תולעים לכמה זמן?

תולעים לכמה זמן?

הי. שאלתי היא פשוטה. לפני יותר מחצי שנה הרגשתי עיקצוץ, גרד ותחושת אי נוחות בפי הטבעת. הופניתי לבדיקת צואה, אך כבר בעת לקיחתה ראיתי תולעים בצואה בצורת אורז. קיבלתי במהלך חצי השנה האחרונה 3 פעמים את התרופה ורמוקס, גם המשפחה טופלה בפעם הראשונה. בכל פעם שיטת הטיפול הייתה שונה, פעם אחת שלושה ימים ברצף, פעם אחרת כדור בכל שבוע למשך חודש וחצי.... הנקודה היא: זה לא עובר. אמש ראיתי שוב סוג של מחטים בצואה, והתחלתי כבר להילחץ ולחשוש שמה מדובר במחלה מסובכת ומסוכנת יותר. האם ייתכן שתולעים בצואה יישארו חצי שנה ויותר? למרות ורמוקס 3 פעמים? אנא עזרה אני על סף ייאוש.

ורק אציין-

שאימי עובדת בגן ילדים, ואחותי מתנדבת בגן ילדים אחר. ואני גר איתם בבית...

בעיה דומה

אני סובל מבעיה זהה רק יותר חמורה היו לי עשרות אירועים של תולעיפ בצואה רוב סוגי המזון גורמים לי לתולעים בשר חלב דגים ביצים ומוצריהם וכן כל מוצר מתוק כמו פירות או משקאות ממותקים הפתרון הינו ביצוע חוקן ושטיפה של התולעים החוצה . אבל יש עם זה בעיה והיא שזה עלול אם עושים הרבה פעמים חוקן להוריד את ריכוז האלקטרוליטם בדם כלומר בסרום.אלקטרוליטים הם Na K נתרן ואשלגן הפתרון הטוב ביותר הינו שטיפת מע העיכול במיפ פיזיולוגיים כלומר שטיפת מע העיכול במים עם אלקטרוליטים בריכוז זהה לזה של הסרום.אני עושה את זה .וזה מקל אבל לא פותר את הבעיה לגמרי אלא הופך את הבעיה לכרונית.רופאים לא אוהבים את הטיפול הזה אבל אין להם פתרון אחר.לפחות לי לא הציעו.להשיג מימ פיזיולוגים כאלה זה קשה כי אין מוצר כזה בבתי מרקחת .אפשרות אחרת הינה טיפול הידרוקולוני

המשך

כל הטיפול שעשיתי נעשה בתיאום עם רופא וחשוב אם תחליט לעשות הכל בתיאום עם רופא

למעלה