תום מוקפץ....

go lakers go

New member
לך אני לא מגיב בכלל

שיעזור לך אלוהים .... אתה וה - Oxycodone שלך .. תהיה בריא איש . עד מאה 120 .

somone44

New member
פאק קלעי מספר 1 בפלייאף בכל הזמנים?!

לא ידעתי את זה.... הוא כבר הלייקר הגדול בכל הזמנים, וכל הישג אישי וקבוצתי שקראתי פה, קראתי לאט, והתענגתי! תביא עוד, תביא עוד! (משה איבגי, מקס ומוריס
) לדעתי שונאים אותו כי הוא הכי טוב, אבל לא רק. השנאה באה לידי ביטוי באהבה והערכה עצמית גבוהה מהרגיל שלו , ולעיתים אף יש לו תנועות שחצניות (אני מת על זה אצלו, הוא כ"כ סומך על עצמו, הביטחון העצמי שלו הוא דבר שלא ראיתי מאף ספורטאי) אחרי סלים ופעולות אקרובטיות שעשה. זה דרכו של העולם, מי שלא אוהב, שונא. אין בעיה עם זה, כל אחד ואהבתו/שנאתו. (למרות שאני לא מבין איך אפשר לשנוא ווינר ואתלט מדהים כמו קובי, שחקן של הייליטס, מביא את היופי למשחק.. שחקנים כאלה, וכמו וויד, צריך להעריך ולאהוב). אגב, קובי בן 30 היום. בסוף אוגוסט יש לו מומולדת (מזל בתולה
) בינתיים הוא עושה חיים במזרח הרחוק. מגיע לו.

carmelo

New member
אני באופן אישי תמיד שונא יותר את ההייפ

מאשר את השחקן עצמו...אבל בהשוואה אל ג'ורדן ולברון, קובי לא מעורר חיבה, כולל בקרב חבריו לקבוצה עד לשנים האחרונות. הוא ילד שמנת שגדל באיטליה, אתה לא צריך להכיר את הפרט הספציפי הזה בביוגרפיה שלו, אבל זה משליך על האופי שלו. הוא בהחלט שחקן גדול, אבל כאילו הכל מגיע לו מראש... הנה אנלוגיה טובה: ג'ורדן = לוחם ביחידה מובחרת שעבר הסבה לטיס, קובי = טייס שבא ממשפחה של טייסים. לברון הוא לוחם שייטת :)

Orenseg

New member
אפילו לא קרוב למספר 1 בפלייאוף בכל הזמנים

לג'ורדן יש 5987, לשאק 5121, לקובי (6#) רק 4381. העונה היו לו 695, שיא אישי לכמות נקודות (לא ממוצע) בקמפיין פלייאוף. עם מרחק של 1606 נקודות מהפסגה גם שני קמפיינים של 700 נקודות לא יספיקו לו כדי לסגור את ג'ורדן, אז יש עוד זמן...

הוא יעקוף את ג'ורדן...

אבל זה לא אומר כלום, הוא פשוט ישחק יותר עונות מג'ורדן ובלי פרישות באמצע...

Orenseg

New member
אבל לא עכשיו ולא בעונה הבאה

אי אפשר לקבוע בודאות אם ומתי הוא יעקוף את ג'ורדן. כמות המשחקים בפלייאוף משתנה בין 4 ל28, והוא יכול להפצע באמצע קמפיין...

תום116

New member
בוודאי שהוא יעקוף אותו../images/Emo13.gif

בהנחה שהלייקרס ימשיכו להיות מספיק דומיננטיים, והם ימשיכו, הוא יעקוף. קובי כרגע עושה חיים במזרח. שיעשה חיים ויחזור אלינו חזק מתמיד! קובי קובי קובי קובי קובי
MVP!
somone44 - 3 'רגעי קובי' המרגשים שלי מהפליאוף- 1. הפרצוף הכעס שהיה בשיאו בעיקר מול דנבר. http://www.lakersmedia.com/lg/052309-kobe-mean-face.jpg קילר!!! 2. הרבע השלישי מול אורלנדו בפיינלס משחק מס' 1. מדהים! 3. הטיים אאוט במשחק האליפות 1.20 לסוף שקובי על סף בכי על הספסל. מדהים!

somone44

New member
יש למישהו קליפ של אותו טיימאאוט כשהוא

באיבוד שליטה סוחב ומרגש?
באותו הרגע - גם אני איבדתי שליטה, ואני בטוח שהמון מאוהדיו הגדולים ברחבי העולם. זה היה רגע שלא אשכח לעולם. פאק כמה הוא רצה את זה, רק כשהראו (במקרה אגב, בטיימאאוט מסריח!, שבדרך כלל מדלגים להודעות וחרטאות כאלה, הרווחנו!) ת'קטע הזה אפשר היה לראות כמה, כמה קובי משתוקק להשיג טבעת נוספת. הפרצופים היו רמזים גדולים, אבל לראות אותו מתפרק בצורה הזו? לא ראיתי מעולם מתרגש ככה. שוב, אם ישנו קליפ כלשהו (רצוי מאתר אמריקאי, אבל לא משנה), אשמח לעזרה.! MVP!! MVP!! MVP!!

