שאלה + שעורי בית
אני זוכר שהיתה לך בעיה עם mshtml.dll בעבר, שלחת הודעה בפורום, עזרנו לך והכל הסתדר. מאיפה הוא צץ פתאום? אם הבעיה לא תסתדר לך עם העזרה של אייל, אז יש עוד דרכים לפתור את הבעיה. באופן כללי - כל תוכנה שמותקנת נרשמת ברג`סטרי. ישנן תוכנות, שלאחר הסרתן עדיין רשומות ברג`סטרי. כלומר בפועל התוכנה לא קיימת אבל ברג`סטרי היא עדיין קיימת. הדבר יכול לגרום לבעיות רבות ומסכים כחולים, לכן אני ממליץ להשתמש בתוכנה הבאה - regclean, תוכנה מבית מיקרוסופט אשר עושה השוואה בין הרכיבים שמותקנים לבין קובץ הרישום (הרג`סטרי) ומוחקת את המיותר. יתכן שבמקרה שלך ההתקנות החוזרות ונישנות של הדפדפן גרמו למצב הנוכחי. צירפתי לך לינק להורדת התוכנה. לאחר ההורדה, פשוט מקליקים על regclean.exe והתוכנה סורקת את המעמקי הרג`סטרי ונותנת לך אפשרות של fix error, כדי לעשות סדר בבלגן. לאחר תיקון נוצר קובץ undo שהוא גיבוי הרג`סטרי לפני שהפעלת את התוכנה. בסיום השימוש עדיף לאתחל את המחשב מחדש כדי שהשינויים יכנסו לתוקף. התוכנה פותרת הרבה בעיות ומסכים כחולים. לגבי הבעיה של אתרי פלאש - ניתן לנסות לשחזר קובץ בשם winsock.dll שאולי הוא המפתח לבעיה. השחזור מתבצע ע``י -> התחל -> הפעלה -> sfc -> בחירה באפשרות התחתונה ושם יש לרשום את הקובץ winsock.dll. לפני ביצוע המהלך יש להצטייד בדיסק של windows. אני זוכר למשל שחברינו ``הנשוי`` השתמש בsfc, אבל באפשרות העליונה ולא התחתונה - כלומר סריקה ושחזור של כל קיבצי המערכת ולא של קובץ אחד, ובמהלך הבדיקה הוא מצא עשרות קבצים פגומים, שיחזר אותם וכך הצליח לפתור בעיה שהיתה לו כולל בעיות אחרות. (הנשוי! תקן אותי אם אני טועה). לסיום - את בטח שואלת את עצמך למה זה קורה, אז בלי לפגוע > win me!! אבל זה לא אומר שצריך לרוץ ולהחליף מערכת הפעלה, אלא פשוט לרוץ ולשלוח הודעה כאן בפורום ... 8-p