תוספי מזון חיוניים לחולי אפילפסיה

תוספי מזון חיוניים לחולי אפילפסיה

גולשי הפורום היקרים, אולי אינכם יודעים אך לחולי אפילפסיה מומלץ ליטול מספר תוספי מזון חיוניים שביכולתם לסייע באיזון ההתקפים על סוגיהם השונים, בתכיפותם ועצמתם. חובה להתייעץ עם נטורופת מוסמך מכיון שלעיתים יש התוויות נגד בין תוספי מזון מסוימים לבין תרופות נוגדות התקפים מסוימות: מגנזיום ציטראט-מינרל זה מרפה את השרירים הנוטים להתכווץ תכופות אצל חולי אפילפסיה; כמו כן, נמצא מחזק את מערכת העצבים. ויטמינים ממשפחת ה-B קומפלקס: משפרים את תפקודה של מערכת העצבים. P-5-P (צורתו הפעילה של ויטמין B6)- זהו ויטמין נוגד התקפים. יעיל במיוחד בקרב ילדים חולי אפילפסיה. GABA- גאמא אמינו בנזואיק אסיד. חומצה אמינו מרגיעה במיוחד. לא מומלץ לקחת בסמוך לDEPALEPT או וולפורל (חומצה וולפורית). בנוסף לתוספי מזון אלו מומלץ להקפיד על צריכה של מזונות מלאים, עתירי סיבים. מזונות מרגיעים במיוחד: מוצרי חלב עיזים, שיבולת שועל ויש עוד... הרבה בריאות, רוני גלעדי N.D נטורופת בכיר מומחה לטיפול באפילפסיה

סתת

New member
רוני גלעדי

יש מספיק פרסומת מסביב אל תוסיף עליה

aerox

New member
רוני גלעדי ...

אם כל הכבוד לך אבל אתה מוכר וקונה מוצרים של הרבלייף .אז תפסיק לשחק ראש קטן
יש לך חלק בזה שמענו עליך ממקורות

חייםלוי

Member
מנהל
ההודעה שלך באמת נשמעת כמו פרסומת

אבל היות וזה גבולי - אין המלצה איפה לקנות אני משאיר את ההודעה.

לרוני גלעד ../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif

זה ניראה מאוד לא מקצועי זה מלל של פירסומת לרבים מהחולים יש מיגוון רחב של תרופות ואני ספק אם אתה מכיר את התרופות שהם נוטלים ואת התגובות הלואיי הצפויות מנטילת תוספי מזון שאני גם בספק עד כמה הם עוזרים בקיצור זה ממש לא ניראה טוב להתאמר בחולים ולתת להם אשליות "אל תשים מיכשול לעיוור" אל תישכח זאת אדוני הניכבד

למעלה