תוסף gestro1

moon light23

New member
תוסף gestro1

קיבלתי את ההמלצה על המוצר בהקשר של טיפול בקנדידה, נפיחות בבטן וגאזים, ואי סדירות של מע' העיכול- מעי רגיז. אני יודעת שבין היתר התוסף עוזר גם לכיב קיבה וחיידק ההליקובקטור- אך לא בגלל זה אני קניתי אותו. אשמח לדעת עליו עוד חוות דעת ואם מישהו השתמש בו בהקשר שציינתי וראה תוצאות. תודה! בנוסף רציתי לשאול על תוספים שיכולים לעזור בהפחתת תאבון, אם יש המלצות על תוסף בטיחותי שעוזר, אשמח. תודה!

קנדידה, הליקובקטור, מעי רגיז ועוד

שלום רב, התוסף עליו את שואלת איננו תוסף של חברת סולגאר. לטיפול בקנדידה, הליקובקטור ומעי רגיז ניתן לטפל בכמה מוצרים מאוד בסיסיים: כמוסות שמן אורגנו פראי שמן האורגנו נחשב לאחד הכלים החזקים ביותר למיגור הקנדידה וההליקובקטור וזאת ללא פגיעה בפלורה החיובית של המעיים. הנחיות: 2 כמוסות, פעמיים עד שלוש פעמים ביום, עם הארוחות, (למניעה: עד 2 כמוסות). נוסחת מולטי ביליון-דופילוס מתקדמת לנטילת פרוביוטיקה משמעות עליונה בטיפול בבעיות של מערכת העיכול. תוספת קבועה של פרוביוטיקה עוזרת לטפל בבעיות כמו נפיחות, וגזים. הנחיות: 1-2 כמוסות ביום, עם הארוחות. אנזימי עיכול DI Aid האנזימים המצויים בפורמולה זו נחוצים לפירוק יעיל של המזון. הנחיות: טבלית אחת, עשרים דקות לפני כל ארוחה. ברצוני לציין כמה דברים בנוגע לתוספים היכולים לעזור בהפחתת תיאבון. תהליך הפחתת משקל הוא תהליך ממושך המצריך כושר התמדה וסבלנות. לא קיימים "פתרונות פלא" ואין תחליף לשיטה הישנה, הבטוחה והיעילה הכוללת שינוי הרגלי אכילה, אימוץ אורח חיים ובריא וביצוע פעילות גופנית- המביאה לתוצאה המיוחלת. קיימים תוספים שונים שמטרתם לתמוך בתהליך ההפחתה במשקל. אשמח אם תוכלי לשתף אותנו בפרטים כמו: גיל, משקל, גובה, תרופות ו/ או תוספי תזונה שנלקחים אם בכלל והאם קיימות בעיות נוספות בהן את מעוניינת לטפל. שבוע טוב ובריאות שלמה, דנה בר לבב

תוספי תזונה

היי אני לא מכירה את התוסף gestro1 אבל אני נוטלת תוסף שנקרא Windy שמטפל בגזים ונפיחות במערכת העיכול. רכשתי את המוצר במרפאה לטיפול בקנדידה בשיטות טבעיות. המוצר עצמו פותח ע"י הנטורופתית שמטפלת בי ונבדק ע"י רופא פנימי (שעובד איתה במרפאה) דבר שהיה לי חשוב לאור הפריצות בתחום הזה של תוספי תזונה. בכל אופן אני יכולה לומר לך שהוא עזר לי בהורדת בטן נפוחה עקב זיהום קנדידה ממנו אני סובלת (אני ממליצה לך להיכנס לאתר שלהם כי מעבר לתוספי תזונה הם מטפלים בשיטות נוספות- קונבנציונליות ומשלימות). בכל אופן המוצר אמור לטפל גם בעוויתות וכבדות לאחר ארוחות, מחלות דלקתיות של מערכת העיכול (כולל מעי רגיז לשאלתך) ומסייע כחלק מטיפול בעצירות. רפואה שלמה!

למעלה