באמת ראו שהוא רצה את זה, אבל

אני לא חושב שזה מתקרב בכלל לטירוף של גארנט שנה שעברה... גארנט גם הרבה יותר מוחצן ככה שאי אפשר באמת לדעת, אבל הוא פשוט היה באטרף מדהים...

go lakers go

New member
מספר 1 בלייקרס

רשמתי בהודעה המקורית , בעונה הבאה הוא הופך להיות הקלעי מספר 1 בתולדות הלייקרס בעונה הסדירה ובפלייאוף . כרגע רק גרי ווסט לפניו עם יותר נקודות בפלייאוף בתור שחקן לייקרס . מספר 1 בכל הזמנים הוא יהיה בערך עוד 3 עונות ( רק שיהיה בריא ) . ושזה יקרה בטוח ישנאו אותו עוד יותר :) כרגע ( מהזיכרון אני שולף לך ) הוא היחידי אחרי ג'ורדן עם 4 או 5 עונות מעל 500 נק' בפלייאוף . לג'ורדן לדעתי אם אני זוכר את השדרן של ESPN יש 8 כאלה . בעזרת השם שיא שיא יישבר :) אני לא שונא אף אחד חוץ מפרגוסון ( מאמן היונייטד ) . וגם זה כי יש לו פרצוף כזה >
והוא האמן הכי טוב EVER

אכן למייקל 8 מעל 500 כשהנמוך ביותר 529

בס"ד מתוכם 3 מעל 650 ואחת מתוך ה-3 מעל 750. הממוצע שלו בפלייאוף הוא 33.45 נק' למשחק ב-48.7% מהשדה (25.1 זר' למשחק), 33.2% מהשלוש (2.5 זר' למשחק) ו-82.8% מהקו (9.9 זר' למשחק). למעט עונת הפלייאוף הראשונה (4 מש') בכל העונות היה לו ממוצע של מעל 30 נק', כש-6 עונות (כולל השנייה והשלישית ששהיו בהן רק שלושה מש' בכל אחת) סיים עם מעל 35 נק' כשבעונה נוספת (89' שבה סיים את הפלייאוף עם 591 נק' וממוצע של 34.8 נק' למשחק) היה רחוק 5 נק' מלעבור ממוצע זה, ובפלייאוף 85/6' בשלושה מש' נגד הסלטיקס בהפסד 3-0 הוא קלע 43.7 נק ב-50.5% מהשדה ו-87.2% מהקו כשבאחד המש' הוא קלע 63 נק' ולאחריו אמר לארי בירד בתרגום מדויק מאנגלית: "הוא השחקן המרגש והמדהים ביותר המשחק כיום. אני חושב שזה פשוט אלוהים שהתחזה כמייקל ג'ורדן!". וכן בכולן היו לו מעל 40% מהשדה ולמעט עונת הפלייאוף הראשונה (84/5' - 4 מש') והשלישית (86/7' - 3 מש'), בכל שאר העונות (11) היו לו מעל 45% מהשדה (ולמעט שלוש העונות הראשונות מדובר בעונות פלייאוף של לפחות 10 מש'), וב-5 עונות מתוכן (כולל עונת הפלייאוף השנייה) היו לו מעל 50% מהשדה כשבעונה נוספת חסרה לו זריקה אחת לעבור את ה-50% (ב-91/2' סיים את הפלייאוף [22 מש'] עם 581-290 מהשדה שהם 49.914%). כל זאת ב-13 עונות פלייאוף ו-179 מש' עם 41.8 דק' למשחק. לקובי היו עד כה 4 עונות עם יותר מ-500 נק' כשמס' הנקודות הנמוך יותר הוא 506 נק') שמתוכם שתיים מעל 600 ואחת מהן מעל 650 נק'. בממוצע לקובי 25 נק' למשחק ב-44.7% מהשדה (20 זר' למשחק), 32.9% מהשלוש (3.7 זר' למשחק) ו-81.1% מהקו (7.3 זר' למשחק). ב-4 עונות היו לו מעל 30 למש' כשממוצע הגבוה ביותר הוא 32.8 נק' למשחק. למעט עונה אחת (הראשונה שבה קלע ב-38.2% מהשדה עם 8.2 נק' ב-14.8 דק') שאר העונות עם למעלה מ-40% מהשדה כש-5 מתוכם עם למעלה מ-45% ואף לא אחת עם 50% ומעלה והאחוזים הגבוהים ביותר שלו הם 49.7% (145-72) בפלייאוף 2006 (7 מש'). כל זאת ב-13 עונות ו-175 מש' עם 39.4 דק' למש'.

