תוכנת פלאש

itaf10

New member
דיוק אני מבקשת את סליחתך על אי

הנעימות שנוצרה. אתה צודק במאת האחוזים. השרשרת בפורום מחשבים נוצר עקב בעיה של משהו אחר שהיתה זהה לשלי ולכן נסחפתי........ בבקשה, תן לי לצאת מזה בכבוד. אתה הספקת קצת, אולי להכיר אותי אך זה היה צרוף מקרים בשל מצוקתי בכל קרש הצלה נאחזתי... ולOCP היתה כוונה טובה. עכשיו שיש לי את הDLL וזה הצליח (מקווה). איך אני ממשיכה הלאה לגבי ניקוי ושיחזור הקבצים.או שכבר אין צורך. מחכה לתגובתך. איתך הסליחה, לא ניסיתי לעקוף אותך חלילה. (יתכן שבשל כך אני מבולבלת)
 

itaf10

New member
דיוק משהו לא ברור לי

בשלב ראשון, רציתי להוריד את התוכנה מהלינק שרשמת דרך פרה פרה. ברגע שנתתי פקודת הורדה ואשרתי נרשם לי ``תהליך ההורדה הושלם`` 0 בתים ירד לווינדוז\שולחן עבודה\regclean axe/ כאשר רציתי לפתוח נרשם לי שאינך מורשה. אייקון הרגקלין נמצא על שולחן העבודה. עכשיו להכניס את התקליטור?. (כאן יש לי סתירה בין מה שכתבת בתאריך 25.6 לבין ההוראות של היום. מה אני צריכה לעשות עכשיו, פשוט להקליק על האייקון (ללא התקליטור) פשוט לא ברור לי כל התהליך. (סליחה על הבלבול , אני מבקשת סדר כרונולוגי פשוט)
 

itaf10

New member
דיוק, הבעיה לא נפתרה - :-( 8-(

הבעיה עדיין קיימת לא נפתרה. הודעת השגיאה נמשכת.... כנראה שהDLL לא מתאים. או שלא פתחתי נכון. האם אתה מוכן לשוב לעזור לי????????.או שאתה מאוד כועס אל אף התנצלותי כי אני על הקרשים בדאון 8-( 8-( :-( Please Help me
 
למעלה