תומר enwhysea

volatile

New member
אני בהלם

enwhysea הידוע בכינויו תומר הזקן, איש שרוב החבר'ה הוותיקים יזכרו בחיוך, הלך לעולמו היום. תומר נאבק זה מספר שנים במחלת הסרטן. אני מכיר את תומר מאז שעוד הייתי ילד זב חותם בן 14, כבר מעל לעשור, עוד מהימים שלפני האינטרנט והכל, כששנינו היינו בסצנת הדמו. תומר תמיד היה בן אדם שמח, שנהנה מהחיים, אהב היפ-הופ (ואת האוס אוף פיין), בן אדם באמת מקסים שתמיד היה כיף להיות בחברתו. אני כרגע לא במצב להוסיף הרבה מילים. ההלוויה מחר בשעה 14:45 בראשון לפרטים אפשר לפנות למירי בפלאפון 054377337 פשוט כואב הלב.

Itai S

New member
תומר enwhysea

שהיה פעם פעיל פה בפורום ובמסיבות נפטר היום, מי שרוצה להגיע להלוויה, זה מחר (יום ראשון) ב14:45 בבית העלמין של ראשון לציון, טלפון שלי אם מישהו רוצה להגיע ורוצה לדעת איפה זה- 0578152980 זה הכרטיס שלו- http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=346111

CyberP

New member
../images/Emo16.gif

בדיוק נכנסתי לפורום לפרסם ביקורת שלי וראיתי את ההודעה, אז אני אדחה קצת את הביקורת, כי דברים מתגמדים כל כך בימים כאלה. תהיה מנוחתו עדן.

TeeAnTee

New member
אלוהים ישמור

תומר, אני לא אשכח את הנגן MP3 המטורף שלך בחמותך. ונסיעות למייכה ולדינמו דבש בשיא הספונטניות באמצע הלילה. אני פשוט בהלם ואין לי מילים. נתגעגע אחי

Rapid נאור

New member
פאק.. לא יאומן

אני זוכר שלפני שנה הוא נתן לי טיפים על לטייל בסין וכאלה ואמר לי לבוא לבקר אותו, ולא הסתדר. בן אדם מדהים, קשה להאמין שזה נכון. יהי זכרו ברוך לזכר התנחלויות בנופך, איתו ועם דור. נסיעות לראשון, ולורד אוף דה אנדרגראונד. (ובלק שיפ. תודה)

esvee

New member
פאק פאק פאק פאק פאק

בן אדם זהב............ לא מאמין ......... כמה עצוב.......... ........ godddamnit!# בוכה פה איתכם...

פאק...

מה הולך כאן, שמו עלינו איזו קללה או משהו..? את תומר היכרתי רק בדרכי אינטרנט וזכור לי בחור מקסים, נעים וחכם... אני מקווה שעכשיו אולי הוא סוף סוף נח בחיוך. משתתפת בצערכם הכבד.

Psycho BuZZ

New member
אני זוכר אותו, נשמע אחלה בחור

מהשיחות הסתמיות שהיו לי איתו.

RunNGun

New member
:-O ../images/Emo10.gif

קשה להאמין.... אני עוד זוכר אותו, בטח מכאן, היה לנו גם איזה "ויכוח" מעל דפי הפורום (שאז התברר לי שהוא בכלל צחק איתי...) יהי זכרו ברוך, תנחומיי לכל אוהביו ומוקיריו.

עוNר

New member
עצוב...

אני זוכר בעיקר בנאדם שמח ומעניין, שתמיד הוסיף משהו משלו לאווירה. כמה חבל... באמת קשה להאמין.

תומר, ../images/Emo23.gif

את תומר הכרתי לפני שחלה. את ההכרות כמובן, אני חווה "לסצינה" דאז. אני וטל היינו נוהגים לצאת איתו מידיי פעם למסיבות, ב"צופה" "ובסופהביט". בזכרון שלי תומר זכור כבחור נהנתן, אקספרמנטלי, הוא אהב לבקר במקומות וטייל לאחרונה הרבה בעולם, ברור לי שלמרות המחלה והשינויים הפיזים האיומים שהיא הביאה איתה, תומר מעולם לא באמת נכנע לה. בשנה וחצי האחרונות היינו נפגשים כשהיה מגיע "לקפה ברזילי", שם עבדתי. והיינו יושבים ומדברים על מוסיקה ועל הטיולים שלו. הוא אף פעם לא הזכיר את המחלה כדבר מאיים. היא תמיד הייתה פרט שולי בחיי היום יום המרתקים -באמת- שהיו לו. הוא היה מדבר על מקומות רחוקים ואנשים מעניינים..לא משנה כמה הוא טייל הוא תמיד היה שואף לעוד. לדעתי, ניתן לומר שהנשמה של תומר זכתה כעת לחופש הבלתי מוגבל הזה, לראות את הכל. והוא אינו כלוא יותר בגוף הגשמי שמנע ממנו להגיע למקומות שעוד לא ראה. העולם הזה היה קטן עליו, אם תסתכלו על הדברים מנקודת מבט פחות צינית לרגע ואפילו פחות עצובה, תראו שזה נכון. The world is not enough, But it is such a prefect place to start, My love

Trap1

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרו ברוך

לא הכרתי אותו אבל מאיך שמדברים עליו פה הוא נשמע בחור מקסים.. ת.נ.צ.ב.ה

למעלה