תוכנת ShapeDeveloper

svoivandim

New member
תוכנת ShapeDeveloper

שואל את השאלה פעם שנייה!! (אם מישהו משתמש איתה) השאלה היא כזאת: איך מחזירים את התוכנה לברירת המחדל ,כפי שהייתה בעת ההתקנה, כי גם כשניסיתי למחוק אותה ולהתקין שוב היא עדיין נפתחת כפי שהגדרתי אותה בהתקנה הראשונה וזה לא מתאים לי, כי בטעות סגרתי את הקטע שנותן לי את הערות(כולל מספר שורה) אם יש שגיאות או אזהרות כאשר אני מקמפל ,אבל אני לא יודה איך פותחים את זה בחזרה לקבוע והHELP אין הסבר! אשמח אם מישהו יעזור לי עם זה! תודה מראש !!

adam222

New member
אין צורך לשאול שוב ושוב

אם לא ענו לך פעם ראשונה, זה כי כנראה אף אחד לא יודע את התשובה \ לא משתמשים בסביבת הפיתוח הזו \ לא נתקלו בתופעה... ואלף סימני קריאה אחרי "פעם שנייה!!" בטוח לא יעזרו... בהצלחה (תנסה גוגל או תמיכת החברה של המוצר)

yuval k

New member
אם אתה לא מוצא שום דבר על זה ב-

Options, נסה למחוק ב-registry את הערכים שקשורים לתוכנה ואז להתקין מחדש...

svoivandim

New member
או קיי,איך אני עושה את זה בדיוק?

כלומר איך לזהות בREGESTRY את הקבצים הספציפיים של התוכנה? אף פעם לא נכנסתי פשוט לREGESTRY תודה!!

Zeliran

New member
כדי למצוא את הערכים הקשורים לתוכנה

הכי הגיוני שתמצא אותם ככה: לאחר שנכנסת ל registry תגיש ל HKEY_LOCAL_MACHINE משם ל Software ושם תחפש את השם של החברה (אם אתה לא מוצא אותה, אז תחפש את השם של התוכנה) אם מצאת את השם של החברה, אז משם כנס לשם של התוכנה ושם כבר תמצא את הערכים שקשורים אליה (לפחות העיקריים...) ואם לא מצאת עדיין את מה שאתה מחפש, אז כדאי שגם תעבור על HKEY_CURRENT_USER ומשם תמשיך לחפש כמו שהסברתי מקודם בהצלחה

למעלה