somone44

New member
בתקופה של ג'ורדן, קובי היה מפציץ 40 נק' למשחק

עם הכישרון של קובי, בתקופה של אז, נטולי הגנות לחלוטין, כדורסל מגוחך הייתי אומר (מראים משחקים ב-GOLD כל הזמן מהעבר, איכס כדורסל בלי הגנות), קובי היה מסוגל להשיג ממוצע של מעל 40 נק' למשחק בפלייאוף ואף יותר באוף סיזן.. היום, ג'ורדן, בשיאו, לא היה מתקרב למספרים שהשיג בצעירותו. אין מצב בעולם, אין סיכוי, הזוי לחלוטין רק לחשוב על זה. לכן ההשוואות בניהם מבחינתי לא רלוונטים. כל אחד שיחק בתקופה שונה, עם הגנות אחרות, סגנונות משחק שונות האחד מהשני, כך שזה לא רציני לקבוע מי גדול יותר.

rapgamer4ever

New member
אין לך פשוט מושג...?

מה אתה חושב שלמדו לקפוץ רק בשנות האלפיים, בניינטיז זו הייתה ליגה של לבנים וחובבנים? פעם היו הרבה יותר אגרסיביים, החוקים הגבילו הרבה פחות את ההגנה מאשר היום. היו חיות אתלטיות כמו שיש היום ונתנו להרביץ הרבה יותר. אגב לפי התגובה שלך אפשר להבין שלדעתך קובי טוב בהרבה. אמרת שקובי היה עושה בתקופת מייקל יותר ממייקל ושהזוי לחלוטין לחשוב שמייקל היום היה עושה את מה שעשה אז. זה נשמע לי כמו שטות מוחלטת וזה עדיין לא מתיישב עם סוף התגובה שלך.

קובי לא היה מגיע לזה! אין לו יותר כישרון

מאשר למייקל. מייקל היה אתלט הרבה יותר גדול מקובי, עם מהירות לא פחות גדולה, ניתור הרבה יותר גבוה, יכולת חדירה לא פחות טובה, קליעת ניתור לא פחות טובה, וגם קליעה משלוש לא פחות טובה כשהיה צריך להכריע משחקים בקליעה מהשלוש. כך שקובי בחיים לא היה מגיע ל-40 נק' למש' בתקופה של ג'ורדן. אין מצב בעולם, אין סיכוי, הזוי לחלוטין רק לחשוב על זה! לעומת זאת ג'ורדן היה יכול להגיע גם היום ל-30 נק' למש' באחוזים לא פחות טובים ממה שקובי קולע 25 נק' למשחק! בנוסף, מייקל היה טוב מקובי גם ברי', באס', בחט' וביחס אס'-אי'. וכן מייקל היה, כמו מג'יק ובירד, מנהיג גדול שעושה את השחקנים שסביבו לטובים יותר שכל שחקן היה מתאמץ יותר כשהוא על המגרש כדי לא לאכזב אותו, ומילה טובה ממנו הייתה שווה יותר מהרצאה של המאמן על כמה הוא שיחק טוב. קובי אינו כזה. וכן ברמת התחרותיות והווינריות מייקל עדיף על קובי בבירור. למייקל לא הייתה יכולה להיות סדרת גמר שבה יהיה לא טוב ולקובי היו שתיים כאלו! בנוסף, לומר שאז לא היו הגנות זה ממש מצחיק: דטרויט פיסטונס, למשל, הייתה קבוצת הגנה גדולה גם במונחים של היום, וג'ורדן בשיאו שבר את ההגנה שלה עליו, כמו שהיה שובר כל הגנה עליו היום, יותר מכל קלעי אחר בליגה, כולל קובי. וכן כמה וכמה שחקני הגנה גדולים, וגדולים יותר מרוב השחקנים בעמדתם היום, היו באותה תקופה: דניס ג'ונסון, סידני מונקריף, אלווין רוברטסון, מייקל קופר, דניס רודמן, מארק איטון, דייוויד רובינסון, חאכים אולאג'ואן, דיקמבה מוטומבו, גארי פייטון ואלונזו מורנינג, וזו רשימה חלקית! כמעט בכל הנתונים והתכונות מייקל טוב מקובי, אז עם כל ההבדלים בין התקופות, מייקל ג'ורדן שחקן טוב באופן משמעותי, ולקובי לא היה כל סיכוי להגיג ל-40 נק' למש' באחוז סביר וגם ל-30 נק' היה מגיע באחוזים טובים פחות מאשר מייקל.

למעלה