תוכנת phonemate של MOBIMATE

מושיניו

New member
תוכנת phonemate של MOBIMATE

האם מישהוא מכיר תוכנה לחיפוש מספרי טלפון טובה יותר מזאת, לפני רכישה של התוכנה המוזכרת.

בבקשה, רק בדקת קודם שהתוכנה מתאימה

לך לפאלם ? התנסית בדמו קודם ? תמיד מומלץ לפני הרכישה, כי אני לא חושב שיש החזרים....

שים לב יש נקודת תורפה התוכנה...

מנגנון החיפוש נחמד אבל לא מאפשר לך לחפש מספר טלפון על פי שם או טקסט המוזכר בהערה. לדוגמה אם קיים אצלך שם ןמספר טלפון של גורג´ בוש ובהערה רשמת נשיא ארה"ב. אם תרצה לאתר את מספר הטלפון של נשיא ארה"ב ושכחת את שמו, לא תוכל לאתרו בתוכנה שאתה רוצה לרכוש עפ"י השם: נשיא, בעוד שבמנגנון החיפוש המובנה של הפאלם אתה יכול להגיע אליו דרך זכוכית המגדלת+רישום נשיא ומנגנון החיפוש יקפיץ אותך ישירות לגורג´ בוש. לשיקולך. בכל מקרה אל תרכוש אלא הורד לניסיון.

hanani

New member
PHONEMATE - לניסיון

תודה מנשה אבל הגרסא העברית ללא demo אני אשקיע 9.5$ כי מרבית הקונטקטס אצלי (למעלהל מ - 400 ) בעברית דווקא.

Dino2

New member
בנוסף, לא ניתן לחפש לפי מספר טלפון

האם תוכנה אחרת מאפשרת???

qwertyx

New member
לדעתי קצת פספסתם את היעוד של התוכנה

היא לא מיועדת לחיפוש מסובך או מעמיק, ולא מאוד קונפיגורבילית. אבל אם אתה (מופנה גם לנשים) מחפש מספר טלפון כשידיך עסוקות ואתה ממהר, זו התוכנה, לחיצות פשוטות עם האצבעות, ללא העט, פשוט ומהיר ביותר. (או כדברי המשורר: Need to call a friend, but your hands are busy? Let PhoneMate help you lookup your Palm address book in a flash. לחיפושים מסובכים יותר (סבפר הטלפונים, ובכלל, אני ממליץ על hack מעולה לחיפוש שנקרא: find hack התוכנה מאפשרת צורות חיפוש מגוונות ביותר (שלא תביישנה PC) כמו כן מאפשרת להגדיר אפליקציות לחיפוש בקומבינציות שונות, אקיצר, חיפוש זה find hack. (יש ויש)

אפשר לכוון את הפאלם ל-IR של הפאלפון

ולחייג את המספר ישירות ! אופציה ממש נחמדה ! קל לעבוד על חברים !

eligrt

New member
כמו שאמרת ונכון....

הפיצ´ר הזה יכול לשמש רק כדי לעבוד על חברים.... בימינו שכל אחד כמעט מחזיק איזה סלולרי בכיס ובו כל הרשומות של החברים שלו אין צורך שהפאלם יחייג - הכל כבר נמצא בטלפון. יש לי את GSMTOOL, אחלה תוכנה, אני אוהב לשלוח ממנה הודעות SMS מתפרצות למסכי נוקיה וכדי לעדכן את SIM שלי במספרים מהפאלם - וזהו !!!

avibo

New member
GSMTOOL עדיפה כי מאפשרת

חיוג א.א למכשירי GSM (אורנג´ ובעתיד סלקום) וגם שולחת וקוראת SMS. לדעתי טעה מי שכתב שניתן להשתמש בפונמייט בפלאפון - עובד רק עם GSM

לא ממש טעיתי... פשוט אני רגיל להגיד

"פלאפון" במקום "סלולרי" !

למעלה