תולעים לבנות בצואת החתול

talmeb

New member
עדיף סירופ או אמפולה נגד תולעים? אמפולה נגד תולעים שמים על העורף כמו אמפולה נגד פרעושים? איך כדאי לתת את הסירופ, אפשר על אוכל משימורים?

Yukita

Active member
מנהל
עדיף סירופ או אמפולה נגד תולעים? אמפולה נגד תולעים שמים על העורף כמו אמפולה נגד פרעושים? איך כדאי לתת את הסירופ, אפשר על אוכל משימורים?
התשובה תלויה בך ובחתול שלך. אפשר סירופ אם מצליחים לתת את זה במלואו לחתול. אם יש לך רק חתול אחד ואין חתולים אחרים שיאכלו לו את האוכל, יתכן שאפשר לשים על מנה של אוכל רטוב (קטנה מאוד כדי לוודא שכולה נבלעה - זה המפתח), אבל בהחלט עדיף לתת ישר לפה (בדרך כלל אפשרי עם מזרק פלסטיק למדוד בדיוק את הכמות הנכונה. כמובן בלי מחט). מתן ישיר לפה מוודא יעילות. זה מה שעושים עם גורים בדרך כלל (גם אני).

עם בוגרים בדרך כלל כבר קשה להזריק ישר לפה ולכן אופצית האמפולה עוזרת. כן, שמים כמו ששמים אמפולה נגד פרעושים, על העורף בין הכתפיים במקום בלתי נגיש לחתול.

talmeb

New member
התשובה תלויה בך ובחתול שלך. אפשר סירופ אם מצליחים לתת את זה במלואו לחתול. אם יש לך רק חתול אחד ואין חתולים אחרים שיאכלו לו את האוכל, יתכן שאפשר לשים על מנה של אוכל רטוב (קטנה מאוד כדי לוודא שכולה נבלעה - זה המפתח), אבל בהחלט עדיף לתת ישר לפה (בדרך כלל אפשרי עם מזרק פלסטיק למדוד בדיוק את הכמות הנכונה. כמובן בלי מחט). מתן ישיר לפה מוודא יעילות. זה מה שעושים עם גורים בדרך כלל (גם אני).

עם בוגרים בדרך כלל כבר קשה להזריק ישר לפה ולכן אופצית האמפולה עוזרת. כן, שמים כמו ששמים אמפולה נגד פרעושים, על העורף בין הכתפיים במקום בלתי נגיש לחתול.
תודה על התשובה. בדרך כלל מספיקה אמפולה אחת או מנה אחת של סירופ?

dimitrygo

Active member
מנהל
לדעתי האישית לתת סירופ זו משימה הכי קשה. גם לא בטוח שסירופ מכסה את כל הסוגים של תולעים.
יש כיום כדורים קטנים וטעימים כמו מילפרו שגם אם חתול לא אוכל אותו בעצמו מאוד קל לתת לחתול או ישירות לפה
או לכסות בחמאה ולהחביא במזון רטוב.

גורדיאן-II

Active member
תודה על התשובה. בדרך כלל מספיקה אמפולה אחת או מנה אחת של סירופ?
לפי מה שכתוב בעלון למשתמש או המלצת הוטרינר.
דרך אגב - תולעים באות מפרעושים, ואם יש כמה חתולים סביר להניח שכל הקבוצה סובלת מפרעושים ולכן תולעים.
אני ממליץ על מוצר חדש יחסית, ברודליין, זה בא באמפולות והיתרון שלו הוא שמטפל הן בפרעושים והן בתולעים, מכאן כנראה בא השם שלו.
האמפולות האלה קצת יקרות, אבל מהשימוש שלי בהן זה חומר יעיל מאוד.

*אחת

Member
מהניסיון שלי - תולעים לבנות שנראות כמו כמו גרגרי אורז תפוחים רכים הן תולעים של פרעושים. בזמנו לקחתי את הקטנצ'יק לווטרינר, שם הוא קיבל זריקה אחת נגד תולעים ועוד כדור אחד הביתה (כדור שלא הצלחתי להכניס לו בבית בסופו של דבר, למרות שריסקתי וערבבתי אותו במזון לח אהוב), ולאחר מכן המשכתי בטיפול באמפולות יעילות לכלל הפרזיטים. מצטרפת להמלצה על ברודליין וגם על סטרונגהולד. שתיהן נמצאו יעילות מאד לאורך זמן ועולות מחיר דומה (כ-60 ש"ח).

dimitrygo

Active member
מנהל
סטרונגהולד ורבולישן (שזה אותו חומר) לא מטפלות בתולעים שטוחות - האלה ש נראות כמו כמו גרגרי אורז או שומשום.

פונדיצ'רי

Active member
זה הפוסט עם הכותרת הכי מרנינה ונגזר עליי לקרוא אותה לפחות 5 פעמים מהבוקר בפיד של "מה חדש".
מציעה שלהבא תנסחו משהו מרומז יותר.

גורדיאן-II

Active member
זה הפוסט עם הכותרת הכי מרנינה ונגזר עליי לקרוא אותה לפחות 5 פעמים מהבוקר בפיד של "מה חדש".
מציעה שלהבא תנסחו משהו מרומז יותר.
חתולים זה כמו תינוקות, יש עיסוק חופשי בנושאים כאלה וזה לא מגעיל את "ההורים".
כמובן שמי שלא 'הורה' מתייחס לזה אחרת, החלפת חיתולים לתינוקות או הנקתם זאת שיגרה להורים, אחרים לא רוצים לדעת מזה... כך שהגישה שלך די מובנת.

*אחת

Member
סטרונגהולד ורבולישן (שזה אותו חומר) לא מטפלות בתולעים שטוחות - האלה ש נראות כמו כמו גרגרי אורז או שומשום.
אז כנראה שהטיפול התרופתי נגד התולעים שהוא קיבל אצל הווטרינר עזר כי מאז לא ראיתי אצלו לא תולעים ולא פרעושים כשהמשכתי להשתמש בסטרונגהולד (עד לא מזמן). עכשיו הוא על ברודליין.

למעלה