תוסף אנזים לקטאז

תוסף אנזים לקטאז

שלום לכולם, את הצליאק גילו אצלי לפני 14 שנים (היום אני בת 19) ולא היתה לי בעייה עם חלב.. כל זאת עד ש.... בתקופה האחרונה גיליתי שחלב מפריע לי מאוד. בשיחה עם הרופאה שלי והגסטרואנתרולוגית שלי הוסבר לי שאני רגישה ללקטוז (הסוכר של החלב). קראתי פעם בפורום שמישהי כתבה שהיא ניסתה את הכדורים שמכילים את האנזים לקטאז (שלאחריהם ניתן לצרוך מוצרי חלב) והם כנראה הכילו גלוטן. לכן בדקתי עם שלושת החברות המשווקות כדורים כאלה בארץ ולהלן התוצאות: 1-סולגאר- לקטאז- מותר- כך כתבה לי היועצת בפורום שלהם. 2-אלטמן-לקטוקל-מותר-כך נאמר לי ע"י יועצת בקו הפתוח של החברה. 3-נוטרה לייף-אסור- על גבי האריזה מצוין שהמוצר עשוי להכיל שאריות גלוטן. אני משתמשת במוצר של אלטמן (כבר כמעט שבועיים) וההרגשה נפלאה לאכול שוב מוצרי חלב. אני מקווה שהמידע יעזור לרגישים
יום נפלא! עומרית

daniela21

New member
באמת?

יש לי את כדורי הלקטוקל של אלטמן ובזמנו הם לא פתרו לגמרי את הרגישות. אולי אנסה שוב. כמה כדורים את לוקחת בכל פעם ואיזה מוצרים את יכולה לצרוך בעזרת הכדורים?

כן כן..

תלוי בכמות.. אם אני שותה שקית מוקה אני לוקחת כדור או שניחים אם אני אוכלת ארוחה יותר רצינית אני לוקחת שתיים\שלוש עבור גבינה לבינה או חלב צריך יותר כדורים מאשאר גבינות שמנות או קשות.. לאט לאט לומדים כמה צריך לכל מוצר.. בהצלחה

איזה כיף לשמוע שיש משהו שעוזר

אני אנסה בהזדמנות הקרובה ביותר. תודה

למעלה