תומר הימן מתארח...

yesplus

New member
תומר הימן מתארח...

מחר (יום רביעי ה- 23/6) תומר הימן, שיחד עם קלה לוין אחראי לסדרה התעודית המרגשת "בובות של נייר", יתארח אצלנו. אפשר רצוי וכדאי להתחיל לשרשר שאלות כאן

DoubleD

New member
תומר הימן ../images/Emo99.gif

מה יש לשאול... כל העשייה שלו נעשתה מתשוקה לסיפור קולנועי, מתוך הלב, זו הסיבה שהוא הצליח. הוא מרשה לעצמו להיפתח בתחום וגורם לצופים לצפות בעצמם דרכו. אולי מה שנשאר לשאול זה 'מכאן לאן ?' מה התוכניות, הרצונות והיכולות
What's next ?
תודה ובהצלחה בהכל.

hopalach

New member
הסרט תומר והשרוטים נחרט לי בראש

מי שלא ראה סרט זה, מומלץ ביותר, וזו גם דרך יותר מוצלחת להכיר קצת את תומר היימן בעברו (יותר טוב מהאינטרנט זה בטוח). סרט מדהים אנושי ומרגש.. וסתור אחת שממש אין לה זיכרון טוב לסתם סרטים, את זה אני זוכרת והוא מלווה אותי מהרגע שראיתי אותו. מומלץ ביותר :) לירון

CheeCha

New member
שאלה בקשר לתומר והשרוטים ...

איפה אני יכולה להשיג ? בביקורי האחרון לספריית הוידיאו אמרו לי שאין, למרות שהדבר לא נשמע לי כל כך הגיוני ... אולי אתם תוכלו לתת לי תשובה יותר הגיונית ..

michal66

New member
הי תומר, שאלה שלא קשורה לקולנוע....

יש לך אח תאום (אם אני זוכרת טוב , ארז) ובמקור אתה מבית יצחק??? אם כן, שמחה לדעת שזה אתה וזוכרת את ימי התנועה העליזים.....(מיכל,נאות הכיכר) המון הצלחה בהמשך דרכך וד"ש לאחיך...

שלום תומר

מאוד אהבתי את האנשים היפים האלו "הפייפר דולס" הם נגעו לי ללב ואף רגשו אותי עד מאוד מה שצרם לי זה ההופעות הדחופות שלך והנוכחות שלך כמעט בכל פרק על חשבון זמן יקר של אפשרות לשמוע אותם ואת מה שיש להם להגיד. ולמה זה אמור לעניין אותי לראות אותך מתאפר דקות ארוכות , ארוכות ? אפילו בקליפ של "אתה תותח" אתה תופס בעלות ומתוך עליונות צורמת מסביר לו את הטקסט יוצר דקומנטרי טוב צריך לתת לתמונות ולאנשים לדבר והוא פשוט צריך להיות מן נעלם-נוכח שמשרת אותי הצופה, בקיצור פחות מגאלומן ופחות אגואיסט מסכים איתי ?

גלׁ

New member
מסכים איתך,

חשבתי שהוא יכתוב את התשובות אבל מכיוון שהוא ענה בוידאו מישהו יכול לכתוב את תשובתו?

yellow cheese

New member
הוא התארח פעם גם אצלי בפורום ../images/Emo9.gif

בפורום אביב גפן על הסרט "אביב".
מלך תומר, ועכשיו האירוח יהיה עם קול!!!

yoavlook1

New member
תגובה ושאלות לתומר הימן

אני רוצה להגיב בתור אחד שצפה בסידרה על כל פרקיה, ושגרמה לו לצחוק לבכי ולהמון מחשבה. דבר ראשון תומר יישר כוח, אני עוקב אחריך מאז "תומר והשרוטים" דרך "אביב" וכעת גם עם "בובות של נייר" ומשהו ביצירה שלך מצליח לגעת בי כל פעם מחדש. נחמד לראות יוצר שמצליח להתעלות על הקשיים הכלכליים בתעשיית הסרטים והקשיים החברתיים בחברה הישראלית ולהעלות יצירה נועזת ונוגעת ללב. רציתי להתייחס להערה של "במבי", שמתייחסת לזמן השידור הרב שבו תומר נראה על המסך ולשאול אותה אם הדבר לא נראה לה הגיוני, בהתייחס למעורבותו הגדולה בחיי החבורה. בעיני האינטרקציה של החבורה איתו הייתה מסקרנת ומעניינת, העובדה כי הוא מופיע רבות בסידרה כלל לא צרמה לי ובעיני תגובה זו קנטרנית ונובעת מחוסר היכולת השלם לפרגן במאת האחוזים.להאשים אותו באגואיסטיות ובהתנשאות לצד רגישות ואכפתיות כל כך בולטת בסידרה נראה לי מנוגד ולא הגיוני. הייתי רוצה לדעת על מה תומר עובד כעת והאם ניתן לצפות ממנו בעתיד גם לסרטים עלילתיים, או שהוא ממוקד אך ורק בדקומנטרי?

dyrm1

New member
מצטרף לתגובה ../images/Emo45.gif אהבתי את הסדרה

יש סרטים דוקומנטרים טובים בהם מתקיימים רק המצלמה, הסיפור והקול של המראיין ששואל שאלות ויש סרטים דוקומנטרים טובים בהם יש ערך מוסף באינטרקציה עם מי שמעביר את הסיפור (כמו בסרטים של מייקל מור, אלן ברלינר). "בבובות של נייר" האינטרקציה עם תומר (שמייצג את האדם "הפשוט" שלא מבין למה לעזאזל הם מתלבשים בדראג ושואל את השאלות הפשוטות ודרך זה שהוא מקבל אותם לאט לאט גם הצופה מקבל אותם) היתה מאוד חשובה לסדרה.

למעלה