תוכנת פלאש

itaf10

New member
תוכנת פלאש

המשך לההודעה הקודמת. אייל, הורדתי את התוסף Shockwavinistallen מפרה פרה. התברר שחסר לי הקובץ Netscape. exe. מאיפה משיגים אותו??? אייל, תודה על הסבלנות. קשה אבל אני אובדת עצות. אולי דיוק או אחרים יכולים לעזור לי? חלילה בלי לפגוע. האימייל שלי [email protected] כל עזרה תתקבל בברכה. איטה

eYaL

New member
אופסי.

את התוסף הזה לא מורידים באופן נפרד.. צריך להוסיף אותו מתוך ההתקה של האקספלורר. עושים זאת כך: מתוך המחשב שלי->לוח הבקרה->הוספה\הסרה של תוכניות-nternet explorer 5 אחרי שתקישי להסיר אותו כביכול,יפתח לך חלון עם 4 אפשרויות. תבחרי ב``הוספת רכיב`` (add a component). משם יפתח לך חלון עם המון סימונים על מיני רכיבים. בחרי להתקין את ה Shockwave flash ,זה הכל. eYaL

duke4you

New member
שאלה + שעורי בית

אני זוכר שהיתה לך בעיה עם mshtml.dll בעבר, שלחת הודעה בפורום, עזרנו לך והכל הסתדר. מאיפה הוא צץ פתאום? אם הבעיה לא תסתדר לך עם העזרה של אייל, אז יש עוד דרכים לפתור את הבעיה. באופן כללי - כל תוכנה שמותקנת נרשמת ברג`סטרי. ישנן תוכנות, שלאחר הסרתן עדיין רשומות ברג`סטרי. כלומר בפועל התוכנה לא קיימת אבל ברג`סטרי היא עדיין קיימת. הדבר יכול לגרום לבעיות רבות ומסכים כחולים, לכן אני ממליץ להשתמש בתוכנה הבאה - regclean, תוכנה מבית מיקרוסופט אשר עושה השוואה בין הרכיבים שמותקנים לבין קובץ הרישום (הרג`סטרי) ומוחקת את המיותר. יתכן שבמקרה שלך ההתקנות החוזרות ונישנות של הדפדפן גרמו למצב הנוכחי. צירפתי לך לינק להורדת התוכנה. לאחר ההורדה, פשוט מקליקים על regclean.exe והתוכנה סורקת את המעמקי הרג`סטרי ונותנת לך אפשרות של fix error, כדי לעשות סדר בבלגן. לאחר תיקון נוצר קובץ undo שהוא גיבוי הרג`סטרי לפני שהפעלת את התוכנה. בסיום השימוש עדיף לאתחל את המחשב מחדש כדי שהשינויים יכנסו לתוקף. התוכנה פותרת הרבה בעיות ומסכים כחולים. לגבי הבעיה של אתרי פלאש - ניתן לנסות לשחזר קובץ בשם winsock.dll שאולי הוא המפתח לבעיה. השחזור מתבצע ע``י -> התחל -> הפעלה -> sfc -> בחירה באפשרות התחתונה ושם יש לרשום את הקובץ winsock.dll. לפני ביצוע המהלך יש להצטייד בדיסק של windows. אני זוכר למשל שחברינו ``הנשוי`` השתמש בsfc, אבל באפשרות העליונה ולא התחתונה - כלומר סריקה ושחזור של כל קיבצי המערכת ולא של קובץ אחד, ובמהלך הבדיקה הוא מצא עשרות קבצים פגומים, שיחזר אותם וכך הצליח לפתור בעיה שהיתה לו כולל בעיות אחרות. (הנשוי! תקן אותי אם אני טועה). לסיום - את בטח שואלת את עצמך למה זה קורה, אז בלי לפגוע > win me!! אבל זה לא אומר שצריך לרוץ ולהחליף מערכת הפעלה, אלא פשוט לרוץ ולשלוח הודעה כאן בפורום ... 8-p

הנשוי

New member
מאשר ומאושר :cool:

