תגובה
שלום רב,
ויסטיבוליטיס הינה דלקת של אזור הערווה או של פתח הנרתיק וסביבתו בנשים. הדלקת יכולה להתרחש בכל גיל, בלי קשר לקיום יחסי מין. התסמינים כוללים תחושת עקצוץ בעת קיום יחסי מין, ובמקרים קשים - כאב עז מלווה ברגישות יתר ובגירוי מתמשך. משערים שוסטיבוליטיס נגרמת בעקבות זיהום כרוני קודם - חיידקי, נגיפי או פטרייתי, או מסיבות הורמונליות, או עקב שימוש ממושך בחומרים מגרים, כמו סבונים מסוימים.
יש צורך לבדוק קודם מה המקור של הדלקת ואז לתת את הטיפול הכי יעיל שניתן.
ההמלצה שלי היא קודם כל להתחיל עם תוסף פרוביוטיקה שנקרא
מולטי ביליון דופילוס- פרוביוטיקה מתייחסת לקבוצת חיידקים
ידידותיים החשובים לשמירה על האיזון המיקרוביאלי במערכת העיכול. התפתחותם ושגשוגם של חיידקים פרוביוטיים במערכת העיכול הכרחיים לפעילות תקינה של המעיים, לתהליכי ניקוי הגוף, לאיזון המערכת הנשית ולשמירה על בריאות תקינה כמו כן פרוביוטיקה תומכת בפעילות מערכת החיסון ומונעת מחלות.
הנחיות: 2-1 כמוסות עם הארוחות.
בנוסף הייתי ממליצה על תוסף מבית סופרהב שנקרא תמצית
כורכום בתוספת פפרין. לכורכום סגולות רבות, התכונה המרכזית היא שהוא אנטי דלקתי ומיכוון שהויסטיבוליטיס הינה דלקת, תוספת כורכום יכולה לסייע רבות לטיפול.
הנחיות: 2-1 טבליות עם הארוחות
במידה ודלקת הויסטיבוליטיס נגרמת מזיהום חיידקי, נגיפי או פטיירתי הייתי ממליצה לצרוך את כמוסות
שמן אורגנו פראי. אורגנו פראי עשיר ברכיבים פנולים ובשמנים נדיפים. תכונות אלה מעניקות לו את יתרונותיו העיקריים, לרבות תכונות אנטי-ויראליות, אנטי-פטרייתיות, ואנטי-בקטריאליות. האורגנו תומך בתפקוד מערכת החיסון, בשמירה על בריאות דרכי הנשימה ודרכי העיכול. בנוסף האורגנו משמש נוגד חמצון המגן על הגוף מפני נזקי רדיקלים חופשיים. הנחיות שימוש 2-1 כמוסות ביום לאחר ארוחה.
אשמח לעזור בכל שאלה נוספת,
בברכת בריאות שלמה.
אביבית שלום.