תוספי מזון - איזה?

tivolimiriam

New member
תוספי מזון - איזה?

מבקשת המלצה לתוסף מזון או ויטמינים שיתאימו לאבא שלי. אבא אחרי ניתוח מעקפים {לפני שלושה חודשים} היום הוא שוכב עם דלקת חמורה באחת החוליות,הוא מטופל באנטביוטיקה דרך הוריד,ומקווים לשיפור ,אחרת יאלץ להכנס לניתוח. כיוון שהוא חלש מאד, וחסר תיאבון, הייתי רוצה המלצה מה להוסיף לו {לא סירופים} חשוב לי מאד לחזק אותו ! תודה לך,

m_katzmann

New member
טיפול לאחר ניתוח מעקפים

היי מרים, קודם כל לא סיפרת כאן בן כמה אבא ומה הוא עשה והרגיש לפני הניתוח, מאיזה מחלות סבל ומהו מצבו הפיזי של הלב כיום, האם הוא סובל גם מקוצר נשימה ומהו מצבו הרגשי וכו. הדרכים לחזק את אבא הן רבות ומגוונות ולא מסתיימים בתוספי מזון. כמי שחוותה את התהליך שעבר אחי לפני כשנה אני יכולה לאמר לך שהכל תלוי רק באבא וברצון שלו להתחזק, ברמת המודעות שלו לגופו ובסבל הפיזי והרגשי שהוא חווה וחווה. מה שאת יכולה לעשות כדי לדרבן אותו הוא לא למצוא לו פתרון לבעייתו, כי בין כה וכה אם הוא ויתר - שום דבר לא יעזור, אלא להיות איתו, להקשיב לו, להכניס קצת שמחת חיים לחייו. ממליצה על תמציות באך בשילוב עם טיפול של גוף-נפש. מחזיקה לך אצבעות ומקווה רק לטוב. יכולה רק לעודד אותך ולספר לך שאחי לפני כשנה לא רצה לשמוע על שום דבר שהריח כמו משהו שקשור ברפואה האלטרנטיבית ודווקא כשהרמתי ידיים הוא החל לחפש לעצמו פתרונות - ומי שמחפש - מוצא. היום מצב הלב שלו טוב מאי-פעם. רגשית יש בו עדיין המון פחדים אך הוא מנסה למצוא דרכים שונות כדי לצאת ממצב זה ואפילו מצליח לממש רצונות ששנים הדחיק.
מאיה

esunshine

New member
../images/Emo57.gifמזון..../images/Emo94.gif

לא הייתי ממליצה על פרחי באך..וגם לא על ויטמינים, דברים שעלולים לסתור את האנטיביוטיקה... היותו חלש..תגובה טבעית...לחיזוק המערכת החיסונית יש להרבות במזונות המכילים ויטמין C כמו תפוזים, בננה, תותים וכו´... כמו כן לחיזוק המערכת החיסונית וטחול יש לאכול דברים כתומים..מרק דלעת עם בטטה בתוספת בצל ותבלינים כשאת הכל טוחנים..הוא מעדן...גם לחסרי תאבון. חשוב לשמור על מצב רוח טוב..הלב אוהב שמחה,השמיעי לו שירים
שהוא אוהב.. הימנעי מדברים חריפים...ואולי גם דברים שמעשירי דם יעזרו...
מה דעתכם סינים יקרים? בהצלחה
והרבה בריאות שמש זורחת