ומאוד ממליץ להשתמש באופציה הנ``ל(בגירסתה השלמה) אם יש קובץ דפוק הוא יתוקן ומה ששלם לא ניזוק העיסקה הכי טובה בשוק ;-) אבל לא לשכוח דיסק של מערכת ההפעלה וכמובן תודה לדיוק על העיצה הנ``ל

itaf10

New member
דיוק, תודה על שעורי הבית

אני אשמור את האופציה הזו לאחר שיקלו כל הקיצים . אני חייבת למצוא דרך להכנס אל כל רשימת מרכיבי האינטרנט אקספלורר 5.5 יתכן ושם ישנו רכיב על הפלאש. הבעיה היא שהמערכת תמיד מודיע לי שהכל מעודכן ולא ממליצה לגעת בזה.(אני פשוט כבר פוחדת לשחק עם זה יותר מדי). ישנה אפשרות של ``תיקון`` ...??? אולי יש לך רעיון איך להעלות את הרשימה כולה? לגבי המסך הכחול , באותה הכתובת של sending fun.com\...\flash במקום השגיאה של הDLL קרתה לי התופעה של המסך הכחול. לגבי בדיקת הקבצים הפגועים זה רעיון מצויין, רק שאין לי את דיסק ההתקנה של ``WINDOWS``ME. קודם היה לי WIN 98 (לא נכנס לזה עכשיו) . אני על סף היאוש :-(

duke4you

New member
אין דיסק?!?!?

אבל התקליטור של windows מגיע כמעט עם כל מחשב היום, איך זה שאין דיסק? שוב עסקים עם אלטיזאכן? RegClean + sfc = בריאות למערכת. אני משתמש בזה באופן קבוע. RegClean אפשר להוריד מהלינק שנתתי לך, sfc - דורש העתקת קבצים מקוריים מתקליטור המקורי, אם אין ==> להתקשר מהר לאלטיזאכן. אבל קודם נסי את הדרך של אייל לפני זה. ודרך אגב - יש לך בוחן בשבוע הבא -> נא להתכונן... :)

itaf10

New member
מעולם לא השתמשתי באלטיזאכן ...

היי דיוק, המחשב שלי נקנה והותקן בדרך החוקית והישרה ביותר. מאחר ואצלי היה מצב של טעות כלומר הותקן בטעות WIN 98 באנגלית שפורמט לMIN ME עברית (טעות שלי) לא דאגתי לקבל את תקליטור ההתקנה המקוריים של ME זה כל הסוד.עברו מאז 8 חדשים . האם אני יכולה לבקש היום את התקליטור? לא ירדתי מהענין ואני חייבת לבצע את ה-Reg Clean . פשוט אגלה לך שאין לי את הנסיון ואני חוששת מאוד לבצע כל פעולה שאני לא בטוחה בה. (אני טיפוס מאוד פרפקציוניסטי...) יש לך רעיון לדרך בצוע - גם עם הדבר כרוך בתשלום. אגב מה פרוש או תרגום לעברית איך מופיע אצלי SFC. לגבי הדרך של אייל, אני מנסה מאז שעדכנתי את ה-EXPLORER להכנס אל הרשימת הרכיבים הכללית שלה ולא מצליחה. כי בטעות ציינתי ``התאמה אישית`` ושם אין את האופציה של מקרומדיה -(עוד בטרם שאייל ציין). נ.ב. ניסיתי אתרים כבדים של ``פלאש`` עלו יפה מאוד עם צבעים מרהיבים ויפים כך שנדמה לי שכל בעית הDLL הוא באתר המסויים של Sending fun.com\flash מתוך Send AFriend.com pages. (לינקים ממש יפים).. לא תמיד זה קורה אך לעתים קרובות מאוד ``כן`` באותו מכתב. ניסיתי לבטל את המנוי, בכל דרך לא הצלחתי לבטל זאת.(מכתב יומי - אני מקווה שאתה יודע על מה אני מדברת. לבוחן אני מתכוננת כבר הרבה זמן... :cool: אך ללא הצלחה ;-) נתתי לך הרבה חומר למחשבה. אני מקווה שעכשיו יהיה פתרון סופי לבעיה... בתודה רבה :cool:

itaf10

New member
עכשיו הבנתי את הטעות שלי...

מדוע חסר לי דפדפן Netscape.exe. אגב, רשום במיוחד שהוא מתאים לכל דפדפן...מסתבר שלא. תודה אפעל בהתאם.

itaf10

New member
אופס...

