תום יורק פישל שמעתי מקודם ברדיו קאבר שהוא עשה לWISH U WHERE HERE וזה היה ממש נוראי....
V V.W New member 8/10/01 #1 תום יורק פישל שמעתי מקודם ברדיו קאבר שהוא עשה לWISH U WHERE HERE וזה היה ממש נוראי....
S Sham 69 New member 9/10/01 #3 טוב שאתה מגלה .. זה קאבר מלפני איזה 3 שנים אני חושב .. והוא כל כך מסריח
A A Boudahist Sheep New member 9/10/01 #4 וזאת הטעות לא עושים קאברים לשירים קלאסיים כאלה, הם בחיים לא יעלו על המקור ואין שום טעם בהם אגב, גם וויקליף ז´אן עשה לזה חידוש ונשמע אפילו יותר גרוע...
וזאת הטעות לא עושים קאברים לשירים קלאסיים כאלה, הם בחיים לא יעלו על המקור ואין שום טעם בהם אגב, גם וויקליף ז´אן עשה לזה חידוש ונשמע אפילו יותר גרוע...
N November rain New member 9/10/01 #5 שמעתי... את הקאבר שוויקליף עשה לשיר הזה והוא דווקא נשמע נחמד מאוד, אבל שלא יהיו ספקות, אף פעם אין כמו המקור.
שמעתי... את הקאבר שוויקליף עשה לשיר הזה והוא דווקא נשמע נחמד מאוד, אבל שלא יהיו ספקות, אף פעם אין כמו המקור.
M Metal_F New member 9/10/01 #6 כבר אמרתי את זה אבל אני אחזור לצורך הדיון... פרד דרסט והסולן של הגוגו דולס עשה לשיר הזה קאבר, והוא נשמע בכלל לא רע.
כבר אמרתי את זה אבל אני אחזור לצורך הדיון... פרד דרסט והסולן של הגוגו דולס עשה לשיר הזה קאבר, והוא נשמע בכלל לא רע.
T TAZ! (פליט IOL) New member 11/10/01 #7 אל תאשים רק אותו... על החידוש הזה (שלא יצא לי לשמוע למזלי) חתומים להקת "ספארקלהורס" (שגם אותם לא יצא לי אף פעם לשמוע) יחד עם תום יורק.
אל תאשים רק אותו... על החידוש הזה (שלא יצא לי לשמוע למזלי) חתומים להקת "ספארקלהורס" (שגם אותם לא יצא לי אף פעם לשמוע) יחד עם תום יורק.