תוכנת ניהול מחסן

תוכנת ניהול מחסן

שלום אני מחפש פרטים לגבי תוכנה לניהול מחסן . הפרטים דרושים : מחיר , יכולות , יכולות הרחבה ,הדרכה + התקנה + רשיון . בתודה מראש רשף משנה גיל

שלום גיל

ממה שאני יודע נציבות כבאות והצלה רכשה תוכנת מחסן לכל שירותי הכבאות במדינה התוכנה עוד בההרצה לקבלת פרטים נוספים פנה לנציבות הכבאות ותקבל את כל הפרטים הדרושים לך. מקווה שעזרתי גיא מנשרוב ש"כ איילון

תוכנה לניהול מחסן .

לגיא מונשרוב , שלום . אני יודע , שהנציבות בשתוף עם החברה לאוטומציה , בונים תוכנה כזו , אבל מנסיוני עם תוכנת ניהול יומן , שהיא כל כך גרועה , אני מוותר על התוכנה לניהול מחסן שהם בונים , ואני בכלל לא מעוניין לקבל אליה פרטים . בתודה מראש רשף מישנה גיל

pivi

New member
אני בונה כרגע תוכנה למחסן שלנו

בתחנת אילת ברגע שזה יהי גמור בלי באגים אני אשלח לכל תחנה שאין ברשותה תוכנה לניהול מחסן קצת סבלנות וזה יגיע

תוכנה לניהול מחסן

לפיני ויזגן שלום קראתי את הודעתך , ואני אמתין בסבלנות , אבל בינתיים אם תוכל לאפיין את התוכנה שאתה בונה ? בתודה מראש רשף משנה גיל

pivi

New member
הנה תמונה של התוכנה

זה רק ההתחלה עדיין חסרים אלמנטים

pivi

New member
אפיון התוכנה!

בבסיס הנתונים קיימות טבלאות לקליטת המידע והצגתו על פי רצונו של הלקוח. לכל פריט יש מספר קטלוגי לכל הזמנה יש מספר הזמנה של מוצר קוד ספק ,קוד מוצר, כמות בהזמנה, ומחיר יחידה. יש אפשרות של דוחות וספירת מלאי יש עדיין מחלוקת לגבי מספר קטלוגי המחסנאי שלנו רוצה מספר קטלוגי של 8 ספרות. לפי נסיוני בתכנות בסיסי מידע יש בעיה עם מספר קטלוגי בעל 8 ספרות. הבעיה היא שאין למחסנאי אפשרות של מעקב ברמת הפריט.

פיני, להזכירך לגבי תוכנת החומס

אי שם בהררי הזמן הפנוי שלך (...) להוסיף אפשרות חיפוש לפי שם החומר.

pivi

New member
לא שכחתי את תוכנת החומ"ס

אני עובד כרגע על 9 פרוייקטים שונים זה יקח קצת זמן אבל ברגע שזה יצא לאור אני מיד אדווח לך תודה על התזכורת

pivi

New member
יש גרסה חדשה של תוכנת החומס

הקישור מצורף

מספר קטלוגי - תוכנת ניהול מחסן

אני מוכן לייעץ למחסנאי שלכם , בקשר למספר קטלוגי. הייתי בקורס ניהול מחסן, לפני כשנתיים בבית ספר לכבאות . בתודה מראש רשף משנה גיל בן נחום

pivi

New member
תן דוגמא למספר קטלוגי

ותסביר על כל הספרות מה המשמעות של כל מספר ומספר במק"ט

מספר קטלוגי - דוגמה

לפיבי שלום אתן לך דוגמה למספר קטלוגי של רכבי כיבוי : קבוצה : רכבי כיבוי - למשל 121 . תת קבוצה : סער לדוגמה 01 , וכך הלאה לפי הסדר לכל הכנויים . תת - תת קבוצה : אמצעי זיהוי של רכב ספציפי - או מספר רישוי ( או לחילופין ) כינוי אלחוטי . דוגמה נוספת למספר קטלוגי : ציוד חשמלי . קבוצה : למשל 300 . תת קבוצה : ציוד חשמלי , לפני בדיקת טכנאי ( אם יש צורך בכך לפני הפעלה ראשונה: למשל 540 . ציוד חשמלי לאחר בדיקת טכנאי , אך לפני הפעלה ראשונה : למשל 541 . ציוד חשמלי לאחר הפעלה : למשל 542 . ציוד חשמלי המשמש כציוד חילוץ והצלה , תת - תת קבוצה : לדוגמה - האותיות צ ( ציוד ) ה ( הצלה ) ח ( חשמלי ) ציוד חשמלי אחר : תת קבוצה לפני בדיקת טכנאי : 740 . לאחר בדיקת טכנאי ולפני הפעלה ראשונה : 741 , אותו ציוד לאחר הפעלה : 472 . זה הרעיון בגדול , ואתה יכול לשנותו , להוסיף או ליגרוע בהתאם לנוחיותך : למשל : לסמן את מקומו בתוך הרכב , על ידי ציון מספר התא . מקווה שעזרתי לך . ובמידה ותרצה , עוד הצעות אשמח לעמוד לשרותך .

pivi

New member
אם כך אז 8 ספרות למק"ט יספיקו

להכיל את כל הפריטים שיש במחסן האם אני צודק או לא?

מק"ט

לפיבי שלום רב כעקרון , 8 מספרים , אמורים להספיק לציוד שנמצא במחסן אם המגוון אינו גדול . אבל , אם אתה רוצה להוסיף עוד מיידע , על מקום המצאו של הציוד שלא נמצא במחסן , או , אם יש לך יותר ממחסן אחד , ואתה רוצה לציין לעצמך באיזה , מחסן נמצא פריט מסויים . או למשל , אם יש לך כמה סוגים של מכשירים מכמה ייצרנים שונים , ואתה רוצה לאפיין את הייצרן של אותו פריט ציוד , אז 8 ספרות לא יספיקו . ויש עוד הרבה אפשרויות .

pivi

יש בפורום הודעה "מה המצב"וזה בישבילך פשוט אני לא במחשב שלי והתבלבלתי סוריייייייייייייייי ביייייייייייי שלומי

מה המצב?

הייייייייייייי חבר שלי מה שלומך?תשמור על עצמך וד"ש חם לאביחי אתה בודק אימיילים?אם לא רצוי לבדוק אני שולח וישלח בקיצור ד"ששששששששששששששששששש ורפואה שלמה לאימך שלומי

pivi

New member
מה קורה אח שלי

אני עכשיו עם אביחי בתחנת משנה יש לך ד"ש חם חם ממנו אני בודק אי מיילים אבל מה שאתה שולח לא נפתח לי

תוכנת מחסן

ככל הידוע לי , אין שום תוכנת מחסן מהאפסנאות. אנו רכשנו תוכנת אפסנאות ממתכנת . לפרטים אנא פנה ל ניר קסלסי ק. אפסנאות חולון . טל 5592211 .

תוכנת ניהול מחסן

לאבי קורדובה שלום אשמח להיות אתך בקשר , כבר מחר בבוקר כדי לקבל פרטים על התוכנה הנ"ל . בכבוד רב רשף מישנה גיל בן נחום מכבי אש הרצליה נ. ב. אני אמור להחליף את המחסנאי שלנו , אשר יוצא לפנסיה , ואשמח להיות אתך בקשר , ולשמוע מנסיונך , בקשר לניהול מחסן .

למעלה