התקנתי את כל הרכיבים בעת ההתקנה. כאשר נכנסתי בהתאם להוראותיך להוספת רכיב - אין את האופציה של התקנה של Shockwave flash (את העובדה הזו גיליתי כבר בעת ההתקנה עצמה). הרשימה שמופיע היא ``התאמה אישית``, המערכת הודיע שהכל מותקן ולצאת מההתקנה. ישנם עוד אופציות, מלאה, רגילה. סימנתי את האופציות לא קבלתי רשימת אפשרויות רק הודעה שזה הושלם. כיצד נכנסים לכל הרשימה? האם להוריד שוב ? איזו אפשרות - מלאה , רגילה... מה עושים?

itaf10

New member
אייל

קיימת עוד אופציה של ``תקן את Internet Explorer.(כדאי להכנס לזה?) כל אפשרות שסימנתי המערכת הודיעה שלא כדאי לגעת הכל מעודכן !!!! היתכן, שב-WIN.ME אין את האופציה של הפלאש? מה אתה מציע לעשות? להזכירך אני לא יכולה להכנס לרשימה הכוללת. WIN.ME עברית. וואלה יאוש.

itaf10

New member
לאייל ולדיוק...

שלום רב, עשיתי נסיון נוסף נכנסתי לאתרים שבהם מופיעה לי הודעת השגיאה Explorer has causes an error in MSHTML DLL והוא ייסגר. www.Sendingfun.com\poopielist\flash.asp או life Quiz\flash.asp וכו... כל האתרים אחרי הקום משתנה עם אותה סיומת. ברצוני לציין שאין לי שום בעיה עם כל אתרי הפלאש כמו ה-Shockwave.com עולים יפה עם צבעים יפים וברורים. לאלוה`ים פתרונות... נ.ב. קבלתי את ה-DLL והוא נמצא ב-c\windows\system/ וכלום לא עזר.

duke4you

New member
לבקש את התקליטור

בקנית מחשב הספק צריך להעביר לך את כל התקליטורים, קל וחומר את התקליטור המקורי של windows. אמרת שעשית טעות, ובכן יש פתגם שאומר ``הלקוח תמיד צודק``, אז אני מבקש ממך להשיג את התקליטור. ללא התקליטור לא נוכל לעזור לך, כיוון ששיחזור קיבצי מערכת (sfc), דורש העתקת קבצים מהwindows. לגבי הקובץ mshtml.dll - הוא ניתן לשחזור ע``י sfc. לגבי regclean, התוכנה (הפשוטה ביותר שיש להפעלה) מנקה את הרג`סטרי משאריות ועוזרת לשמור על מערכת תקינה. אמרת שאת חוששת לבצע פעולה שאת לא בטוחה בה, ובכן הפעולות (regclean, sfc) בטוחות ויותר מזה - מועילות, לכן אין לך מה לדאוג.

itaf10

New member
קשר טלפטי :cool: הדיסק המקורי בידי :cool:

היי דיוק, כפי שציינתי הדיסק האורגינלי בידי ME אנגלי-עברי. לידיעה, מאחר ובאותו מעמד של הפירמוט ל-ME עברית החליפו לי גם את לוח אם, מודם, וזכרון. העלתי את בעית הDLL. בקשתי שיבדקו את לוח הזכרון. (האם זה יכול להיות קשור?)אמסור את המחשב בשבוע הבא למעבדה ונראה... לאחר מכן אבצע את שיחזור קבצי המערכת בהתאם להוראות. אגב, מה עוד לבקש מהם באותה ההזדמנות??? ;-) טוב שיש חברים !!! בתודה איטה

duke4you

New member
יופי

``אם כבר... אז כבר...``. אם את מוסרת את המחשב לתיקון, אז שיטפלו כבר בכל הבעיות ואני מתכוון לה-כ-ל ואל תשכחי את הפתגם ``הלקוח תמיד צודק``, מה גם שעברו בסה``כ 8 חודשים. החסרון היחיד הוא שלא ישאר לנו במה לטפל אבל אל דאגה, אני בטוח שהwindows ידאג לשמור על קשר :) (סתם... חס וחלילה).

itaf10

New member
לא בדיוק...

