אני רוצה לקנות מחשב כף יד אך אני מתלבט בהקשר לתוכנת ה-gps. האם תוכנת mio map v3.2 אפשר להריץ על פוקט pc אחר לא של חברת mio? ואם לא מדוע? האם אין תאימות בין תוכנות gps הרצות על פוקט pc כמו שיש במחשבים אישים? כל אינפורמציה תתקבל בברכה
תוכנת mio map היא בעצם גירסא של IGO שחברת Mio קנתה מהם, אני מניח שבמקרה כזה חברת Mio עשתה את זה בכוונה כך שאי אפשר יהיה להעביר למכשירים אחרים. שוב - הערכה שלי, לא בטוח, לא רשמי.
כמו דני - אם החברה לא הפעילה איזו חסימה אז יש אולי אפשרות לעבוד עם התוכנה הזו. הסיבה לכך היא משום שתוכנת הMio-Map מיועדת כנראה לעבוד רק על מכשירי PND שהם מבוססים על WindowsCE 5.0 ברובם או כולם. יש תוכנות שבגלל צורת ההידור שלהן מאפשרות להריץ אותן גם על מכשירי WM וגם על WindowsCE. השאלה היא האם הMIOMAP היא אכן תוכנה שכזו. דרך אגב - למה ללכת על MIOMAP ולא על IGO שכבר ידוע שעובדת?
מכשירי PND ברובם, לפחות אלא הזמינים בישראל עובדים דווקה על CE 4.2 (אפשר לראות זאת במדבקה הקטנה שיש בתחתית המכשירים כמו MIO C310 ושאר בסדרה). בכל אופן העניין העיקרי הוא לא רק שתוכנת הMIO MAP נעולה בד"כ למכשירים הספציפיים אלא שהיא לא נמכרת בנפרד מהPND להם היא מיועדת. אבל כמו שמייק כתב למה לא IGO? הרי זו אותה תוכנה רק בגרסא מותאמת לפוקט?