תוסף תזונה - קומפלקס HSN של סולגאר

תוסף תזונה - קומפלקס HSN של סולגאר

הי הלכתי לרופאת המשפחה בשל נשירת שיער מוגברת לאחרונה יש לציין שאני אוכלת הכל מהכל, הרבה ירקות עם הקליפה, בשר בעיקר עוף אבל גם בשר אדום, גבינות, התחלתי גם להרבות בקטניות, קצת פחמימות, ביצים, קצת פחות דגים לאחרונה אבל באמת שכמעט הכל. היא שלחה אותי לבדיקות דם עשיתי היום, בנוסף אמרה לי לקנות תוספי תזונה מגנזיום, אבץ וקלציום בבית המרקחת הבנתי שיש תרכובות מסויימות לנשירת שיער המכילות אבץ שזה מה שחשוב לשיער וגם סיליקה כמרכיב מאוד חשוב לאותה מטרה, הומלץ לי על הקומפלקס HSN של סולגר ועוד משהו של רוטס שעושה את אותה פעולה בנפרד לא היה קלציום, מגנזיום ואבץ או שפשוט לא הומלץ בבית המרקחת רציתי לשאול כמה שאלות אם אין לי חוסרים בויטמינים, מינרלים וכו' האם לקיחת תוסף מזון לא יגרום לעודף שזה גם לא הכי טוב? האם יש אי אלו תופעות לוואי? אני לא אוהבת לקחת כדורים מכל סוג שהוא אם לא מוכרחים ואני ממש לוקחת את התוסף הזה באי רצון. ומי מכן שלקח את הקומפלקס HSN הזה ויכול להעיד שעזר לו? תודה לכולם ו

טיפול בנשירת שיער

שלום רב, כמו שאת מבינה וכבר משכילה לעשות, שילוב של תזונה נכונה ותוספי תזונה חשוב מאוד בהתמודדות עם נשירת שיער: • יש להרבות באכילת ירקות, פירות, דגנים מלאים, וחלבון מהצומח (קטניות, אגוזים, סויה, וזרעים) • להפחית במזונות מעוררים דלקת עשירים בשומן רווי (מזון מהחי, מזון מטוגן, מוצרי חלב שמנים) • להימנע מאלכוהול וקופאין אני ממליצה לך על פורמולת HNS קומפלקס שהיא נוסחה חדשנית המשמשת לטיפוח מראה השיער, העור והציפורניים. קומפלקס זה מכיל רכיבים תזונתיים ייחודיים המעודדים את הגוף לייצור פנימי של החלבונים קולגן, אלסטין וקראטין אשר מהווים את אבני הבניין של העור, השיער והציפורניים. המינון המומלץ לנטילה הוא 2-1 טבליות ביום, עם הארוחות. ראשית, אני שמחה לשמוע שעשית בדיקות דם ואת מוזמנת גם ליצור קשר עם קו ההדרכה אם יש לך שאלות העולות מתוצאות הבדיקה. בנוסף, מחקרים עדכניים מצביעים בבירור כי מרבית האנשים אינם מקבלים מהתזונה אף לא את המינון המינימלי של ויטמינים ומינרלים הדרושים לגוף. לכן, גם אם אין חסרים בבדיקות הדם לקיחת HNS קומלפקס, בוודאי אם רק למספר חודשים, לתקופת הטיפול, לא מהווה שום בעיה. אשמח לענות לכל שאלה נוספת, בריאות שלמה וסוף שבוע נעים, דנה בר לבב בנוסף, קו ההדרכה זמין בימים א'-ה' בשעות 08:30-17:30 במספר 1-800-350-333

תודה על התגובה המהירה

אני נותנת ניסיון לתוסף הזה ונראה אם זה יעזור, מבטיחה לחזור לדווח :) לגבי מחקרים כאלה ואחרים שמוכיחים שלא מקבלים את המינרלים והויטמינים מהתזונה אני חולקת על דעתך יש המון מחקרים והדעה הרווחת כרגע בעולם היא שמי שאכן אוכל תזונה טובה ומגוונת מקבל הכל מהטבע שהרי לא סתם התזונה שלנו עתירה בחומרים כאלו ואחרים. מסכימה שלעיתים זה לא מספיק אבל לדעתי זה רק בגללנו :) תודה על המידע ושיהיה סופ"ש מקסים :)

ויטמינים ומינרלים

שלום שוב, הדעות לגבי השימוש בויטמינים בנוסף למה שאנו צורכים במזון חלוקות, רבים מאתנו לוקחים ויטמינים על בסיס יומיומי קבוע כחלק מטרנד אלטרנטיבי או בעקבות מחלות מסוימות. גוף האדם אינו יכול לייצר ויטמינים, ובוודאי לא מינרלים, ולכן הוא זקוק לקבלם מבחוץ, עם המזון. הכמות הדרושה שונה מאדם לאדם, תלוי באורח חייו ופעילותו, אך תלוי גם באיכות ובכמות של מזונו. בגלל אורח החיים הלחוץ, המתועש והאינטנסיבי, ובגלל התזונה המערבית הגרועה יש לצרוך ויטמינים ומינרלים. לדוגמה הסידן – התזונה המערבית גורמת ליציאת סידן מהעצם כל מוצרי החלב, המשקאות המוגזים, כמויות עצומות של בשר מהחי ועוד. דוגמה נוספת היא המזון המזוקק – לחם לבן, קמח לבן אורז לבן וכו' אשר יוצרים חסרים משמעותיים מאוד בכל משפחת ויטמיני B. ויטמינים ומינרלים אינם כדורי קסם. הם אינם יכולים לעבוד בעצמם, לכן קוראים להם "תוספי תזונה". הם יוצרו באופן ספציפי למטרה זו - להוסיף למה שיכול להיות חסר בתזונה היומית. אתם צריכים לעזור להם ע"י שמירה על אורח חיים בריא! אשמח לענות על כל שאלה נוספת, בריאות שלמה ושבוע טוב, דנה בר לבב

למעלה