תולעת חדשה בשם Novarg.A

shmuel16

New member
תולעת חדשה בשם Novarg.A

פולנים ופולניות סקרנים, אנא קראו ועל תתפתו : תולעת חדשה בשם Novarg.A מתפשטת במהירות במחשבים ברחבי העולם חברות האנטי וירוס מזהירות כי מדובר בווירוס עם פוטנציאל הרסני במיוחד. התולעת מגיעה כשהיא מסתתרת כקובץ זיפ או קובץ הפעלה אחר... W32.Novarg.A@mm is a mass-mailing worm. The worm will arrive as an attachment with a file extension of .bat, .cmd, .exe, .pif, .scr, or .zip The worm will perform a DoS starting on February 1, 2004. On February 12, 2004 the worm has a trigger date to stop spreading היא תופעל ב- 1.2.2004 ותפעל עד 12.2.2004 . התולעת תגרום לפתיחת פתח שיאפשר הרס של מערכות על ידי ההאקרים שפיתחו את התולעת... כותרת הדואר תהיה באחת הצורות הבאות : From: may be a spoofed from address Subject: test hi hello Mail Delivery System Mail Transaction Failed Server Report Status Error לא להתפתות לפתוח דואר עם נושא כזה אפילו מחברים !!!! קבצים מהסוג הזה יכולים להיות מוצמדים .pif .scr .exe .cmd .bat .zip לא להתפתות לפתוח דואר עם כאלו סיומות אפילו מחברים

באיה

New member
היום במייל היה לי כנראה

אחד מהודעות כאלה. אבל האנטיוירוס שלי פעל אפילו ללא ידיעתי, וחיסל אותו. גם תיבת הדואר הודיעה לי שיש דואר מזוהם בוירוס ומחקתי אותו ישר ללא הרבה שאלות. מייל בלתי מזוהה. עלי לציין שלפני כמה ימים עידכנתי את האנטיוירוס, למרות שלפי דברי הטכנאי היה צריך להיתעדכן אוטומטית. לא סומכת עליו יותר ומעדכנת ידנית. פשוט לפתוח את הנורטון וללחוץ על LIVE UPDATE למי שאולי לא יודע. בהצלחה

שרה16

New member
הבעיה שחולפות כמה שעות בין שליחת

וירוס קטלני לאויר העולם,ובין מציאת אנטי וירוס עבורו ועידכון אוטומטי. (למרות שאני חושדת שהאנטי וירוס מופץ סמוך מידי לוירוס עצמו,מה שמפליל את חברות האנטי וירוס ב"עיניין" רב מידי בוירוסים.) ובזמן זה הסכנה היא הכי גדולה,והנזק יכול להיות בלתי הפיך! לכן מומלץ או לא לפתוח מחשב או לא לפתוח מיילים עד לבדיקה שהאנטי וירוס מעודכן. יש אפשרות לפתוח המחשב ב"מצב בטוח" ולבדוק את זה.

למעלה