תוסף בשם " MSM"

matan5165

New member
תוסף בשם " MSM"

אני סובל כבר שנה מכאבים חזקים מאוד בברכים. נכון להיות אני לפני ניתוח ארטוסקופיה (עוד חודש וחצי) כאשר עד היום בטוחים שיש לי בעיה בסחוס. שכן שלי שיש לו בעיות סחוס בגב המליץ על על תוסף MSM אשר עוזר בבנית סחוס ושיכוך כאבים. לפי מה שהבנתי, עד היום לא הוכח שיש תוסף שבאמת עוזר לבניית סחוס. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, האם באמת תוסף כזה יכול לעזור ? תודה רבה, מתן.

matan5165

New member
חלק מרכזי מהתוסף "מגה גלופלקס "

ממה שהבנתי זה חלק חשוב מאוד בתוסף הידוע "מגה גלופלקס". מחיפוש קצר שעשיתי בנושא הבנתי שמשתמשים בתוסף הזה גם לבעלי חיים.

Spiritualized

New member
יומרה חצופה

ביום שיבוא אדם ויצליח להוכיח שהוא שיקם רקמת סחוס - ברמה של צילום לפני,צילום אחרי, ויכולת להראות רקמת סחוס שלא היתה קודם ועכשיו כן קיימת - אותו אדם יזכה לדעתי בפרס נובל ושמו ייזכר 200 שנה לאחר מכן בספרי ההסטוריה.... תחשוב על זה כמו על שן. נשברה לך שן - יש מצב שהיא תגדל מחדש? יש מצב שמישהו רקח תוסף תזונה שגורם לשן לצמוח מחדש ושמו לא מוכר בכל רחבי תבל?

matan5165

New member
תשים לב מה רשמתי.

אמרתי מראש, אני יודע שאין דבר כזה " צמיחה של הסחוס " ביקשתי שתתיחסו לשאר הדברים, כמו שיכוך הכאבים לדוגמא.

Spiritualized

New member
שמתי לב מה רשמת

אין הרבה למה להתייחס מעבר ליומרה החצופה של אותו יצרן של התוסף לשחזר סחוסים... משכך כאבים? מה עוד חדש?חסר משככי כאבים בעולם?

rafagav

New member
נחום היקר.. אמונה...

חלק גדול מריפוי תלוי באמון החולה בגורם הריפוי. לכן ניתן לרפא דברים רבים ע"י רופאי אלילים ושאר מרעין בישין...
אם זה יסייע לו - אין לנו אלא לשמוח.

Spiritualized

New member
בחייאת רפי...

אמונה אמונה, יש לי כבוד גדול לאמונה ואני חושב שאתה יודע אתה זה, אבל להצמיח סחוס???? עד כאן....שום אמונה לא תעזור....

rafagav

New member
../images/Emo24.gif לעודד - זה אף פעם לא ממש

מזיק, כל עוד לא מונעים טיפול ע"י אותה אמונה... וראה - יש ניסים - מאחל לו!! (גם לך, למה לא?! (-:)

Spiritualized

New member
אגב - שכחתי לומר משהו חשוב מאוד

יש לך עוד חודש וחצי עד הניתוח? זה הזמן לחזק את שריר ה4 ראשי שלך! קח את זה כ"הכנה לניתוח".... יש לי חבר (שמתאמן באגרוף תאילנדי) שעבר את הניתוח ב2 הרגליים - בפעם הראשונה לקח לו כשבועיים לחזור לפעילות, בפעם השנייה שים לב: הוא חיזק את שריר ה4 ראשי במשך חודשיים לפני הניתוח בתכנית אימונים מקצועית וספציפית, ראוי אולי לציין בשלב זה שאותו חבר הוא ספורטאי מקצועי ולא אדם מן השורה.... הרופא המנתח נשאר פעור פה כשהוא פשוטו כמשמעו הלך הביתה מייד עם סיום הניתוח... פחות משבועיים אחרכך הוא כבר בעט בשקי אגרוף
אני לא מבטיח לך כאלה תוצאות וכאלה פערים - אבל בהחלט מומלץ "להכין" את האזור לקראת הטראומה של הניתוח.... ממלית לך בחום להתייעץ עם איש מקצוע מהימן בעניין עבודת ההכנה - מכיוון שיש גם פוטנציאל לנזק חמור יותר אם לא תתאמן נכון.... הרציונל מאחורי חיזוק ה4 ראשי טמון בעובדה ש4 הראשים של השריר הזה מתחברים מסביב לפיקה דרך ה PATELLAR LIGAMENT - ולמעשה שריר זה אחראי בין היתר לייצוב מפרק הברך... שיהיה בהצלחה!והחלמה מהירה

matan5165

New member
האמת שעשיתי את מה שרתה אומרים. שאלה

עשיתי עשרות טיפולי וזותרפיה וחזקתי כל שריר שיכול לעזור. ד"ר קרסין, בתגובתך רשמת " יש תרופה אחת שיכולה להאט את השחיקה." אשמח לדעת באיזה תרופה מדובר.

matan5165

New member
ד"ר, אני לא מבקש המלצה.

ד"ר, אני לא מבקש המלצות, ואני מבין את הסיבה שאתה לא ממליץ על תרופות בפורום. אני כרגע מבצע "סקירה" קצרה בשוק ואני רוצה לדעת איזה אפשרויות יש. אשמח לדעת מה שם התרופה. לאחר הניתוח אני רוצה להתיעץ עם האורטופד ואני אשמח לבוא עם קצת רקע. שוב תודה, מתן.

matan5165

New member
ד"ר, אני לא מבקש המלצות.

ד"ר, אני לא מבקש המלצות, ואני מבין את הסיבה שאתה לא ממליץ על תרופות בפורום. אני כרגע מבצע "סקירה" קצרה בשוק ואני רוצה לדעת איזה אפשרויות יש. אשמח לדעת מה שם התרופה. לאחר הניתוח אני רוצה להתיעץ עם האורטופד ואני אשמח לבוא עם קצת רקע. שוב תודה, מתן.

למעלה