תוכנת צריבת CDR על גבי רשתות

MaxWasHere

New member
תוכנת צריבת CDR על גבי רשתות

שלום לכולם, אני מחפש תוכנת צריבה שניתן להתקין אותה למחשב לקוח כאשר הצורב עצמו יושב בשרת וכך הלקוח בעצם "צורב דרך הרשת" או אולי שרת צריבה אפילו שאף פעם לא שמעתי על דבר כזה. הממשק הוא XP עם sever 2003 הצעות ?

xroeeh

New member
יש ל nero מה שנקראNeroNET

אבל זה נראה לי קצת לא פרקטי, אם אין מי שיחליף דיסקים בשרת אז הרעיון הזה יכול להיות בעייתי מאוד, מה גם המוצר הספציפי הזה לא תומך ביותר מצורב אחד בשרת, שזו מגבלה רצינית. NeroNET. רועי

MaxWasHere

New member
פתרון חלקי

האמת היא שזה מהווה פתרון חלקי א. אני לא צריך מכשיר חומרה שיוכל להחליף דיסקים מכיוון שזאת חברה קטנה שמעוניינת לשמור על המידע שנצרב על גבי הCD במקום בטוח. ב. חבל שאין תמיכה במספר צורבים אם היה אז הNERONET היה מהווה את הפתרון המשולם לבעיה.

מול

New member
אני עובד עם WTS

אם הצורב נמצא על ה 2003 ,תן הרשאת צריבה למי שחפצת ביקרו ושיצרוב דרך טרמינל .

סופרמן!

New member
מממ....

אף פעם לא ניסיתי את זה, אבל בXP יש תמיכה בצריבה ללא כל תוכנות חיצוניות, אז אם משתפים את הצורב נראה לי שהוא יהיה מסוגל לצרוב דרך הרשת. ואם(כמו שמשתמע מההודעה שלך) אין לך בעיה להקצות מחשב לעניין מה הבעייה להתקין מחשב עם איזה תוכנת צריבה שבא לך ולצרוב באמצעות שליטה מרחוק?

talni

New member
נשמע לי כמו NAS

יש פתרונות כאלה אבל הם עולים הרבה וכוללים רובוטים וכאלה NAS הוא למעשה Network Area Storage שבו ישנו הרבה מקום משותף אבל אין מחשב אחד או אפילו זה נמצא במרתף או בכספת ...

למעלה