אני חושבת בלי להתחשב בעובדה שאמסור את המחשב למעבדה. אני האדם הקרוב לו ביותר שיודע מה יש לו (ראית איזו עבודה עשו````). בקשתי שיבדקו את הזכרון, האם זה קשור לDLL?. אולי כדאי להקדים ולעשות תיקון לרג`יסטרי?. אז ככה, להוריד את התוכנה בגמר ההורדה לפתוח את regclean.exe אם הבנתי נכון התוכנה תעשה כבר את העבודה ובסיום להתחל את המחשב מחדש. זה הכל!!! מה לגבי הקובץ החדש undo לא לגעת בו להעביר אותו לספריית התוכנות?? בקיצור אם הבנתי נכון להוריד ולפתוח... (חוסר מודעות, חוסר בטחון מה לעשות. עוד יגיעו ימים טובים יותר ``גאון``... תן אוקיי לבצוע , או להשאיר לטכנאי.

duke4you

New member
נתחיל מsfc

1. הכניסי את התקליטור של windows. 2. גשי ל``התחל`` ``הפעלה`` ורישמי sfc ואישור. כעת יש ללחוץ על ``התחל`` שנמצא ליד ``סגור``. סריקת קבצי המערכת וכל סוגי הdll למינהם תתחיל. ברגע שיזוהה קובץ פגום או חסר תקפוץ לך הודעה ושאלה האם את רוצה לשחזר את הקובץ -> תעני בכן והודעה שניה תופיע לגבי השמירה של הקובץ הפגום לפני ביצוע שיחזור -> פשוט לאשר גם את זה. כעת תתבקשי לשחזר את הקובץ מהדיסק של windows, אז אם הסי די רום שלך הוא d למשל, אז לנתב לd. הערה - אם הקובץ mshtml.dll לא נמצא פגום במהלך הסריקה -> תגידי לי ונשחזר אותו באופן ידני. 3. regclean - מורידים את הקובץ (מגיע מכווץ) ופורסים אותו. אחד הקבצים נקרא regclean.exe בעל אייקון של חבילה -> זה קובץ ההפעלה. פשוטים מקליקים עליו והוא מתחיל בתהליך של סריקה. בסיום התהליך תתבקשי ללחוץ על fix error, כדי לתקן את השגיאות ברג`סטרי. זה הכל, מקווה שהסברתי מספיק ברור. לגבי המעבדה - נניח ואת קונה מצרכים במכולת ומגיע לך שירות עד הבית חינם, האם תעדיפי לסחוב ארגזים ביד או לנצל את השירות??? 8-p

itaf10

New member
יש לי חדשות בשבילך 8-p

לפני כשעה עשיתי פעולה שרק נדמה לי שהצלחתי. בחור בשם ocp1 שיש לי נסיון מאוד מוצלח ומהימן ממנו (אל תפגע גם ממך) שלח לי את קובץ הDLL - יש לו את אותה מערכת ההפעלה כמו שלי וזאת לאחר שהוא בדק גם את הכתובות ואצלו אכן הן עלו יפה, הורדתי את הקובץ (רק אל תשאל מה עשיתי כי בהתחלה זה לא פעל (הקובץ זיפ נכנס בטעות לווינדוס שולחן עבודה העברתי אותו (3ספרים צבעוניים) לספריית סיסטם הכתובות גרמו לתקלה. העברתי חזרה את הDLL הישן שגיביתי בספריה אחרת. בקיצור היום יש לי בc:windows \sysyem 3 ספרים + קובץ הDLL . ניסיתי את מעבדת הכתובות שלי ואכן עברו בהצלחה. אל תשמח כל כך אני מאוד אסקפטית ולא מאמינה..... אני כל כך מבולבלת, עדיין לא הורדתי את regclean . קודם עלי להוריד את הקובץ ואחר כך כל הפעולות שכתבת או ביחד... אגב, אתה כותב להכניס את תקליטור הWIN. התוכנה כבר תזהה את הקבצים?

duke4you

New member
נוּ נוּ נוּ לך

אני כועס עליך... ;-( אי אפשר ``לרקוד על 2 חתונות``, את צריכה להחליט איפה את משרשרת הודעות, פה או בפורום ``מחשבים ואינטרנט``. נראה לי שאת לא סומכת עלי. אני מאוד מקווה שתצליחי עם ocp1...בהצלחה. (דרך אגב - הפעולה ששנינו רוצים לעשות זה שיחזור הקובץ. הוא שלח לך את הקובץ בדוא``ל מהמחשב שלו אל המחשב שלך, ומה שאני רציתי זה ````לשלוח```` את הקובץ מהwindows שלך אל המחשב שלך ->> ישירות מהדיסק המקורי). sorry ומקווה שהפעולה שלו תצליח.

למעלה