תולעים בטוסיק

תולעים בטוסיק

שלום, ילדתי בת ה -6 התעוררה אתמול בלילה בבכי ובטענה כי שורף לה באזור הפות ומגרד בטוסיק. הצצתי וראיתי שיש לה תולעים (לבן נשראה כמו חוט דק) כיצד ניתן לטפל בנושא והאם גם ילדי בני ה-10 חודשים צריכים טיפול מונע ואנחנו ההורים? תודה מראש נישנושית

anic

New member
אמנם הסבתות רגילות לדחוף

היום זה לא נראה כל כך טוב שדוחפים דברים מאחור מה דעתכם חברות/ברים אולי עדיף מהפה השום חזק מספיק לכל הכיוונים

אכן צודקת זה לא נראה טוב לדחוף

מאחור. אבל נראה לי שכך זה הכי משפיע לפחות אם צריכים את זה באופנ מידי

galim29

New member
לא נראה לי בכלל../images/Emo2.gif

זה יכול לגרום לכוויות. לא נשמע לי בכלל לדחוף שום לרקטום של ילד.
עדיף לקחת תרופה קונבנציונאלית ולגמור עם זה.

טלטל78

New member
עם כל הנטייה שלי לרפואה טבעית ומשלימה

בנוגע לתולעים חבל על הסבל... יש תרופה במרשם רופא ורמיקס (?) נותנים מנה אחת ואחרי 10 ימים עוד מנה ובזה נגמר הסיפור. והכי חשוב לשמור על הגיינה ולשטוף ידיים וכו'.

תולעים לאכול אבוקדו בשום כתוש וגם,,

לא לשתות עם סוכר להעדיף שתיית מים מינרלים, רק בבוקר תה צמחים לילדים ( בבית- טבע) ללא סוכר. ועוד סלטים אחרים לסילוק תולעים: למשל , לחתוך מלפפונים לקוביות לערבב עם שמן זית ושן שום כתושה,מעט מלח,להניח על פרוסה עם חומוס או טחינה . או להכין סלט עגבניות עם כף בצל קטן קצוץ דק דק, ושן שום כתושה,שניהם דוחים תולעים,למרוח על פרוסת אבוקדו למשל. בוסף להכין סלט כרוב : 3 כפות טחינה גולמית, לדלל ב 3 -4 כפות מים מעורבבים ב1/2 כפית כורכום,ו -2 כפות שמן-זית , 1 כף מיץ -כף לימון, ושן שום כתושה . אוכל שמגוונים אותו עם שום ובצל לסירוגין, ייסלק את התולעים באופן טבעי וטעים בלי לגרום למהפך בגוף.

למעלה