תוכנת פריצה Sub Seven

SuperHacker

New member
תוכנת פריצה Sub Seven

למישהו יש מושג איך ניתן להשיג את התוכנה הזאת? מצאתי אותה בהמון אתרים ברשת, אבל היא תמיד נגועה בוירוס... תודה

benwenger

New member
בטח שהיא מכילה בטוחה וירוס...

התוכנה SUB7 מכילה בתוכה את הסוס הטרויאני שבעזרתו מצליחים לפרוץ למחשבים אחרים. התוכנה אומרה להכיל אותו כדי שתוכל לשלוח אותו למחשבים אחרים אבל אסור לך להפעיל אותו כי הוא יהיה סוס טרויאני בעצמו אם תעשה את זה. התוכנה לבדיקת הוירוסים שיש לך בטח מזהה את אותו סוס טרויאני שהתוכנה מכילה בתוכה. B-)

tcl

New member
ממש תוכנת פריצה!

זאת תוכנה לאנשים שלא יודעים כלום! אל תשתמש בה ואם אתה חייב להשתמש בה אל תשאל עליה פה אלא אם אתה שואל איך להיפתר ממנה ובכלל רוב האנשים מדביקים את עצמם שהם משתמשים בתוכנה הזאת (ואני מצפה שזה יקרה גם לך אם אתה אפילו לא ידעת מהו הוירוס (למען האמת סוס טרויאני) שנמצא בה) TCL

Shizik

New member
זה פשוט מגעיל

התוכנות האלה אני מתכוון, זה אולי נחמד עם החברים שלך אבל זה בשום אופן לא פריצה...כבר עדיף ה-LOW TECH באמת...הפריצה היא האתגר המחשבתי..לא לשלוח למישהו איזה חרא, שהוא יפול עליו. בסדר היה ובסריקת פורטים גילית שפורט כזה פועל...אז באמת תנצל(ועדיף ללא הקלינט..מה יש תלמד קצת) אבל אל תיזום את זה. אם אתה כול כך אוהב לפרוץ אז אולי תשקיע מעט זמן ותלמד איך זה נעשה על באמת.

Shizik

New member
ובכלל

זה דיי מוזר לשמוע שאדם שקורא לעצמו סופר האקר ישתמש בתוכנה שכזו.

קספר

New member
סופר -האקר ...

עיצה שלי תתרחק מהתוכנות הללו ... כמו שאומרים אין עשן בלי אש ... וכשתוכנות כאלו נמצאות בקופסא האלקטרונית שלך ... אתה רק מזמין את האש. בהצלחה איש ...

למעלה