תוסיפו תגובות!!!!

slish

New member
תוסיפו תגובות!!!!

אנגליה: מייקל ג´קסון מונה למנהל אקסטר סיטי זמר הפופ ישמש כמנהל של כבוד במועדון המשחק בליגה השלישית באנגליה, כך אומר חברו הישראלי, אורי גלר. לדברי גלר, לג´קסון אין מושג בכדורגל, אבל זה לא יפריע לו להשפיע על קבלת ההחלטות בנוגע למדיניות רכישת השחקנים בקבוצה ynet זמר הפופ מייקל ג´קסון מחפש ריגושים חדשים, אחרת קשה להסביר איך נוצר השידוך הביזארי בינו לבין קבוצת כדורגל איזוטרית באנגליה. ג´קסון, כך דיווח חברו הישראלי אורי גלר, מונה למנהל של כבוד באקסטר סיטי מהליגה השלישית באנגליה. הזמר ביקר בחודש שעבר במועדון, שנמצא בדרום מערב אנגליה, והתארח שם על ידי גלר, המתמחה בטלפאתיה ובקריאת מחשבות. "כששאלתי אותו מה הוא יודע על כדורגל, הוא השיב לי: ´כמעט שום דבר, אבל אני אוהב את אקסטר סיטי´", אמר גלר. ג´קסון, מספר גלר, לא הפגין את כישוריו בשירה במהלך ביקורו אבל התלהב מקבוצת הכדורגל: "הוא ביקר במועדון מתוך הערכה רבה, והצטרפותו תשים את אקסטר סיטי על המפה הבינלאומית". ג´קסון מתכוון לקחת חלק פעיל בניהול הקבוצה, ואף תהיה לו זכות הצבעה בהחלטות הנוגעות לרכישת שחקנים. לזמר הפופ תינתן האפשרות להיות נוכח עם שחקני הקבוצה בכל המשחקים, כולל משחקי חוץ, השאלה האם הוא יגיע אליהם או יעדיף לקבל דיווחים לביתו שבארצות הברית. (04.07.02 , 11:55) http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1979733,00.html

יש כתבה גדולה בעיתון הספורט

של ידיעות אחרונות... המנהל הוא בעמם אורי גלר שהביא את מייקל רק בשביל קלף פירסום <כל הזכויות שמורות ליפית
> שיבואו הרבה אנשים לראות את המשחקים. וזה דיי מצליח לו 60 מעריצים ישראלים בערך של מייקל הגיעו למשחק הראשון... זה רק ניצול... הנה ציטוט: "הגעתי למסקנה שאני צריך לזעזע את המועדון הרדום הזה, ובכלל את כל העיר. ידעתי שאם מייקל ייכנס לתמונה, זה יספיק בתור התחלה" עוד: "יש לו זכות לנסוע חינם באוטובוס <איזה כיף!!!!!!!! בעעעעעעעע> של השחקנים, לשתות תה ולכרסם עוגיות <אורי גלר! גט ריל! לכרסם עוגיות?!?!> במועדון אבל אני לא בטוח שנראה אותו באוטובוס. בכל אופן, החוק מחייב אותנו לשלוח אליו כל מסמך לחתימה לנוורלנד בקליפורניה" בעעעעעעעעע על הנצלן הזה.............

HU Man

New member
ומהכתבה עצמה...

"מה למייקל ג´קסון ולכדורגל?" "הוא בכלל לא יודע מה זה ואין לו שום קשר לספורט."

למעלה