תומכים?

axnholic

New member
תומכים?

כפי שידוע לחלקכם העונה ה-9 של כולם אוהבים את ריימונד משודרת כרגע בארה"ב. העונה ה-9 היא העונה האחרונה בסידרה. האם אתם תומכים בהחלטת מפיקי הסידרה לקטוע אותה בעונה ה-9? קשה לי עדיין להשלים עם העובדה שלא יהיה לי יותר למה לצפות, וכרגע אני חושב שהם היו פשוט צריכים לקחת הפסקה ארוכה. בכל מקרה, אני מקווה שעוד שנה-שנתיים הם יעשו פרק איחוד לזכר הימים הטובים.

minalota

New member
ברור שלא אבל..

כן, יש אבל עד לפני כמה שנים הסידרה "חברים" הייתה מבחינתי הדבר הכי שווה בטלויזיה.. הייתי ממש מכורה! הקלטתי פרקים וצפיתי בהם בלי סוף שהגעתי למצב שאני מדקלמת פרקים שלמים.. כשהתחילו לדבר על עונה אחרונה לא הצלחתי לדמיין שלא יהיה יותר חברים.. איך שהוא יצא שאת העונה האחרונה לא ראיתי בכלל [אולי בגלל ערוץ 22 כששידרו פרק כשיתחשק להם] ובכלל לא שמתי לב שהעונה האחרונה של הסידרה הכי האהובה עליי משודרת ואני לא כמו זומבי מול הטלויזיה.. עכשיו אני רואה פרקים לפעמים בסטאר וורלד וגם כשאני מפסידה זה לא כל כך מזיז ל! איך הגעתי למצב כזה?.. אין לי מושג אבל ההתמכרות לסידרה הכי האהובה עליי עברה לבד ואל תבינו לא נכון, מבחינתי זאת עדיין הסידרה הכי טובה שיש [כן, כן, גם יותר מ"כולם אוהבים את ריימונד"]

orrrrrrrrr

New member
אויי "חברים" -הסדרה עזרה לי

ברגעים קשים בחיים- כן כן.. גם אני הייתי מכור, ואולי זה ככול שמתבגרים או ככול שעובר הזמן, כך גם "הכמיהה" לסדרה חולפת... וכמו שאמרת- "זאת עדין הסדרה הטובה ביותר"... משפט נכון ביותר (חחח נזכרתי עכשיו בפרק שהם נתקעו על הגג-חחחח)

minalota

New member
רוס וג'ואי?? כן זה היה פרק גדול../images/Emo6.gif

חוצמזה, בנוגע ל"ריימונד", מישהו פה מפקפק ביכולת של ערוץ 3 לשדר שידורים חוזרים בפעם המאה? למרות שאת חברים כבר יותר משנה הם לא משדרים שידורים חוזרים.. אני זוכרת לפני 4 שנים הם שידרו 3 פרקים מעונות שונות: בשעה 14:25, 17:30 וב 2:00 כל יום.. הלוואי יעשו את זה גם ב"ריימונד". תארו לכם מה זה 3 מנות של הסידרה ביום!

orrrrrrrrr

New member
כן

שהייתי ביב' כול יום אחרי הלימודים הייתי צופה בשידורים החוזרים בשעה 2 בצהריים, וזה אף פעם לא נמאס!

למעלה