תום נחמיאס לפה!! :)

h o n e y b e e

New member
תום נחמיאס לפה!! :)

אוקיי, אז את הכינוי שלי אתה לא מכיר.. אבל אתה מכיר ממש ממש טוב. :) אני יודעת שזה נשמע מסתורי כזה, אבל מה לעשות, כזאת אני לפעמים.. אני הרבה בפורומים של תפוז, ומשום מה החלטתי להכנס לפורום הזה, כי אתה בוודאי יודע שאני ממש אוהבת מחזות זמר.. ולפתע, אני רואה על צג המחשב את השם הזה שאני כל כך אוהבת :) כן כן תום נחמיאס, אתה האיש. אז נכון שלא ראיתי אותך ממש הרבה זמן.. אבל אני בטוחה שזה יקרה בקרוב. בכל מקרה, כדיי שלא ישעמם לך בין הצגה להצגה.. אני רוצה שאתה תנחש.. מי אני ומה שמי? :) לך על זה גבר. אוהבת, אני.

h o n e y b e e

New member
תיקון!

תיקון לשורה הראשונה: "אוקיי, אז את הכינוי שלי אתה לא מכיר.. אבל לעומת זאת, אותי אתה מכיר ממש ממש טוב..." וזהו. :)

רק את תום מברכים?

מה אנחנו לא ראויים לברכה? אומרים שלום, מציגים את עצמך, ומקבלים בחזרה ברוכה הבאה. אז בואי נתחיל מהתחלה
: אני סתיו, נעים להכיר, איך קוראים לך?

h o n e y b e e

New member
סתיו סתיו סתיו..

לפני שאני מקבלת כאן חינוך.. :) חחח אז אם קראת את ההודעה שכתבתי.. אז מן הסתם אני לא יכולה להציג מי אני.. כי זה התפקיד של תום לנחש, מבינה? אז שלום לכולכם, יש לכם פורום מקסים, באמת. ולא סתם הגעתי אליו מההתחלה :) לאחר שתום ישחק טיפה במשחק הקטנטן שלי.. אני אשמח לחשוף את עצמי לגמריי. שבת שלום לכולם :) אוהבת, אני *

actress

New member
יה איזה כיף משחקים במשחקי ניחושים

מגניבבבב אני אוהבת את זה
אזזזזז אם אין אני לי מי לי מה הקשר
לא יודעת סתם רציתי להשחיל מילה.

h o n e y b e e

New member
אתה בטוח? :)

אתה רוצה לזרוק כמה שמות? או... שאני פשוט אגלה מי אני? אני אתן לך רמז קטן! WFM.... עכשיו נותר לך רק לזרוק שמות.. :) Good luck! אני

למעלה