אדומה2

New member
מסכימה עם שמש זורחת

קודם כל חסרים נתונים, כפי שכבר צוין קודם, לגבי גילו של אבא שלך ומה היו הנתונים שלו לפני הניתוח, למשל- האם יש מחלות אחרות נלוות? תזונה היא דרך בטוחה מאוד, והיא גם לא מזיקה. מה שכן מומלץ, יש בבתי מרקחת תוסף מזון שנקרא insure, שיש בו חלבונים, ויטמינים בסיסים, אבא שלי עבר ניתוח מאוד גדול לפני שבועיים והוא התחיל לקבל את זה, פעמיים ביום, על מנת לוודא שגם ביום שהוא לא אוכל מספיק הוא עדיין קיבל לפחות מנה מינימלית של דברים בסיסים לגוף, מאוד חשוב!! הניתוחים הללו מאוד מחלישים את הגוף והנפש ולכן חשוב להקפיד על פעילות בשילוב עם מנוחה ותזונה שמספקת דברים בסיסים. המלצה שלי- להתייעץ עם תזונאית לגבי המצב הספציפי של אביך, שוב, עם כל הנתונים הדרושים. דברים כתומים זה תמיד תמיד טוב לאכול, כפי שכבר כתבה סן-שיין, עם התפוזים הייתי קצת נזהרת בגלל החומצה. יותר מדי פירות עלולים גם לגרום לגזים וזה ממש ממש לא כיף לחולה. הייתי ממליצה על ארוחות קטנות יותר פעמים ביום, כאשר לקראת הערב ממעיטים על מנת להקל על מערכת העיכול. חשוב גם לא להעמיס על המערכת- לא בתזונה וגם לא בפעילות, יש הרבה דגש על מנוחה, אבל לשים לב שגם עושים פעילות מוגבלת, אבל עדיין. רפואה שלמה.

tivolimiriam

New member
תודה לכולכם על התגובות../images/Emo39.gif

אבא בן 72- איש בריא שעסק בפעולות פיסיות עד לניתוח המעקפים. יש לו לב חזק, והניתוח הצליח. ההתאוששות קשה לו,בעיקר בגלל הזיהום בחוליה {רק שוכב,אוכל מעט,בעל רצון אדיר להבריא,חסר תיאבון} סך הכל מאז הניתוח הוא הפך לשבר כלי וזה מייאש אותו. אנחנו איתו,עם הרבה אהבה ותשומת לב. ה -insureאבא לא מוכן לשתות,אנסה לחפש חלבונים לא בצורה נוזלית הרעיון להיפגש עם דיאטיקנית הוא טוב ,אעשה את זה מחר במחלקה תודה לכולכם, שבוע טוב,כל רעיון נוסף אקבל בשמחה

בובי

New member
לויטמין סי ממולץ 2 קיווי ביום

שלו יש את הכי הרבה ויטמין סי

m_katzmann

New member
ממליצה בחום על פרחי באך

פרחי באך לא סותרים אנטיביוטיקה ויכולים מאוד לחזק לאחר טראומה כל כך קשה הייתי מאוד ממליצה על פרחי באך, כמובן בשילוב של טיפול עיסויי כלשהו. תזונה היא חשובה אבל היא בלבד לא תעשה את השינוי. הליכה רצוי בשפת הים או במקומות עשירי חמצן כמו חורשות ופארקים, שינוי משמעותי בדרך החיים, מדיטציות למיניהן, טיפול רגשי בבעייה שגרמה לחסימה וכו. מאיה

להוסיף על חברי

ראשית למרות שהוא מקבל אנטיביוטיקה דרך הוריד הייתי ממליצה על אסידופוליס , במיוחד כשתזונתו אינה מאוזנת . גם Q10 ממולץ מאוד הן ללב ולחולשה וגם לדלקת. לגבי המזון לא הבנתי האם יש לו התנגדות לנוזל או לסירופ , בכל מקרה הייתי מוספיה לתזונתו מולסה שעשירה בויטמיני B וכן שקדיה שעשירה בסידן , אשפר לעשות לו שייק פירות ולהכניס את המולסה והשקדיה פנימה- זה טעים ומזין. כמו כן הייתי ממליצה בחום על טיפול במגע - רפלקסולוגיה או טיפול בשמנים בהחלט יכול לאושש אותו ולזרז את החלמתו. הרבה בריאות יעל

למעלה