תומי, כל כך פיספסת!!

BiAAcH

New member
תומי, כל כך פיספסת!!

מצטער שאני פותח שרשור חדש, אבל תומי חייב להבין שהוא היה צריך להישאר איתנו אתמול... אז ככה, זה התחיל עם זה שהכנו משקה "מיוחד" הכולל תבלינים, רטבים שונים, פלפלים חריפים וחלב, ועמית הקפיץ את זה עם טקילה, ואז אכל תפוז עם הקליפה... ואז הגיע שיא הערב, חביצה בייבי, יהה!!, הוצאנו כל מיני מוצרים לשולחן (אתם לא רוצים לדעת)ובן נשאר עם מגן בייצים, והשינו ממש תוכנית בישול. אז אחרי שהוא סיים להקיא (לא הייתה לו כמות כמו לשפיצי אבל היה מספיק) השמן טיגן את זה, ופשוט כל הבית והחצר התמלאו בניחוח של תבלינים ומיצי קיבה... ואח"כ כשזה היה מוכן, מי אכל את זה?? כרגיל, אמיר, אז הוא אכל להנאתו, עשינו לו ארוחת גורמה, וגם הוא הקיא ממש טיפה בסוף... אז אח"כ הלכנו למגדל מים, וביימנו שתי סצנות נחמדות שבסופן אני מסיים בשיחים (ובראשונה גם אלון ובן), ואח"כ לקחתי את האופניים של איטי, נסעתי בפול מהירות, עמדתי על הכיסא וקפצתי לשיח, פעמיים!! ועכשיו, גם כשאני כותב הודעה זו, אני מתגרד כמו משוגע ומחכה שיהיה מים למקלחת... ורק שכולכם תדעו, אני לא הייתי שיכור, אצלי זה טבעי, אמיר (זה שאכל את החביצה) גם לא היה שיכור, רק בן היה קצת...

BiAAcH

New member
ממממממ, מעורר תאבון!!

או רפלקס הקאה, מה שמתאים לכם...

BiAAcH

New member
הבנת נכון...

ולפי מה שהבנתי לפני כמה זמן הם אכלו את של שפיצי...

VVEE MAN

New member
../images/Emo5.gifאיכס

מילא את הקיא של עצמו אבל של מישהו אחר אוי

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחח אויש זה מזכיר לי מישהו...

חחחחחחחחחחחחח גם אני עשיתי את זה ארבל... עם הקיא של שפיץ.... אבל בניגוד אלי שפיץ גם אכל, אבל אין קיא כמו הקיא של שפיצי הוא מקיא את זה בגודל של איזה 7 צול קיא

VVEE MAN

New member
מה יש לו הוא לא יכול לאכול

משהו בלי שיעבור קודם בבטן של מישהו חחחחח

metallicamir

New member
יום שישי

אני לא מבקר רק ביקורת בונה ומיצי הקיבה של בן איתי או אלון ממש לא נוראיים כמו שכולם חושבים גיא אני מאוהב בך בסתר כבר שנים אני פשוט לא יכול להסתיר את זה יותר אבל אל תספר לבן הוא יכעס...

holly shit

New member
אוייי.....יאמי

ממש ללקק תאצבעות...((
))

BiAAcH

New member
בןןןןןןןן!!!

יש אישור לשים את התמונה של התחת שלך??

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מהההההההההההההההההה???????????????????????????????? זין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף כל כך פספסתי... לפחות צילמת הכללללללללללללללל ובאיכות טובה אני מקווה... אבל מה זה אשמתי כשאתה נוסע עם שתי כוסיות אז בטח שב2 וחצי הן ירצו ללכת נ.ב מי רוצה לראות תחולצות החדשות שגיא קנה לי?

למעלה