תומר!

BlogTV Police43

New member
תומר!

שעות שאני מנסה להשיג אותך יש לך כמה מתחזים: "popai69" :פופאי24" חחח הכי מפגרים בעולם............

BlogTV Police20

New member
רזי ראיתי מה שאמרת בחדר בלילה

על המתחזה ...זה לא קרוב.. כל אחד והמספר שלא!!! ובטח לא צריך לזרוק אותו בגלל מספר!!!!

BlogTV Police43

New member
מייק לא אני זרקתי

ודברתי עם אותו הניקר אני יודע מי זה והוא אשם
ומה אתה מתעצבן !!!! על זה אני מדבר שאתה רושם עם ---> !!!

BlogTV Police46

New member
ענת וכל שאר השוטרים ! ! !

אין לי מושג מה להגיד חוץ מזה שזה מעצבן אחלה שיש לי מתחזים אבל לא מוכן למתחזים שמדברים בגסות כי לי זה לא קרה אף פעם יש מצב לקומיבנה לחסום אותם או לחלופין להעיף אותם כל פעם שרואים? דרך אגב השם שלי הוא POPAI24 שלא תעיפו אותי בטעות. תודה רבה מראש

BlogTV Police46

New member
לענת:

בבקשה הנה צילום לPOPAI69 פלוס לינק אישי http://www.tapuz.co.il/pcards/showcardname.asp?nick=popai69

BlogTV Police46

New member
לענת:

בבקשה הנה צילום לPOPAI69 פלוס לינק אישי http://www.tapuz.co.il/pcards/showcardname.asp?nick=popai69

BlogTV Police20

New member
../images/Emo3.gifתומר הוא בכלל לא מתחזה!!!

מה אתם עושים סיפור... גם הוא רוצה את הניק של פופאי.. רק הוא שינה אותו ל69 במקום 24 ותאמת אני לא זוכר כרגע..מה זה 24... אבל 69 כולם יודעים!!! כך שלפי דעתי..הוא זכה בניק בכבוד!!! לא חושבים כמוני????

Queenati

New member
מייק צודק

אין זכויות על השם וזה גם לא דומה. כולם מכירים אותך כפופאי24 וזאת לא סיבה לזרוק מישהו מהחדר - אלא אם כן זה הגיע לו מסיבת התנהגות לא הולמת. ניתן לראות זאת גם בחדר - שזה יצר תסיסה קלה.

BlogTV Police43

New member
אני לא הייתי אומר את זה

כי תומר הוא popai24 ויש ניק אחר בשם פופאי24 <---בעברית והוא נכנס ומקלל וכולם חושבים שזה תומר זה לא כמו שיש לדוגמא lital18 והשווה לו ליטל18 כי זה שם של משהיא אבל פה תומר בחר לא שם לא רגיל פופאי !!! זה כמו שאני יקרא לעצמי מ.......... TEAMSPEAK12 ויבוא משהוא ויקרא לעצמו טיםספיק12 מבינים את ההבדל? טוב זה מה שאני חושב

BlogTV Police46

New member
רזי כנס וגם כולם יכולים

טוב אם ענת אמרה אני לא יכול להתווכח עם זה בכל זאת לא אני קובע פה מה יהיה ומה יקרה רק סתם לידע כללי אתמול הייתי צריך לריב עם לוטוסית ועוד 4 אנשים כי אני מכיר את לוטוסיתוהם לא רגילים ממני להתנהגות כזו ולניבולי פה ולך תשכנע אותם זה לא אתה הרי לשניכם קוראים פופאי ורשום 24 רק שאחד בעברית ואחד באנגלית טוב אבל אם אין מה לעשות כנראה שאני אחליף ניק,אני לא מתכוון לריב עם כל האנשים שהכרתי פה רק בגלל שמישהו מנסה לחקות אותי.

Queenati

New member
אם הוא מקלל אז זה מצדיק את

ההרחקה. אם לא - זה לא משנה איזה ניק הוא יבחר. החברים של פופאי 24 יודעים לזהות אותו.

למעלה