תוסף תזונה

lir0500

New member
תוסף תזונה

שלום אביבית, חיפשתי תוסף תזונה שמתאים לכאבי ראומטיזים ובפיברומיאלגיה שזה אותו הדבר.
אבל אני מרגישה כאבים בכלל במפרקים ושומעת כל הזמן קלקים, ואני מפחדת שזה דלקת פרקים או שחיקת סחוסים.
בבדיקות דם הרופא אמר לי שאין לי דלקת פרקים ולא שחיקת סחוס ולא חלילה ניוון. אבל כואב לי בבירכים ובידיים.
ובעקבות שבר שהיה לי בעבר מנפילה שבר רציני.התפתחה לי באזור בעיה שנראית כמו פיברוזיס אבל רק באיזור של
השבר. אם היה לי פיברוזיס בהכל אני מאמינה שהיו רואים. אבל רק שם יש חשש וזה עדיין לא בטוח, אבל זה בטוח כואב
זה שוחק לי את ההליכה. אני רוצה לקחת תוסף תזונה שמתאים להכל לראמוטיזים ולכאבי וקלקלים בפרקים ולשיחקת סחוס\
פיברוזיס. את יכולה להכל המליץ לי על תוסף? ולהגיד לי האם אני צריכה לעשות הבדלה בתוסף בין ראמוטיזים לכאבי פרקים.
זאת עונת הסתו והחורף שהכל מתעורר בא. ואני רוצה לקחת על דעת עצמי תוסף לשחיקת סחוסים בשל הקלקלים שיש לי
והחשש שזה מתחיל, כדי שאוכל לעצור זאת.

תגובה

שלום רב,

ראשית אני מאחלת לך החלמה מהירה.

ההגדרה של ראומטיזם היא- "כל מחלה בה כאבים ומחושים משפיעים על השרירים והמפרקים. ראה דלקת מפרקים שגרונתית, דלקת מפרקים ניוונית, קדחת שגרונית, שיגדון"

ישנם מספר מוצרים העונים לדרישות שלך.
ארט-3-פלקס: פורמולה חדשנית וייחודית המיועדת לטיפול בדלקות מפרקים, מכילה ריכוזים גבוהים במיוחד של MSM, גלוקוזאמין וכונדרויטין העוזרים בשיקום רקמות סחוס, הפחתת מצבי דלקת ושיכוך כאב.
במצבים של דלקות מפרקים ישנה חשיבות רבה לנטילת ארט–3–פלקס, הן להקלה על הסימפטומים והכאב והן למניעת הידרדרות.
ארט-3-פלקס מכילה MSM בריכוז גבוה.MSM היא התצורה הטבעית של גופרית אורגנית המשמשת כמשכך כאב יעיל ביותר בכאבים הנובעים מדלקות שרירים ושלד כדוגמת ארטריטיס ואוסטאוארטריטיס.
הנחיות שימוש: 3 טבליות ביום, עם הארוחות.

המוצר השני שברצוני להמליץ לך עליו הוא סלדרין 525 מ"ג, סלדרין מכיל תערובות חומצות שומן ייחודיות ופועל כמו חומצות השומן EPA ו DHA אך באופן דרמטי בהרבה. חומצות השומן המצויות בסלדרין משתתפות בתהליך שימון של המפרק הנגוע. פעולה זו, בשילוב השפעות נוגדות דלקת של סלדרין, מסבירה חלק מהשיפורים המשמעותיים ביכולת התנועה והתפקוד שנצפו בחולים. הסלדרין מדכא תפקודים דלקתיים של תאים, מפחית פירוק סחוס.
הנחיות לשימוש: 3-4 כמוסות ביום, עם הארוחות.

אשמח שתעדכני אותי על ההתקדמות,
בברכת בריאות שלמה.
אביבית שלום.

lir0500

New member
המליצו לי על מומיו אם שמעת עליו

אני יודעת שאת של סולגאר. אבל אנסה אותו ואם הוא לא יעזור
אנסה אחד מאלה שהצעת לי.
שנעבור את חילופי מזג אוויר והחורף בשלום.

תגובה

שלום רב,
איני מכירה את המוצר ולכן אין לי יכולת לתת דעה מקצועית לגביו.
בברכת בריאות שלמה,
אביבית שלום

למעלה