי עיכול, שיפור במטבוליזם, רגישות נמוכה למצבי סטרס ועוד. הייתי ממליצה לך ליטול מולטי ויטמין לנשים
אומניום מולטי-ויטמין זה מהווה קומפלקס ייחודי המיועד לצרכים השונים של האישה, המשלב ויטמינים, מינרלים ורכיבים נוספים המשלימים חסרים תזונתיים ושומרים על תפקודו התקין של גוף האישה ועוזרים במניעת מחלות תלויות-גיל. הנחיות: 1-2 טבליות ליום, עם הארוחות. כמו כן, רצוי להקפיד על תזונה עשירה בסידן כמו שומשום ומוצריו ,סרדינים, ירקות עם עלים ירוקים כהים, קטניות מיובשות, אגוזים, חלב ומוצריו. ניתן להשלים את צריכת הסידן היומית באמצעות תוסף תזונה של
סידן קומפלקס זוהי הפורמולה העדכנית ביותר לשמירה על העצם ולחיזוקה, קלציום קומפלקס מיועד הן לגברים והן לנשים ותוכנן לסייע בטיפול במחלת האוסטיאופורוזיס ובמניעת התפתחותה. הפורמולה מכילה סידן ומגנזיום ציטראט (הצורה הזמינה ביותר לספיגה) שהם המינרלים העיקריים הבונים את העצם. כמו כן היא כוללת סיליקה, נחושת, אבץ, מנגן וּויטמיני D ו-K. רכיבים חיוניים אלה פועלים לשיפור ספיגת הסידן בגוף והטמעתו, להגברת פעילות אנזימטית של בניית העצם ולחיזוק המבנה המינרלי שלה. כל הרכיבים מותאמים לספיגה מֵרבית. הנחיות: 2–4 טבליות ביום, עם הארוחות. בנוסף הייתי ממליצה לך לבצע בדיקות דם לברר אם אין לך חוסר בהמוגלובין, ברזל, B12, ויטמין D וכדומה, לעסוק לפחות פעמיים בשבוע בפעילות גופנית בונה עצם. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, חג שמח ובריאות שלמה, עדי ישראל